Fuldstændig håbløst firma
Fuldstændig håbløst firma. Totalt useriøst. De holder ikke hvad de lover og laver dårligt arbejde og sender extra regninger. Hold jer væk
De renoverede lejligheder ved siden af os for noget tid, siden over 3 omgange. Jeg skrev en lang anmeldelse af dem som nu er blevet fjernet, kan jeg se.
Underligt.
Jeg havde nogle voldsomme oplevelser med deres måde at behandle nabo-lejemålene på: Sagde A, gjorde B. Lod dørene stå åben til opgangen. Parkerede på græsplænen foran huset, lod affald ligge i opgangen osv. Det var bare u-be-hage-ligt - Mest af alt fordi personen der var projektleder begyndte at tale til mig så jeg blev bange for at være i mit eget hjem når de var på adressen.
Firmaet ansætter og fyrer folk som vi andre skifter tøj..alle ny udlærte(ikke at det er forkert men det begrænset med viden indenfor tømrerfaget Samt at chefen udelukkende er forretningsmand han har ingen sans for håndværk eller sine ansætte Manden forstår ikke det håndværksmæssige i et byggeri kun økonomien Alt i alt tragisk sted at have sin hverdag som ansat samt et grimt resultat der udspiller sig af det stykke arbejde de laver når det da bliver lavet…forvent forsinkelse Et klart nej hvis de skulle bygge for mig Og til i andre tømrer der overvejer et nyt sted SØG VIDERE! det er ikke et sted jeg kan anbefale Hilsen en tidligere ansat der selv fandt andre veje(sagde op og ikke fyret)
Nu har det taget tæt på 8 måneder at få udskiftet mit tag, deres faglige kompetence med dette er på nulpunktet, de udfører efter deres egne regler, og følger ikke producenternes monteringsanvisninger, ting der er reklameret over, prøver de at afvise, selvom det er lavet helt forkert. De har åbenbart ikke lært at bruge et vatter pas, snor, tommestok eller laser, det er pisse skævt og ser farligt ud.
Mage til klamphuggere skal man lede længe efter.
Har brugt INNO.APS nogle gange på små og store projekter. Alt kører på skinner.
Kan varmt anbefales.
Vi har igennem hele processen med vores renovering følt os trygge hos Inno og deres projektleder Phillip. Via hans høje faglige niveau har vi været i kompetente hænder og vi har altid kunne få svar på vores spørgsmål samt kyndig sparring ift vores tanker. Deres udførsel af projektet har været top professionelt fra start til slut, og vi giver vores bedste anbefalinger - Vi kommer gerne igen *
Meget uærligt firma der lover i ét væk vel vidende at løfterne ikke bliver indfriet - enten slet ikke eller efter meget langt tovtrækkeri. De er ikke særlig dygtige, og de koster kunden SÅ mange spekulationer ærgrelser og bekymringer, de har været ét langt mareridt at være kunde hos!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。