To gange var vores bestilling glemt. SÃ¥ gik det pludseligt hurtigt, men desvÊrre var Durup kebab rullerne iskolde. En anden mand bad om hjÊlp da den hotdog han fik serveret lÞb med ketchup ned af ar... ãã£ãšèŠã
En af de ringeste âmadâ oplevelser til dato! Bestilte frikadeller med kold kartoffelsalat. Efter 10 minutter, kom âmadenâ,- iskolde sorte frikadeller, hvor tallerkenen fyldtes med vand, efter gafle... ãã£ãšèŠã
33 min. · var d. 1/2-217 inde pÃ¥ Hylkedal Vest ved Kolding. Skulle benytte toiletfaciliteterne og opdager det koster ex antal kr, men har ingen kontanter og er parat til at gÃ¥ igen, da en rigtig f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
To gange var vores bestilling glemt
To gange var vores bestilling glemt. Så gik det pludseligt hurtigt, men desvÊrre var Durup kebab rullerne iskolde.
En anden mand bad om hjÊlp da den hotdog han fik serveret lÞb med ketchup ned af armen, personalet vendte sig dog bare rundt og snakkede videre med kollegaerne og hÞrte ingen ting.
De unge mennesker havde desvÊrre meget dårlig overblik og havde for travelt med hinanden. Kl.18.30
Sidste Gang vi kommer der
Vi ankom kl. 18 og troede at det var et godt tidspunkt at spise, men vi fik at vide at manden med det fedtede hår som lugtede så meget af sved at man tÊnkte at skal vi springe over. Vi var dog sultne og besluttede os for at spise der ( E45Gudenå-Vest ) Så sagde han at hvis vi ville have noget at spise, ja så skulle vi skynde os at bestille fordi han var i gang med at spise sin aftensmad ude bag ved og nu blev den jo kold. så tjep tjep. Maden smagte sgu ikke godt og så var den kold. det er sidste gang vi spiser der. Mvh. Frank
KÞr videre for jeres helbreds skyld!
KÞr videre for jeres helbreds skyld!! Her har madforgiftning i dag ramt min mor, kort efter hun fik en kyllingeburger. Hun er frygtelig sygâŠ. og kaster op. SÃ¥ synd!
Ringe madoplevelse og langt fra velsmagende
Det er en af de ringeste madoplevelser vi har fået. Kartofler der virker som om de har ligget i vand i 14 dage og derved totalt har mistet smagen og som samtidigt har en konsistens som noget der er ved at gå i fordÊrv.
FÞrste gang vi oplevede at maden var ringe, tÊnkte vi at de har haft en dårlig dag, men når det gentager sig, så er det et symptom på noget andet.
KÞbt 2 franske hotdogs - kÞr videre
KÞbt 2 franske hotdogs - kolde brÞd
Fluer i kagerne
Der har vi vÊret forbi for sidste gang
En pengemaskine at gå på toilettet
En pengemaskine at gå på toilettet. Det er ikke iorden at man skal lÊse hvordan man skal gå på toilettet og hvordan man kommer ud af toilettet. Det er tyveri
Bestilte ribbensandwich
Bestilte ribbensandwich.
Fik et rundstykke med lunken steg og lunken rÞdkål. Overholder ikke de temperaturer som varm mad skal, påtaler det, og smider maden i skraldespanden.
Gider ikke blive syg af det.
Tag ansvar og lÊr de unge mennesker det de skal vide.
Langt ude. Hold dig vÊk.
Helt Êrligt, at skulle betale for toiletbesÞg er en ting, men ud over det det åbenlyst burde vÊre gratis, så blev min sÞn flået for 5 kroner for at kunne komme på WC. Langt ude politik.
Totalt ringe oplevelse!
Elendigt mad på Hylkedal Þst E45 og totalt ugideligt personale, der ikke aner hvad de har med at gÞre!!
GÞr jer selv en tjeneste og kÞr videre!
Det er simpelthen for dyrt
Det er for dyrt at betale 5 kroner for at benytte et toilet uden papir!
Toilet besÞg ik muligt
Hejsa
Jeg har dd besÞgt jer. Ville kÞbe morgenmad m.v
I den forbindelse havde jeg behov for et toilet besÞg. Det er så åbenbart ik muligt med mindre man er bruger af digitale betalings midler.
Det er simpelthen ik ok. Burde / er ik lovligt at forhindre / forskels behandle, forhindre toiletbesÞg ved ikke at give mulighed for kontant betaling
SÃ¥ det blev ik til denne kunde i fik solgt noget.
Kenneth
5 kr for toiletbesÞg og kommer ind tilâŠ
5 kr for toiletbesÞg og kommer ind til urinstinkende, ikke rengjorte toiletter.
Lukkede 10 min fÞr tid
Lukkede 10 min fÞr tid, hvilket lader til at vÊre normen
5kr for toiletbesÞg!
5kr for toiletbesÞg!! Det er jo vanvittigt! Toiletterne var ikke engang rene!
Bevares, man får en voucher på 2,50kr tilbage, som man kan bruge i deres kiosk med overpriser - selv i forhold til andre motorvejs kiosker.
Ved ikke engang hvordan jeg skalâŠ
Ved ikke engang hvordan jeg skal starte. Vi var 3 der skulle på toilet og da vi gik ind kom en sur dame og råbte at vi ikke måtte gå ind sammen men skulle betale 15kr i alt! Jaja at man får en vÊrdikupon til 2,5kr men den duer squ kun hvis man kÞber noget i cafeteriet! Simpelhen for dårligt
Plus toiletterne lugtede
DÃ¥rlig service
Efter en lang kÞretur holde vi ind pÃ¥ Hylkedal Ãst for at spise, det fortrÞd vi hurtigt, bestilte en burger, nuggets, hakkebÞf m. kartofler og sovs, og en flÊskesteg, det var ihvertfald det jeg bad om. Burgeren var brÊndt pÃ¥, kartoflerne var ikke kogt nok, nuggets var okay, og flÊskestegen havde de slet ikke lavet. Vi skulle jo spise sammen, sÃ¥ skal maden ogsÃ¥ komme samtidig, Godt skuffet over at servicen ikke bedre, og at personalet ikke hÞre efter nÃ¥r man bestiller mad.
Aldrig kom her
à h wow, hvor skal jeg begynde med denne restaurantoplevelse? ð€ Jeg var virkelig begejstret for at betale hele 5 kroner for at gÃ¥ pÃ¥ toilet! Det er jo en formue! Og lad mig fortÊlle dig om toiletterne - de var simpelthen sÃ¥ ulÊkre, at jeg nÊsten fÞlte mig som en deltager i et overlevelsesprogram. Og det toiletbrÊt... Ã¥h, det var sÃ¥ ubehageligt, at jeg nÊsten fÞlte, at det var en del af en skrÊkfilm. Men det bedste af det hele var kaffe maskinen - den var selvfÞlgelig i stykker! Alt i alt en virkelig mindevÊrdig oplevelse! Jeg vil helt sikkert anbefale det... hvis du er pÃ¥ udkig efter et forfÊrdelig oplevelse
Utroligt dÃ¥rligt at man skal betale 5âŠ
Utroligt dårligt at man skal betale 5 kroner for at komme på toilettet, når man også har kÞbt mad...
SÃ¥ fandt jeg da forklaringen pÃ¥ hvorfor deres trÊer gror sÃ¥ godtð
Fik en grilkylling eller hvad det nu var med slatten pomfritter. Spiste ikke ti procent. De har vundet Guiness som dårligste kylling.
FÞj
Mega god Service gik kun 5 min
Mega god Service gik kun 5 min. Alt kÞd er mÞrt og smager godt og de sÞde dem der står der inde