レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Submitted several orders on forex market in pursuit of catching some nice intra-day patterns. I like the availability of various currencies pairs from iForex. I trade not holding positions overnigh... もっと見る

企業情報

1. 金融ブローカー
  2. 代替金融サービス
  3. 投資会社
  4. 投資サービス
  5. 非銀行系金融サービス
  6. 株式ブローカー

当該企業による記述

iFOREX Europe, licensed, supervised and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), is part of the global iFOREX Group and serves as the hub for our activities across the European Union. Part of iFOREX Group, with more than 25 years of experience in the financial markets, iFOREX Europe combines stability, innovation, and a strong regulatory framework to provide clients with a transparent trading environment. Their proprietary platform, FXnet, is designed with accessibility and functionality in mind. It allows traders of all levels to engage with a wide range of CFD instruments – from currencies and commodities to indices and shares – supported by competitive conditions and advanced risk management features. Clients benefit from their extensive, and thorough customer support, demo accounts, and a full suite of unique trading tools such Pulse, Today’s Opportunity, and others. Each of these solutions is tailored to improve decision-making by combining technology, data, and insights. Localization is also central to their approach. The platform and support are available in multiple languages, and we provide regional experiences tailored to the needs of European traders. By combining personalized service with a robust regulatory framework, iFOREX Europe ensures that every client receives both security and support.

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

OTTIMA ESPERIENZA!!!

2026年3月2日

iforex.eu からの回答

Grazie mille Paolo per la tua recensione positiva!

Siamo felici che la tua esperienza con iFOREX sia stata ottima. Grazie per aver scelto la nostra piattaforma!

Modo di operare

Conosco e usufruisco dei servizi di questa azienda da diversi anni. La piattaforma è facile ,semplice e intuitiva per come operare, diversamente da altre piattaforme simili. Il personale è preparato e disponibile. Le recensioni dei mercati sono puntuali e molto efficienti,di chiara comprensibilità anche per i neofiti in questo campo. Un consiglio continuate così.

2026年1月28日

iforex.eu からの回答

Grazie Vito per aver condiviso la tua esperienza e per questa recensione positiva. Siamo felici di sapere che apprezzi la semplicità e l’intuitività della nostra piattaforma, così come la professionalità del nostro team e la qualità delle analisi di mercato. Ti ringraziamo per la fiducia e per il tuo incoraggiamento.

5つ星のうち5の評価

Podziękowania dla Pani Anety z iforex :)

W przyszłym roku minie moje 10 lat z iforex. Zaczynałam dosłownie od 300 złotych, nie wiedziałam co to minimalna marża i w którymś momencie z automatu zamknęły się wszystkie transakcje. Potraktowałam to jako naukę i zaczęłam wyciągać wnioski. Zaczęłam znowu od zera. Cieszyła mnie każda zamknięta transakcja, nawet ta na 30-40 pln. Oczywiście straty też były, ale starałam się wyciągać wnioski. Jestem kompletnym samoukiem. Sama uczyłam się czytać wykresy, oglądałam webinary, tutoriale, często w godzinach pracy logowałam się na konto, żeby śledzić co się dzieje (co odbijało się na mojej pracy i czasem jej zaniedbywaniem, siedzeniem po godzinach) Doceniłam, jak ważne jest interesowanie się, bieżącymi informacjami gospodarczymi, politycznymi (najwięcej chyba zyskałam przy wyborach jak Trump kandydował - szaleństwo na rynkach, w zależności od tego jaką opinię wygłosił). Dzisiaj na moim koncie mam 6 cyfrowy kapitał! Tak! Może trochę jestem z siebie dumna i nie zamierzam tego ukrywać :) Ale! nie o tym chciałam.. Dziękuję, Pani Aneto, że przez ten cały czas jest Pani ze mną i jest Pani moim opiekunem! Doceniam. Wiem, to Pani praca, ale cieszę się, że mogłam pod Pani opieką przejść tą drogę. Przesyłam serdeczności!

2026年1月21日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za podzielenie się swoją historią i tak pozytywną opinią. Doceniamy, że jest Pani z iFOREX od prawie 10 lat i gratulujemy drogi, jaką Pani przeszła. Dziękujemy również za miłe słowa pod adresem Pani Anety. Cieszymy się, że możemy być częścią Pani doświadczenia z iFOREX i dziękujemy za zaufanie, którym nas Pani obdarza.

Bardzo fajna platforma

Bardzo fajna platforma, proste i przejrzyste menu dużo ciekawych dodatków typu kalendarz ekonomiczny czy expert który na żywo otwiera transakcję, można podpatrzeć🤭 . Polecam

2025年11月20日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy serdecznie za Twoją opinię!
Bardzo się cieszymy, że doceniłeś funkcje naszej platformy i jej dodatkowe narzędzia.
Dziękujemy, że wybrałeś iFOREX.

5つ星のうち5の評価

Una piattaforma molto chiara, intuitiva e userfriendly

Sono capitato quasi per caso su iforex.eu e senza nessuna esperienza di trading. La curiosità mi ha spinto ad approfondire la mia conoscenza utilizzando la loro piattaforma che ho trovato molto intuitiva, chiara e funzionale. Si può interagire con i mercati finanziari di tutto il mondo e di tutti i tipi in assoluta tranquillità. L' assistenza settimanale con il coach (nel mio caso il bravissimo Orazio) è un grande valore aggiunto che mi porta ad assegnare il massimo del punteggio.

2025年11月8日

iforex.eu からの回答

Grazie per la tua recensione a 5 stelle!
Siamo felici che tu abbia trovato la nostra piattaforma intuitiva e utile per approfondire il mondo del trading.
Un ringraziamento speciale anche da parte di Orazio, siamo lieti che il suo supporto ti sia stato d’aiuto.
Buon proseguimento su iForex.eu

Recommended

As a beginner trader, I felt comfortable using iFOREX.eu.
Registration was easy, and both the mobile app and desktop version are user-friendly. Christina from the support team helped me a lot in learning how to use the platform and more. Having weekly phone contact in my native language is very important to me. The fees are transparent, and the withdrawal process was fast. If I could make one suggestion, I would like to see more indicators added in the future.

2025年9月10日

iforex.eu からの回答

Thank you for taking the time to share your review.
We truly appreciate that you chose iFOREX Europe and are glad to hear that you’re satisfied with your experience.
We’re also grateful for your kind words about Christina — we’ll make sure she receives your positive feedback.
Wishing you all the best as you continue with us at iFOREX Europe.

👍👍👍👍👍

IForex w aplikacji daje dostęp do wielu pomocy tradingowych oraz opinii ekspertów handlowych, mam również stałą pomoc opiekuna, który pomaga mi w pełni wykorzystać możliwości tych narzędzi, oraz informuje mnie o ważnych wydarzeniach na świecie, które mają wpływ na giełdy i pomaga je zrozumieć, dlatego jestem bardzo zadowolony z współpracy. Trading to ryzyko, ale z IForex jest bardzo zminimalizowane.

2025年10月21日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za opinię i pozytywną ocenę 5 gwiazdek. Cieszymy się, że wybrał(a) Pan/Pani iFOREX Europe i że jest Pan/Pani zadowolony(a) z naszych narzędzi i usług. Życzymy dalszych udanych doświadczeń na naszej platformie!

5つ星のうち5の評価

Z platformą iForex mam do czynienia już kilka lat.

Z platformą iForex mam do czynienia już ładnych kilka lat. Widzę, jak się rozwija i doskonali. Posiada mnóstwo pomocnych funkcji, niezbędnych do analizy technicznej, otwierania transakcji i ustawiania limitów. Interfejs na PC jest przejrzysty i prosty w obsłudze. Aplikacja na telefon bardzo pomocna, szczególnie podczas wyjazdów. Dopełnieniem tego systemu jest opieka konsultanta, a dokładnie konsultantki. Pani Aneta pięknie się opiekuje i wspiera moje działania. Czy poleciłbym platformę innym, tak ale tylko osobom cechującym się odpowiedzialnością, ostrożnością i podstawową wiedzą oraz dużym dystansem. Rynek uczy pokory 😊

2025年10月17日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za opinię oraz za polecenie platformy iFOREX Europe. Cieszymy się, że nasza platforma i jej funkcje są dla Pana pomocne oraz że docenia Pan wsparcie naszej konsultantki, Pani Anety — z przyjemnością przekażemy jej pozytywną opinię. Życzymy dalszych sukcesów i pomyślności w korzystaniu z iFOREX.

5つ星のうち5の評価

Jestem bardzo zadowolony z ilości usług…

Jestem bardzo zadowolony z ilości usług świadczonych przez firmę oraz możliwości ma platformie. Wszystko profesjonalnie. Prywatny doradca. Informacje biznesowe. Bardzo dobra obsługa. Przelewy , wypłaty , statystyki najwyższy poziom . Polecam

2025年10月14日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za wybór iFOREX Europe oraz za pozostawienie pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Życzymy dalszych udanych doświadczeń na naszej platformie.

5つ星のうち5の評価

iFoIforex i analitycy wspaniala Firma i ludzie w tej Firmierex jest wiarygodna firma pod każdym…

iForex jest wiarygodna firma pod każdym względem po prostu firma uczciwa ia pani Aneta jest moja beraterka wspaniala kobieta I życzę iForex wszystkiego dobrego dla dużej ilości ludzi jest to Firma najuczciwsza z firm jakie mi się obiły o udmszy dziekuje wspaniałej Firmie i życzę dalszych sukcesow

2025年10月8日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za wspaniałą opinię!
Bardzo się cieszymy, że Państwa doświadczenie z iFOREX Europe było pozytywne, a nasza doradczyni Aneta wywarła tak dobre wrażenie — z przyjemnością przekażemy jej te miłe słowa.
Serdecznie dziękujemy za wybór iFOREX Europe i życzymy powodzenia w dalszym korzystaniu z naszej platformy.

5つ星のうち5の評価

È sempre un piacere confrontarsi con te…

È sempre un piacere confrontarsi con te Orazio, su problematiche di trading e della vita.
Un abbraccio e buona giornata
Alla prossima Holaaaaa
P.S. non so se arrivata quella prima dalla pagina in inglese OK

2025年10月7日

iforex.eu からの回答

Grazie per questa recensione positiva!
Ti siamo grati il feedback positivo fornito a Orazio, che saremo lieti di riportargli
Grazie per aver scelto iFOREX Europe e ti auguriamo buon proseguimento sulla nostra piattaforma.

5つ星のうち5の評価

Uczciwa firma, bezpieczna, gwarancja wypłacalności

Firma z wieloletnią tradycją. Łatwość związana z wpłatą jak i z wypłata pieniędzy. Szeroki zakres instrumentów jak krypto, akce, etf, surowce. Aplikacja oraz wersja na komputer pc. Wsparcie, szkolenia opieka menadżera. Polecam, solidna i wiarygodna.

2025年10月6日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Jesteśmy wdzięczni za przekazany feedback.
Dziękujemy za wybór iFOREX Europe i życzymy dalszych sukcesów.

5つ星のうち5の評価

Veramente sono molto contento e mi…

Veramente sono molto contento e mi sentó servito con la atenzione di Orazio, e de una persona amable, responsable e sopra tutto professionale e siempre disposto a risponderé tutti i dubbi.
Non e la prima volta che lavoro con Voi e de una delle piu serie con qui o lavorato
Grazie mille

2025年10月3日

iforex.eu からの回答

Grazie mille Cosimo per questa recensione positive. Siamo lieti di leggere della sua esperienza con Orazio e provvederemo ad informarlo riguardo a questo feedback positivo.

La ringraziamo per averci scelto e le auguriamo un buon proseguimento su iForex Europe.

5つ星のうち5の評価

Polecam korzystnie z tej platformy

Mila obsluga na Waszej platformie jestem bardzo zadowolony

2025年9月18日

iforex.eu からの回答

Dziękujemy za Twoją opinię oraz za wybór naszej platformy. Życzymy Ci udanego dalszego korzystania z iForex Europe.

Opiekun Pani Aneta K.

Mój opiekun Pani Aneta K. jest profesjonalistką, posiada szeroką wiedzę, zawsze mnie wspiera i ma poczucie humoru. Rozmowy prowadzone są zawsze na luzie.

2025年9月9日

iforex.eu からの回答

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię oraz miłe słowa na temat Anety! Cieszymy się, że Twoje doświadczenie z iFOREX Europe jest pozytywne. Dziękujemy, że nas wybrałeś i życzymy dalszych sukcesów na iFOREX Europe!

5つ星のうち5の評価

Esperienza positiva e costruttiva.

Esperienza positiva e costruttiva.
Orazio si distingue per professionalità, chiarezza e disponibilità per ogni dubbio e chiarimento.

2025年7月16日

iforex.eu からの回答

Grazie mille per questa recensione!
Provvederemo ad informare Orazio del suo feedback riguardo all'esperienza positiva. La ringraziamo per aver scelto iFOREX Europe e le auguriamo un buon proseguimento sulla nostra piattaforma.

5つ星のうち5の評価

Rendkívül elégedett vagyok a…

Rendkívül elégedett vagyok a szolgáltatással összeségében. Leginkább ez Horváth Ákosnak köszönhető, aki egy rendkívül felkészült szakember, nagyon képben van a piacokkal napról-napra.

2025年9月12日

iforex.eu からの回答

Nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést! Örömmel halljuk, hogy elégedett vagy a szolgáltatásunkkal. Ezt a kedves értékelést Ákossal is megosztjuk. További sok sikert kívánunk az iFOREX Europe felületén történő kereskedéshez!

Ok Bardzo dobra I przyjazna platforms

Ok Bardzo dobra I przyjazna platforms. Bardzo pomocna obsługa - dobro kontakt I dokładne wyjaśnienia interesujących tematòw

2025年9月11日

iforex.eu からの回答

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, Marku!
Cieszymy się, że nasza platforma jest dla Ciebie pomocna i przyjazna.
Nasz zespół zawsze stara się zapewniać jasne i dostępne wsparcie, dlatego bardzo nas cieszy, że je doceniasz.
Zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji!

5つ星のうち5の評価

Nekem nagyon tetszik ez a platfrom

Nekem nagyon tetszik ez a platfrom. Könnyen kezelhető, érthető. Bár ebben nagyon sokat segít nekem Ákos aki türelmesen érthetően elmagyaráz nekem mindent, ha nem értem, akkor többször is elmondja. Sokat tanultam tőle.

2025年9月11日

iforex.eu からの回答

Szívből köszönjük a kedves visszajelzést!
Nagyon örülünk, hogy elégedett vagy a platformunkkal.
Nagy köszönet Ákosnak is az elkötelezettségéért és türelméért – jó érzés tudni, hogy a támogatása hasznos volt számodra, és sokat segített a tanulásban.
Mindig itt vagyunk, hogy végigkísérjünk az utadon!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。