企業が回答しました
Vi bestilte en glasdør til vores bruseniche. Desværre gik den i tusind stykker under montering, da der var en fejl på glasset. Interglas tog det på sig og sendte en ny uden beregning. Selvfølgelig... もっと見る
企業が回答しました
De fortjener mindst 10 stjerner. Desværre kan man kun give 5. Lagde en lille ordre men for mig meget vigtig ordre på plader skåret i præcise mål. Pladerne ankom meget hurtigt. Perfekt skåret, og... もっと見る
企業が回答しました
Ingen klager herfra. Forsvarligt indpakket under forsendelse og GLS passede pæ det Sådan nogme handler gider man godt. TUSIND TAK!!
当該企業による記述
Interglas har siden 2006 været en af Danmarks førende onlineforhandlere af glas, termoruder, plast og monteringsudstyr. Vores mission er at gøre det enkelt og trygt at købe kvalitetsprodukter til både private og erhverv. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, god rådgivning og konkurrencedygtige priser, så vores kunder altid kan træffe et sikkert valg.
Gennem mange års erfaring i branchen har vi opbygget et tæt samarbejde med anerkendte leverandører og producenter i Europa. Det betyder, at vi kan tilbyde et bredt sortiment af glasløsninger – fra energirigtige termoruder og sikkerhedsglas til plastplader, spejle og specialtilpassede løsninger. Vores produkter anvendes i alt fra renoveringsprojekter og nybyggeri til industri, skilteproduktion og interiørdesign.
Hos Interglas forstår vi, at kvalitet og præcision er afgørende. Derfor arbejder vi med nøje logistikplanlægning og effektive indkøbsaftaler, så vi kan levere hurtigt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at være den mest troværdige partner for alle, der arbejder med glas – uanset projektets størrelse.
Kornmarksvej 10, 2605, Brøndby, デンマーク

ネガティブなレビューの 54%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nemt at bestille og fin info vedr. levering/afhentning- god service 👍

Interglas からの回答
1 polycarbonat tagplade var revet af og fløjet af hækkenfelt til i forårsstormen. Tjekkede leverandører af drivhus og andre som alle tog ublu priser. Fandt Interglas der, på mål, kunne lave hvad jeg skulle bruge til en billig penge og som lå på vejen hjem fra arbejde (slap for 400 kr i levering). De forsinkede min ordre med et par dage pga travlhed efter påske (derfor kun 4 stjerner) men jeg fik hvad jeg havde brug for uden at blive fattig og vil helt sikkert handle hos dem igen hvis det skulle gå så galt igen. Kan kun anbefale Interglas!
Mvh Dan

Ingen klager herfra.
Forsvarligt indpakket under forsendelse og GLS passede pæ det
Sådan nogme handler gider man godt.
TUSIND TAK!!

Interglas からの回答
De leverede så hurtigt som muligt, enda lidt før tid.
Og så var de meget hjælpsomme

Interglas からの回答
Købte via hjemmesiden som er nem at bruge. Afhentede på deres adresse. Alt virkede godt

Interglas からの回答
God rådgivning i forhold til opmåling således at risikoen for fejlbestilling minimeres.
Ok priser, flotte produkter
Super levering, kom til aftalt tid

Interglas からの回答
Selvfølgelig ikke fedt, at glasset sprang, men rigtig god og forstående service at sende en ny uden alt muligt mistro og besvær, hvilket man ellers kunne frygte i sådan en situation. Ville klart handle der igen.

Interglas からの回答
De fortjener mindst 10 stjerner.
Desværre kan man kun give 5.
Pladerne ankom meget hurtigt.
Perfekt skåret, og intet mindre end perfekt pakket med tanke på at passe på dem hele vejen.
Min varmeste anbefaling

Supernfine skær af glas.
40 ruder ale på spidskål. Mål.
Alt lige efter bogen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。