レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I tested the dongle with Tenways CGO600 Pro, New version (colour display). Feedback: 1. Installation was mostly straightforward, except disconnecting the original cables near the display.... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De verzending van uit Iapp is goed Helaas is bij PostNL een Brievenbus pakje Een vervelend pakje de bezorgtijd is vaak een week In de App 2 a 3 dagen al aangegeven als bezorgd Dat rommelige ged... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De meest makkelijke installatie die ik ooit heb gedaan! 1 kabeltje lostrekken en dan de iapp module ertussen steken, binnen 1 minuut geinstalleerd. Dankzij de iapp hoef ik nu minder moeite te doen om... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Bij de installatie ging het eerst niet helemaal goed, maar nadat ik een mail had gestuurd werd er meteen gereageerd met duidelijke instructies. Die gevolgd en daarna kon ik het snel i... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

iapp is ontwikkelaar en producent van iSpeed voor Tenways e-bikes. We zijn gestart met de CGO600 en CGO600 pro modellen maar hebben ons assortiment inmiddels uitgebreid tot vrijwel de volledige Tenways lijn. CGO009 / AGO X / T / AIR / Longtail / CGO600 / 800 en Plus modellen) Daarnaast ook oplossingen voor Comate CT / CC Cruiser en Elite, Veloretti Ace en Ivy en andere fietsen die gebruik maken van Bafang aandrijving.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 99ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Trapfrequentie te hoog voor comfortabel fietsen

De website is overzichtelijk, de verzending was snel en vragen werden vlot beantwoord. Het product doet wat je ervan mag verwachten. In de praktijk merk ik echter dat de trapfrequentie te hoog wordt om comfortabel te fietsen, waardoor het voor mij minder bruikbaar is. Dat ligt niet aan het product zelf, maar aan mijn persoonlijke gebruikservaring.

2025幎9月4日

iapp からの回答

Dank voor de review Stijn, er zijn klanten die het voorblad naar een 63T laten veranderen maar dat is vrij prijzig. Zoals ook via de mail aangeboden mag iSpeed binnen 14 dagen geretourneerd worden mocht het niet bevallen.

5぀星のうち3の評䟡

Verlengkabel helaas niet goed.

Probeer als je een verlengkabel erbij koopt eerst alles uit zonder het in te bouwen in je tenways 600 pro (2025)! Helaas was mijn verlengkabel niet goed en kon ik na een uurtje inbouwen alles er weer uithalen. Mischien een idee om het in de gebruiksaanwijzing alvast als tip mee te geven. Fiets rijdt nu wel lekkerder nu hij met de iapp niet meer begrensd is!

2025幎8月23日

iapp からの回答

Beste Ruben, vervelend dat je een probleem had. Ik kon er echter niets over terugvinden in de mail dus we hebben ook geen kans gehad om het op te lossen. Ik hoor nog steeds graag of/hoe we kunnen helpen.

Good shop

Good shop, fast shipping, product fits the bike model exactly, easy installation and function.

iapp からの回答

Thanks for the nice review. Enjoy your bike!

Module besteld en omgeruild

Aanschaf gedaan, module was per ongeluk niet de juiste, ben netjes geholpen en omruiling werd verzorgd!
Nu benieuwd naar het resultaat!👍

2025幎8月27日

iapp からの回答

Geen probleem, tip voor nieuwe klanten: bekijk de product foto’s bij onze iSpeed modules. We proberen zo duidelijk mogelijk aan te geven welke module voor welke fiets werkt. Als het mis gaat lossen we dat natuurlijk op! 👍🏌

5぀星のうち4の評䟡

Great product.

Great product.
Done the easy fitting just a 10 second job. Went on a 3 hour bike ride worked faultless, added 5 mph maybe not enough for some but extra speed was enough for me . 20mph is the limit for most road where I live. Not Cheap but if you can afford it a nice upgrade.

Thanks for the nice review. Enjoy the extra speed! 👍🏌

5぀星のうち1の評䟡

Error 30

After installing the part using the manual they descripe, i keep getting error 30 on my bike. My display has become usseless. Many thanks iapp.

iapp からの回答

Lars, we already sent a replacement did that solve your issue? The returned module showed no problem in our test.

Werkt perfect!

Snel in huis via post.
Eerst even getest met easy install.
Werkt perfect!
Stealth install en je ziet er niks aan af.
Hoppa, gaan met die banaan.
Gang is alles.

2025幎8月22日

iapp からの回答

Bedankt voor de mooie review. We wensen je veel plezier met de extra speed. 😉

Very good products

Very good products, it worked and was very easy to install. Quick delivery time too.

Thanks guys

iapp からの回答

Big thank you for the nice review. 👍🏌

Aanrader

Duidelijke website, snelle levering, goede handleiding.
Werkt perfect

iapp からの回答

Bedankt voor de mooie review. Veel plezier van je fijne fiets!

5぀星のうち5の評䟡

Snel binnen, en eindelijk fietsen op de Ago zoals het hoort aan te voelen!

Snel binnen, ondanks vakantie periode.
Fiets nu eindelijk zoals de fiets hoort aan te voelen. Veel soepeler ipv telkens tegen die grens aan te lopen.
Was even onduidelijk hoe ik de begrenzer aan/of uit zetten in het menu van de Ago X, maar daar was ik zelf snel achter. Al met al, dik in orde en erg tevreden!

iapp からの回答

Bedankt voor de uitgebreide review. We wensen je veel plezier met je fijne AGO!

Top product

Product besteld en netjes op de hoogte gehouden over de status van bestelling, betaling en verzending. Product eenmaal binnen heb ik deze met de eenvoudige handleiding geïnstalleerd. Werkt perfect!

2025幎7月22日

iapp からの回答

Bedankt Sven, we wensen je veel plezier van onze iSpeed.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。