Impermo België レビュヌ 10,095

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Langsgegaan op een zondag 1u voor sluiting. Toch heeft een hele vriendelijke medewerker uitgebreid tijd besteed om terrastegels buiten te bekijken en te vergelijken. Daarnaast heeft hij ook direct een... もっず芋る

䌁業情報

1. タむル専門店
  2. 倧理石提䟛業者
  3. 倩然石提䟛業者
  4. 板匵り床・ラミネヌト フロアヌ提䟛業者

Impermo België に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Impermo heeft de vloer die bij je past. Bij je leven, en bij je budget. Ontdek onze producten in een van de 15 toonzalen of op onze website www.impermo.be.

Bij Impermo kan je rekenen op het grootste aanbod in de Benelux. Onze professionele adviseurs staan je bij met advies en helpen je met het maken van de juiste keuze. Op zoek naar inspiratie? Er is altijd een Impermo showroom in je buurt!

Heb je een specifieke vraag? Aarzel zeker niet op contact op te nemen met onze klantendienst.

Contacteer de klantendienst
Bekijk onze FAQ

Impermo a le sol qui vous convient. Pour la vie, e vt compte tenu de votre budget. Découvrez nos produits dans l'une de nos 15 salles d'exposition ou sur notre webshop www.impermo.be.

Chez Impermo, vous pouvez compter sur l'offre la plus grande du Benelux. Nos conseillers professionnels vous aideront à faire le bon choix. En quête d'inspiration? Il y a toujours un showroom Impermo prÚs de chez vous!

Vous avez une question spécifique? N'hésitez pas à contacter notre service clientÚle.

Contactez le service clientÚle

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Impermo Wetteren, top!

Heel vriendelijk personeel, vooral de persoon die ons heeft geholpen (Maxime, Wetteren). Heeft ons steeds geholpen met bijbestellingen, retours en problemen die rezen. Zouden hier meteen opnieuw komen voor onze vloer!

2026幎1月9日

Scherven brengen geluk....

Bij de levering van onze keukenvloer 75x75 cm bleek na 2 weken en zonder te controleren bij levering, het onderste pak met 2 tegels gebroken. Een simpel telefoontje naar Impermo en ik kwam terecht bij Mr. Jacques van de "customer care". Wat een vriendelijke man !!! Hij begreep mijn probleem, stelde me direct voor om 2 foto's te sturen van de betreffende tegels en binnen het uur had ik een orderbevestiging voor het afhalen van nieuwe tegels, geheel onder garantie ! Wat een goeie service !!! Bedankt Impermo en vooral bedankt Jacques, binnenkort plaats ik zeker nog een extra bestelling want onze renovatie is helemaal nog niet klaar. Top !

2026幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze service na verkoop. Bedrog bij korting.

In oktober ‘25 tegels besteld met ‘Bisbeurskorting’ van 34,99€ naar 29,99€ per m2. Dit samen met de tegeldragers en co, levering voorzien in april ‘26.
Vandaag de dag staan de tegels aan de gewone prijs van 29,99€. Puur bedrog. Eerste domper.

Tweede domper: Bij levering enkel de tegels ontvangen, geen tegeldragers, geen tegelvoegen, en geen tegelrubbers mee met de levering.
Klantendienst opgebeld.
Ik had 3 dagen verlof genomen om het terras te plaatsen, ben dus al een dag kwijt. Ze gingen me asap terugbellen. Niemand gehoord. Zelf teruggebeld in de middag. Ze hadden nog geen nieuws van het magazijn. Volgende dag ging ik zeker nieuws hebben.
Volgende dag om 11u nog niemand gehoord. Zelf terug moeten bellen.
Hadden al een uur nieuws van het magazijn dat de rest opnieuw besteld moet worden!? Geen idee waarom. Dichtste levering kon pas twee dagen later. Bye bye verlof om het terras te plaatsen!
Ik begrijp niet dat dit drie dagen moet duren om uw goederen die niet werden meegeleverd na te leveren bij een bestelling die al maanden op voorhand vastgelegd werd.
Waardeloze service en is de eerste en laatste keer dat ik bij Impermo besteld heb.

2026幎4月14日

Slechter dan slecht

In de showroom in Wetteren goed geholpen. De tegels opgehaald en helaas was 30% gebroken. Overzicht foto’s gemaakt van elke doos waar te zien is hoe veel tegels kapot zijn. Voor Impermo is dit niet voldoende en moet ik alle 30 tegels, die in brokken en stukken liggen, naast elkaar op de vloer leggen en fotograferen. Dit is gewoon moeilijk doen om niks, aangezien de toegestuurde foto’s duidelijk genoeg zijn.
Vervolgens meld ik bij de klantenservice dat ik dat belachelijk vind, waarop de beste man antwoord ‘u bent zelf belachelijk’. Heel jammer dit.

2026幎4月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス