Sofie has a 5 star from me :)
She was absolutely wonderful throughout the whole process. I did have to make a return, but once they received it, the refund was back in my account the very next day.
Hos i blame lulu kan du shoppe secondhand designervarer og ubrugte varer fra tidligere sÊsoner pÃ¥ webshoppen samt butikken pÃ¥ RosenvÊngets Alle 8 2100 Kbh Ã
RosenvÊngets Allé 8, 2100, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Sofie has a 5 star from me :)
Jeg kÞbte for et år siden en trÞje hos IBL fra deres eget brand. TrÞjen har nÊrmest ikke vÊret brugt og aldrig vasket. Alligevel er der opstået to huller i trÞjen på under 1 år.
Jeg sender en e-mail til IBL, og de beder mig komme forbi med trÞjen. Dette er selvom trÞjen er kÞbt online.
De lover at vende retur dagen efter, hvilket de ikke gÞr. Jeg må selv ringe og fÞlge op. Hende jeg får fat i er den samme, som tog imod trÞjen og kan ikke udtale sig, men under 20 min senere modtager jeg en e-mail fra IBL om, at de ikke kan godkende reklamationen. Afvisningen går på, at de aldrig har haft andre reklamationer på samme trÞje, og samtidig beskylder de mig for at have mÞl.
De vil ikke engang vil tilbyde en reparation af trÞjen eller en ombytning. De beder også en om at komme ned til forhandleren selvom de på forhånd har besluttet ikke at godkende reklamationen. De er slet ikke til at få hjÊlp fra.
TrÞjen kostede 2800 kr., så medmindre I har penge nok og vil spilde dem hos IBL, så kÞb trÞjer andre steder. Deres kvalitet er dårlig og de vil ikke anerkende noget.
Kan i Þvrigt se, at de har virkelig dårlige anmeldelser på trustpilot i Þvrigt, hvilket må vidne om deres dårlige kundeservice.
Klagen ryger ny videre til ForbrugerklagenÊvnet.
D.27.06.24 kÞbte jeg en brugt Skall-kjole i Charlottenlund til 1200kr. Jeg fik den besked, at det var halv pris!
Kort tid efter slog jeg op på Skalls hjemmeside og så kjolen på udsalg til 795kr! nedsat fra 1900kr! Kjolen har aldrig koster 2400kr som oplyst! Jeg fÞler mig så snydt. Prisen på genbrugstÞj må afspejle originalprisen, som man som kunde må kunne stole på oplyses af butikken.
Alt andet er uÊrligt!
HjÞrdis Rendrup
I bought a pair of sandals from this store, and they broke after walking just 50 meters. I emailed the store immediately with a photo and explanation but received no response. Disappointing customer service and poor product quality for an expensive item.
Meget Êrgerlig oplevelse i deres butik på Gammel Kongevej. Man bliver mÞdt af arrogant personale der hverken siger goddag eller farvel. Ikke den rigtige måde at drive en butik på
Jeg besÞgte butikken for evt at fÃ¥ solgt to par sko og et par stÞvler. Jeg blev mÞdt med en arrogant attitude, at det kun var High-end mÊrker. Jeg fik et âdur ikkeâ til et par sko til 4.000,- og et par sandaler. Derefter fik jeg en grim grimasse og et âadâ da hun (ejeren?) vurderede mine 7.000,- stÞvler. Der kommer jeg ikke igen!
IBlameLULU forhandler super lÊkre vare af hÞj kvalitet, og er desuden altid super sÞde og hjÊlpsomme!
Bought a pair of Chanel earrings that turned out to be fake. Customer service was not great when asking for a refund. They initially didnât want to refund the shipping costs but after long discussion they did confirm that they will refund it but it came with an unnecessary cheeky reply.
Jeg havde lÊnge ledt efter en specifik taske, som jeg var så heldig at finde på IblameLULU's instagramprofil.
Her skriver jeg, at jeg gerne vil kÞbe den og IblameLULU skriver tilbage at jeg blot skal overfÞre belÞbet og så er den min.
Dagen efter da jeg er på vej ind i butikken for at hente tasken, får jeg en besked fra butikken om at de ved en fejl har solgt den til en anden som netop har hentet tasken.
Jeg havde ledt efter tasken lÊnge og var naturligvis trÊt af situationen.
Butikken var meget lidt imÞdekommende i forhold til at kompensere mig.
Enormt uprofessionelt at de sÊlger en dyr taske til to forskellige personer.