レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt beroligende at bygge med Ide-Huse. Meget professionelle, og fremragende hÃ¥ndvÊrker. De smÃ¥ ting der skulle laves efter vi flyttet ind, blev hurtig afviklet og lavet inden for kort tid. Det... もっず芋る

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Ide-huse og at bygge huset med dem kan varmt anbefales. I hele processen har vi fÞlt os pÃ¥ en sikker grund, hvor alle vores Þnsker og bemÊrkninger var respe... もっず芋る

Alt i alt har vi haft en positiv oplevelse med vores projektkÞb ved Idé-huse. Vi anbefaler dem gerne til andre, der er pÃ¥ udkig efter projektkÞb. Her fÞlger de plusser vi har oplevet... もっず芋る

Vi har kun positive ting st sige om ide-huse og det samarbejde vi havde for knap et Ã¥r siden. De har vÊret trovÊrdige samarbejdspartnere hele vejen igennem processen, uden skjulte overraskelser... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟
  2. 建築家
  3. 䞍動産業

圓該䌁業による蚘述

ide-huse® er et solidt funderet byggefirma, og vi har siden 1975 opfÞrt hundredvis af byggeprojekter inden for typehuse, individuelle arkitekttegnede villaer, sommerhuse og etagebyggerier. Vi tager hÃ¥nd om hele processen fra jordopkÞb over udstykning til fÊrdigt byggeri. Byggefirmaet er etableret af Ivan V. Mortensen, som i dag ejer firmaet sammen med Michael Jespersen. ide-huse bestÃ¥r af 60 medarbejdere – arkitekter, bygningskonstruktÞrer, projektudviklere og hÃ¥ndvÊrkere. Derudover benytter vi os af samarbejdspartnere, som lever op til vores hÞje kvalitetskrav og serviceniveau. Valget af byggefirma handler om tillid. Hos ide-huse kan du regne med overholdelse af alle aftaler, og at den hÃ¥ndvÊrksmÊssige finish er i top. Vi sÞrger for, at det fÊrdige byggeri svarer prÊcist til dine forventninger.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

50件のレビュヌ

Dejligt beroligende at bygge med

Dejligt beroligende at bygge med Ide-Huse. Meget professionelle, og fremragende håndvÊrker. De små ting der skulle laves efter vi flyttet ind, blev hurtig afviklet og lavet inden for kort tid. Det eneste der var lidt skuffende var valget af en billige zink i toppen af vores carport, vi har dog set dem bruge en bedre og pÊnere kvalitet på andre huse. Men alt i alt stor anbefaling herfra.

Maiken/Jack
LIND

2024幎1月18日
自発的なレビュヌ

Vi fik bygget et storfamiliehus på en

Vi fik bygget et storfamiliehus på en voldsom udfordrende naturgrund i Silkeborg og oplevede en fantastisk service og hjÊlpsomhed fra ide-huse, også på den del vi selv stod for (grunden og udendÞrsarealerne)
Alt blev leveret til tiden (fÞr) og i en perfekt stand.
Kun gulvet har vi valgt lidt for billigt og blev faktisk advaret af deres salgsmand Henrik 🥎

2022幎6月15日

For knap 3 uger siden fik vi nÞglerne

For knap 3 uger siden fik vi nÞglerne til vores hus, som vi fik bygget med ide-huse. Vi har ikke en finger at sÊtte ift. til hele forlÞbet. Ide-huse er virkelig profesionelle og de har vÊret behjÊlpelig med det mindste vi har kommet med. Man hÞrer mange skrÊk historier med firmaer der stikker af lige så snart de får pengene. Ved gennemgang fandt vi små fejl og blev lovet at det ville blive rettet op inden for 14 dage og det holdt de. Ide-huse får de bedste anbefalinger fra os og hvis vi i fremtiden skal bygge igen, så vil vi til en hver tid vÊlge dem igen. De får de bedste anbefalinger fra os fra vesterdamsvÊnget 87 i Herning. <3

2022幎10月18日
自発的なレビュヌ

Vi har haft Ide-Huse til at bygge vores

Vi har haft Ide-Huse til at bygge vores hus og vi er yderst godt tilfreds med resultatet.
Der har vÊret en god og lÞbende dialog og alle har gjort et flot stykke arbejde.
Vi kan varmt anbefale Ide-Huse og vi vil gerne sige stor til alle der har vÊret en del af det.
Mvh Inge-Lise og Torben.

2022幎3月28日

Vores drÞmme hus

SÃ¥ sidder vi endelig i vores nye hus, takke vÊret Ide-huse som kunne gÞre vores drÞm til virkelighed. Det har vÊret et langt men super godt forlÞb hele vejen igennem. Dialogen med Ide-huse har vÊret god og de smÃ¥ting der er opstÃ¥et undervejs, blev lÞst med det samme. Vi er rigtig glade for resultatet og samarbejdet og kan kun give Ide-huse vores varmeste anbefalinger..😊

2022幎3月24日

Ide-huse. Flot resultat😃

Det har vÊret en rigtig god proces hele vejen igennem. Fra tilbud, arbejdet med tegning og konstruktion og ikke mindst bygge perioden. Vi har hele tiden haft en godt dialog med ide-huse og de ting der har vÊret er lÞst hurtigt og konstruktiv. Huset blev afleveret til tiden og de få ting der har vÊret efterfÞlgende er blevet lÞst.

2022幎3月23日
自発的なレビュヌ

God, effektiv og professionel proces

Det er nu et halvt år siden vi flyttede ind i lige nÞjagtig det hus vi igennem en god, effektiv og professionel proces med idehuse fik bygget. Byggefirmaet har vÊret nÊrvÊrende og holdt hvad de lovede hele vejen igennem og vi kan varmt anbefale dette byggefirma. Mvh
Anne Mette og Erhard

2022幎3月19日

Et anbefalelsesvÊrdigt byggefirma

4,5 stjerne til Idé-Huse for et meget tilfredsstillende byggeforlÞb fra fÞrste kontakt til aflevering af det fÊrdige hus :-)
God service og information fra sÊlger, bygningskonstruktÞr, arkitekt og byggeleder.
Dygtige håndvÊrkere - primÊrt veludfÞrt håndvÊrk med få svipsere, som måske skyldes travlhed/akkordlÞn..
Få fejl/mangler ved overlevering, som bliver rettet efterfÞlgende.
Vi er glade for, at vi valgte Idé-huse, som indfriede så godt som alle vores forventninger :-)

2022幎3月17日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ er der igen igen problemer med

SÃ¥ er der igen igen problemer med ide-huse.
De har vÊret ude at “lave” fuger som var begyndt at smuldre og falde ud🀊🏌‍♂ Nu ikke engang 1,5 Ã¥r senere er de pÃ¥ vej til at falde ud igen og det smuldre igen.
Ved snart ikke om ide-huse ikke snart kan sende en voksen ud og så få det lavet en gang for alle

Men det koster jo penge🀷🏿‍♂SÃ¥ de fortsÊtter nok deres slÞseri.

2022幎3月14日

Hej Dan
Vi beklager naturligvis meget den oplevelse, du beskriver her. Vi går selvfÞlgelig meget op i kundetilfredshed, vi er kede af du ikke har lavet en reklamation til os, så vi kunne hjÊlpe dig.
Du er meget velkommen til at kontakte vores serviceafdeling og der vil blive fundet en lÞsning.
Venlig Hilsen ide-huse tlf. 9738 4281

Godt håndvÊrk, men tiden efter er forfÊrdelig..

Vi havde et rigtig godt byggeforlÞb, men efter betalingen har fundet sted, er det dog kun gået ned af bakke. Vi har nu boet i vores nye hus i over 9 måneder, men listen med fejl der skulle udbedres kort efter indflytning er endnu ikke udbedret.
Vi har sÞgt om kompensation fra firmaet for ikke at have overholdt kontrakten mht. udbedringer, og for selve forlÞbet. Det afviser de, da de har givet os en stikkontakt, hvilket de mener er en rimelig kompensation, og de her derefter ignoreret vores henvendelser.
Det accepterer vi selvfÞlgelig ikke og giver ikke op, men det er rigtig Êrgerligt at man ikke bare kan nyde sit nye hus. At man er nÞdt til at få hjÊlp til at opgÞre hvad udbedringerne vil koste så man kan få nogle andre til at udbedre det for deres regning, samt opgÞre hvad en rimelig kompensation ville vÊre, og tage den ad den vej.
Surt og opslidende at kampen skal vÊre så sej efter de har fået deres penge.
Man kan kun frygte hvordan 1 års gennemgangen vil gå i den kommende tid.
Jeg vil dog gerne understrege at under selve byggeforlÞbet har vi vÊret yderst tilfredse med håndvÊrkerne og deres arbejde.
Men kan dog ikke anbefale firmaet, da forlÞbet efter man har fået nÞglerne simpelthen spiller alt for stor en rolle.
NÃ¥r vi skal bygge igen, vil vi i hvert fald kigge efter alternativer.

2021幎4月20日

Hej Lone

Tak for jeres anmeldelse her på siden, som vi bestemt ikke er stolte af, da det ligger langt fra, hvad vi Þnsker at stå for.

Men vi må desvÊrre erkende, at der er begået en fejl, fra vores side, hvor der ikke er blevet fulgt op på tingene. Det beklager vi meget og som aftalt her efterfÞlgende, vil der blive taget hånd om det, hurtigst muligt.

Ide-huse

Kan klart anbefale Ide-huse til andre

Kan klart anbefale Ide-huse til andre. Det har igennem hele processen vÊret en god og tryk opleveles. Huset blev bygget efter alle forskrifterne, special cedeau til tÞmmeren som også var utrolige flinke.
At tidsplanen ikke holdt, da huset var fÊrdig 14 dage fÞr lovet kan man vel heller ikke klage over.
SÃ¥ alt i alt kan jeg give 5 stjerner til Ide-huse.

2020幎9月2日
自発的なレビュヌ

Super smukt hus og fantastisk service 👏🏌

Vi fik nÞglerne til vores nye hus i februar 2020, over en uge fÞr planlagt. Vi har nu boet her i 4 måneder og vi er vilde med det, ALT er simpelthen blevet lige som vi drÞmte om.
Vi har igennem hele bygge processen fÞlt os helt trygge, Og haft en rigtig god mavefornemmelse.
Der har vÊret en rigtig god kommunikation omkring hele byggeriget fra start til slut.
Vi har kun stor ros til jeres egne hÃ¥ndvÊrkere, isÊr jeres to tÞmrere, de er simpelthen SÅ dygtige, utrolig flinke, behagelige at snakke med og ikke mindst utrolig hjÊlpsomme 😊
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til et super professionelt bygge firma IDÉ HUSE 👏🏌

2020幎6月8日

Manglende kommunikation - fin håndvÊrk

Ok byggefirma hvis du ikke vil have noget med byggeriet at gÞre fÞr du overtager nÞglerne.
Hvis du derimod selv skal lave nogle ting vil vi ikke anbefale dem.

MÞderne i starten gik fint - der blev lovet indflytning februar 2020. Alt kunne lade sig gÞre. Kontrakten blev underskrevet og herefter gik det stort set i stå.

Der gik rigtig lang tid fra der blev givet bankgaranti til byggetilladelsen blev sÞgt. Da byggetilladelsen kom, gik der igen lang tid inden de kom igang på trods af vi havde sandpuden klar til den fÞrst udmeldte dato (den del stod vi selv for).
Resten af byggeperioden foregik stort set uden kommunikation fra byggeleder. Hvis man gerne ville have information omkring hvornår diverse fagfolk skulle igang skulle man selv opsÞge byggepladsen. Kun få håndvÊrkere henvendte sig til os. Byggelederen hÞrte vi intet fra.
Vi henvendte os til Ide-huse omkring jul og fortalte at vi var utilfredse med kommunikationen. Dette var til stor forargelse, og det skulle der fra deres side gÞres noget ved. Det blev der desvÊrre aldrig rigtig.

Et eksempel på manglende kommunikation er at der skulle over 3 opkaldt til for at få det sidste stillads fra taget fjernet. Det stod i ca. halvanden måned hvor det fÞrst blev fjernet efter at have Þdelagt nogle tagsten. Selvom de flere gange lovede at komme samme dag og fjerne det.
Sådan er flere ting gennem byggeprocessen. Vi ringer og aftaler én ting, men derfra sker der ikke rigtig noget alligevel.

Efter overtagelse af huset har vi fundet nogle fejl og mangler. Det gennemgår vi sammen med byggeleder, hvor vi aftaler at han sender fagfolk ud til udbedring. Huset bliver dog meldt som fÊrdig inden fejlene er udbedret. Så vi igen selv er nÞd til at skabe kontakten for at blive fÊrdige.

Vi vil gerne tilfÞje at der ikke er en finger at sÊtte på deres håndvÊrkere som gÞr et godt stykke arbejde. De fejl vi havde efter overtagelse var småting, hvilket er dejligt.

Så alt i alt er vi godt tilfredse med håndvÊrket og nyder at bo i det nye hus. Vi er dog utilfredse med kommunikationen gennem byggeriet.

2020幎5月23日

Hej Leon

Mange tak for jeres anmeldelse, og rigtig dejligt i er overordnet tilfredse med huset og kvaliteten. Det er selvfÞlgelig ikke godt, at kommunikation kunne have vÊret bedre, også efter I har vÊret i kontakt med os, og det er noget som vil blive givet videre.

God fornÞjelse med huset i årene fremover, og rigtig god sommer.
ide-huse

Varmt anbefales

I hele processen har vi fÞlt os på en sikker grund, hvor alle vores Þnsker og bemÊrkninger var respekteret med en stor forståelse.
Vi har mÞdt dygtige folk, som gjorde deres arbejde på den hÞjeste niveau. Trods et meget regnvejr gik alt efter plan og prÊcis efter aftalte 7 måneder kunne vi flytte ind i vores drÞmmehus.
Tak for samarbejdet.
Barbara, Krzysztof, Alicja og Emil fra RingkÞbing

2020幎5月10日
自発的なレビュヌ

SeriÞst byggefirma der tager deres kunder alvorligt!

Siden vi flyttede ind i efteråret 2016 har der kun vÊret minimale ting der skulle udbedres. Hver eneste gang er det blevet gjort meget hurtigt efter at vi har kontaktet Ide-huse.

For nyligt fandt vi så desvÊrre fugt, og noget svamp af en art. Vi rettede hurtigt henvendelse til Henrik derude fra, og der gik ikke lang tid inden han ringede. De er nu i gang med den sidste etape af hele vores sydvendte facade.
Hold nu op hvor er det fantastisk med et firma der agerer så hurtigt og professionelt når man kontakter dem. IsÊr her ved fugtskaden var det rart at de tog det lige så seriÞst som vi forventede.
Ved Ide-huse er der ingen der forsÞger at lÞbe fra deres ansvar eller forpligtelser, og alt arbejde udfÞres til aftalt tid.

Jeg vil anbefale dem til alle jeg kender, og vi vil til hver en tid bygge med dem igen!

2020幎4月23日

Vi overtog vort nye hjem ca 3 uger fÞr tid

Vi overtog vort nye hjem ca 3 uger fÞr planlagte overtagelsesdag. Vi har vÊret meget tilfredse med hele forlÞbet med ide-huse fra start til slut. Har haft god kommunikation med alle bÃ¥de pÃ¥ kontoret, samt hÃ¥ndvÊrkerne. De fÃ¥ Êndringer vi har haft i forlÞbet er blevet udfÞrt helt efter vores Þnske. Det har vÊret en spÊndende projekt vi har fulgt nÞje, og set at vores planer om drÞmmehuset blev fÞrt ud i livet. Vi har bÃ¥de fÞr og under byggeriet, selv haft mange overvejelser og Þnsker, som er blevet godt modtaget. Alt i alt en rigtig god oplevelse at bygge sit drÞmmehus med ide-huse. (PS : hÃ¥ndvÊrker elsker fredags-kage 😀 )

2020幎3月8日
自発的なレビュヌ

Vi flyttede ind i vore nye hus lige fÞr jul endda fÞr den lovede afleveringsdag.
Alt har fungeret upåklageligt hele vejen igennem og vi har overtaget et fejlfrit hus. De absolutte småting der var ifm. afleveringen blev enten afhjulpet Þjeblikkeligt eller nÊste dags morgen.
I det hele taget en god dialog hele vejen igennem, lydhÞre og kompetente hele vejen rundt fra kontor til håndvÊrker. Selv Êndringer af en mur midt i byggeriet blev taget med et smil og lÞst.
Dygtige, behagelige og imÞdekommende håndvÊrkere hele vejen igennem med god sans for detaljen og den håndvÊrksmÊssige finish. Holdt hele vejen byggepladsen pÊn og ryddelig og hele tiden med udprÊget servicegen.
Vi er meget tilfredse med både byggeperiode og det fÊrdige resultat. De varmeste anbefalinger - alle bekymringer er gjort til skamme om at bygge nyt hus, det fåes ikke bedre.

2020幎1月14日

kan altid anbefale Ide-huse

Vi overtog nÞglerne til vores nye hus i sidste uge og er super glade for det.
Vores samarbejde med byggelederen, deres håndvÊrker og isÊr deres tÞmre har vÊret til UG og der er bare ikke kommet at komme efter. Hvis vi havde spÞrgsmål kunne vi altid komme og der blev enten svaret med det samme eller de fandt et svar til dagen efter.

Udover det var de også meget behjÊlpelig med at fremskynde den oprindelig indflytningsdato, da vi boede i en leje bolig vi gerne vil ud af og hermed fik vi vores hus 10 dage får tid.

SÃ¥ alt i alt kan vi kun give vores varmeste anbefalinger og 5 stjerner til Ide-huse.

2019幎12月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。