Jeg blev nÞdt til at skifte fra Industriens pension pga karriere skifte, til Pensam for 3 Ã¥r siden, jeg valgte at beholde min opsparing i Industriens Pension, trods ingen ny opsparing indsÊttes, er... ãã£ãšèŠã
Jeg fik oplysninger om at I tilbyder en sygeforsikring, som jeg desvÊrre ikke kan gÞre brug af, da jeg allerede har en sygeforsikring der ogsÃ¥ omfatter ibehandling i Skandinavien og Tyskland, sÃ¥frem... ãã£ãšèŠã
Vi har ikke fÃ¥et den rette rÃ¥dgivning skriftligt, som vi har aftalt med hr. B.A dags dato den 04-02-2026 Omkring min kommende pension udbetalinger !! Vi Þnsker ikke at gÞre brug af hr.... ãã£ãšèŠã
Virkelig venlig og imÞdekommende dame som vidste hvad hun talte om. Hun fik hurtigt klaret vores spÞrgsmÃ¥l pÃ¥ bedste vis. Virkelig en meget positiv oplevelse. Desuden tilbyder Industriens Pension mege... ãã£ãšèŠã
NÞrre Farimagsgade 3, 1364, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 70 33 70 70
- medlemsservice@industrienspension.dk
- www.industrienspension.dk
Fik prÊcis at vide angÃ¥ende udbetalingâŠ
Fik prÊcis at vide angående udbetaling af min pension.
God og forstÃ¥eligt samtale der erâŠ
God og forståeligt samtale der er vigtig for at forstå det hele.
Rigtig god service ðð
Rigtig god vejledning og service i forbindelse med kritisk sygdom ðð
GOD til Investering så sin pendion vokser
Jeg blev nÞdt til at skifte fra Industriens pension pga karriere skifte, til Pensam for 3 år siden, jeg valgte at beholde min opsparing i Industriens Pension, trods ingen ny opsparing indsÊttes, er min pensionsopsparing steget ca 200.000 kr på de 3 år, FORDI Industriens Pension er dygtige til deres investeringer.
Hvor Pensam går mere op i at vÊre sikre på at man ikke har risiko, men det giver MEGET mindre til sin alderdom...
Menneskelige regler og love..
Hej..
Min samlet oplevelse af I.P. er god :-)
Har altid fået en god og menneskelig behandling - Tak for det.
Kan varmt anbefale I.P.
Mvh.. Bendt Petersen
Jeg fik oplysninger om at I tilbyder enâŠ
Jeg fik oplysninger om at I tilbyder en sygeforsikring, som jeg desvÊrre ikke kan gÞre brug af, da jeg allerede har en sygeforsikring der også omfatter ibehandling i Skandinavien og Tyskland, såfremt behandlingen ikke kan finde sted i Danmark. Det er begrundelsen at jeg har meldt fra på jeres tilbud.
Med venlig hilsen
Poul
Jeg fik svar pÃ¥ det jeg hade brug forâŠ
Jeg fik svar på det jeg hade brug for på en god måde
God god service god til at hjÊlpe folkâŠ
God god service god til at hjÊlpe folk hvis de har et problem
God vejledning og der var god tid tilâŠ
God vejledning og der var god tid til at blive godt klÊdt på så jeg forstod hvad jeg kunne forvente
Super god og kompetent rådgivning
Super god og kompetent rådgivning
Super service
God og kompetent hjÊlp. IP brugte en eftermiddag på at lÞse en udfordring min fagforening burde have lÞst på de 2 måneder de havde vÊret på opgaven.
Jeg fik svar på det jeg var i tvivl om
Jeg fik svar på det jeg var i tvivl om. Super
Jeg var i kontakt med en medarbejderâŠ
Jeg var i kontakt med en medarbejder som var helt fantastisk og meget kompetent. Alt blev ordnet over telefonen, tusind tak.
Kun ros her fra
Rigtig god vejledning fra en rigtig kompetent person og en vendlighed som man sjÊldent mÞder kun ros her fra
FIK SVAR PÃ DET JEG VILLE VIDE
FIK SVAR PÃ
DET JEG VILLE VIDE
GOD SERVICE ð
Frygteligt at pensionsselskaberneâŠ
Frygteligt at pensionsselskaberne beholder en del af den pensionsopsparing der er en del af medlemmernes lÞnâŠ. Hvis man er pÃ¥begyndt en udbetaling og dÞr sÃ¥ beholder pensionsselskaberne en del af det opsparede. Man kan ikke vÊre sikker pÃ¥ arvingerne fÃ¥r hele det opsparede belÞb. Da min mand dÞde i januar beholdt Industriens Pension omkring 300.000 af min mands opsparing. Og vi kan ikke slippe udenom de pensionsselskaberâŠ. Se nu at komme ind i 2026 og lad medlemmerne selv rÃ¥de over hvor/hvordan de penge skal sÊttes til sideâŠ
Ren snak.det var en god dag.
Det var en god og oplevelse om minâŠ
Det var en god og oplevelse om min pension
Meget venlig samtale ð
Kan ikke anbefales
Min far har sparet op hele sit liv og nu er han blevet pensionist og så viser det sig det er umuligt og få udbetalt alle sin penge årvis eller på samme tid.
Ligemeget hvad så skal industriens pension spise en meget stor del af hans pension til det bedre fÊllesskab.
Pas på med livslang pension. Kommer ikke dig og dine efterkommer tilgode. Kun hvis de bliver 100 år gamle.
Efter den oplevelse har jeg selv stoppet min egen livslange pension da det er meget bedre og spare dem op selv.
FÞler hvis man spare op hele livet skal man også have en mulighed for og bruge eller få sine penge.