InstallatieBalie.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heel goed telefonisch en mail contact gehad en zelfs even gebrainstormd. Enige puntje om geen 5 sterren te geven is om de voorraad te vergroten voor een bepaald product in een bepaald seizoen. Nog in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goede begeleiding van advies tot aankoop. Ook de prijzen zijn prima. Het personeel is erg vriendelijk. De service is ook goed. Dit betreft Installatie Balie Sneek, met andere vestigingen geen ervaring... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Erg fijne leverancier om mijn materialen te halen, altijd netjes op tijd om af te halen of geleverd en daarnaast ook een fijn hecht team wat een fijn gevoel geeft bij binnenkomst aan de bali. Ook alti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik word altijd goed en snel geholpen door Mathijs ook altijd zeer klant vriendelijk een goede sfeer en denk altijd mee naar goede oplossing Ook fijn als er weer acties zijn of aankomen want dat ge... もっと見る

企業情報

1. 電子機器卸業者
  2. 電子機器のスペアパーツと部品の店
  3. 卸売業者

当該企業による記述

Een nieuwe elektrotechnische groothandel met een combinatie van verkoop aan de balie en online via de webshop met de vakkennis en dienstverlening zoals u van oudsher aan de balie gewend bent, maar veelal tegen scherpere prijzen, omdat we door een efficiënte manier van werken zowel aan de balie als in de webshop de lage internetprijzen kunnen hanteren.

www.installatiebalie.nl

当該企業による記述

Helder & Direct
Als zelfstandig installateur wil je doen waar je goed in bent: mooi werk leveren aan een uitgebreide kring van opdrachtgevers. Vandaag een klus binnen? Dan heb je het liefst zo snel mogelijk de benodigde materialen in huis en ga je als het even kan morgen aan de slag. Geen gedoe met accountmanagers, leveranciers, ingewikkelde administratieve handelingen en langlopende rekeningen, maar gelijk kiezen uit een breed en overzichtelijk online aanbod, afrekenen, ophalen en aan het werk om van jouw opdrachtgever een tevreden klant te maken!
Beste in prijs
InstallatieBalie.nl is een flexibele en adequate organisatie met een uitgekiend evenwicht tussen online dienstverlening en service aan onze afhaalbalies. Die efficiency betaalt zich uit in de beste prijs voor onze klanten, dat spreekt voor zich.
Altijd dichtbij
InstallatieBalie.nl is in dubbel opzicht altijd dichtbij. Via computer, laptop, tablet en telefoon heb je ons altijd binnen handbereik om bestellingen 24x7 eenvoudig en snel door te geven. Daarnaast kunnen we door een omvangrijke voorraad, efficiënte werkwijze en uitgekiende spreiding van onze balies over het land garanderen dat jouw bestelling in no time dichtbij en compleet voor je klaarstaat.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 172

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Niet tevreden

Medewerker Levi heeft zijn best gedaan om verkeerd geleverd artikel, te retourneren.
Echter jullie beleid is dus besteld is besteld.
Ik heb mijn buizensnijder aan een van jullie balie medewerkers laten kijken , daarop werden de mesjes besteld .
Mesjes passen niet , maar dat is dus de minste van jullie zorgen

2026年5月15日

Beste Anja,
Ik heb intern aangegeven waar jouw frustratie vandaan komt en afgesproken dat de regiomanager contact met jou opneemt. Hopelijk komen jullie samen tot een oplossing om de ergernis weg te nemen.
Bedankt voor het aangeven en een fijne dag!

5つ星のうち4の評価

Prima groothandel

Prima groothandel, voorraad mag wel iets beter qua keuze

2026年5月7日

Beste Slagter Techniek Ruinen,
Dit is iets waar wij ons dagelijks mee bezighouden om te verbeteren. Bedankt voor je mooie review!

prijs / kwaliteit zeer goed

prijs / kwaliteit zeer goed
personeel zeer behulpzaam.
levertijd snel
en je wordt persoonlijk op de hoogte gesteld via belletje dat je bestelling binnen is klaar om op halen

2026年4月30日

InstallatieBalie.nl からの回答

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor je uitgebreide en positieve reactie!

goed advies

goed advies, tijd om mee te denken, snelle levering

2026年4月30日

InstallatieBalie.nl からの回答

Goed om te lezen, bedankt voor je mooie review!

5つ星のうち2の評価

Als ik twee weken + moet wachten op een…

Als ik twee weken + moet wachten op een prijsopgave voor een geassembleerde groepenkast met 10 krachtgroepen en 28 lichtgroepen is het moeilijk om positief te reageren. En dat ik zie dat collega-bedrijven mails met aanbiedingen krijgen die ik al heel lang niet heb ontvangen, help ook niet echt mee aan een goede beoordeling.

Goede Balie !

Snel geholpen, goede producten. Precies wat ik zocht

InstallatieBalie.nl からの回答

Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie review!

5つ星のうち3の評価

Geen titel

Dat weet ik nog niet. Net 2x geweest. Welletjes en goed geholpen.

InstallatieBalie.nl からの回答

Dat is mooi om te lezen, komende tijd doen we er alles aan om de 5 sterren te behalen :)

Prima service

InstallatieBalie.nl からの回答

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review.

Kom graag in vestiging Sneek

Kom graag in vestiging Sneek, mooie producten, goede prijzen en wordt altijd goed geholepen

InstallatieBalie.nl からの回答

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de service in Sneek. Bedankt voor je mooie review!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。