レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling gedaan op een avond, zelfs na 18 uur en toch 's anderendaags al geleverd...van Nederland naar België...is voor mij niet echt noodzakelijk dat het zó vlug gaat. Duidelijke en snelle communic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Diverse andere sites melden "niet leverbaar".De internetdrogist meldde "op voorraad". dus gelijk maar 10 stuks besteld vanwege gratis verzenden boven 75 Euro en de vermoedelijke beschikbaarheids probl... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Uitgebreid assortiment op de website, mis nog wel kruiden van vitotaal. Vlotte afhandeling van bestelling, maar duurde wel langer dan volgende dag in huis. Dat lag denk ik aan koningsdag. De korting d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle verzending en spullen lijken mij prima in orde. Dop van wasmiddel was afgeplakt met dikke tape maar denk(hoop) dat dit ter bescherming is. Zullen zien of het wasmiddel ook echt wasmiddel i... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Mijn pakket is niet bezorgd

Mijn pakket is niet bezorgd, terwijl post.Nl aangaf dat ik tussen 14.00 en 16.00 uur de levering kon verwachten. Na 16.00 uur gaf de pakketbezorger aan dat zending helaas verlaat was en dat deze tot 22.00 uur zou komen. Dat lukt duidelijk niet: nu wordt aangegeven dat het pakket op een postlocatie wordt afgeleverd! Dus de hele middag tevergeefs zitten wachten. Ik heb speciaal voor thuis bezorgen gekozen omdat ik slecht loop ivm beenbreuk. Alles bij elkaar bijzonder klantonvriendelijk!

2024幎3月11日
Internetdrogisterij ロゎ

Internetdrogisterij からの回答

Beste Lily,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt met PostNL. Natuurlijk heb ik gelijk voor je gekeken. Nadat wij de bestelling de volgende dag hebben verzonden, is het PostNL inderdaad niet gelukt om je bestelling gisteren af te leveren.

Maar in tegenstelling wat jij hebt gehoord, wordt het pakket vandaag nogmaals bij je aangeboden. Kijk in onze track en trace code voor het verwachte tijdvak.

Mocht jij andere informatie van PostNL hebben ontvangen, dan horen we dat graag even via de mail.

Mocht je hierover een klacht in willen dienen, kan je dat online doen bij PostNL.

We hopen dat je pakket dus toch nog netjes bij jou aangeboden gaat worden.

Hartelijke groet,
Klantenservice InternetDrogisterij

5぀星のうち1の評䟡

Deze firma heeft mij een promotiecode

Deze firma heeft mij een promotiecode per email gestuurd met een waarde van 5% op de totale aankoop, geldig op 29 februari 2024. Deze code kan je nergens bij de bestelling invullen. De link werkt ook niet. Telefonisch niet bereikbaar. Op e-mailberichten in dit verband geen reactie.

2024幎2月29日
Internetdrogisterij ロゎ

Internetdrogisterij からの回答

Update. Jammer dat je geen reactie op ons verzoek voor informatie hebt gegeven. Mag ik er dan vanuit gaan, dat je probleem inmiddels is opgelost?

Beste Pascale,

Allereerst excuses dat je het invulveld voor de code niet kon vinden. En dat je geen contact hebt kunnen krijgen met de klantenservice. Deze actie was zo populair dat we enorm veel vragen kregen en helaas niet iedereen hebben kunnen helpen.

Maar natuurlijk willen we dit graag alsnog voor je oplossen. Heb je je bestelling zonder korting geplaatst? Of heb je de bestelling uiteindelijk niet geplaatst. Geen probleem. Ik kom graag even met je in contact via TrustPilot, dan bieden we je nog graag een oplossing aan.

Hartelijke groet,
Het team van KoopjesDrogisterij

5぀星のうち5の評䟡

Groot assortiment en snelle levering

Altijd keuze uit een groot (vaak voordeliger dan in de winkels) assortiment . Bovendien wordt het snel verzonden en altijd correct. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat je voor een erg hoog bedrag moet bestellen, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

2024幎2月24日
5぀星のうち4の評䟡

Super klantenservice!

Internetdrogisterei.nl heeft mijn order goed behandeld. Ze hadden niet alle producten meteen op vorraad maar hun klantenservice heeft mij heel goed geïnformeerd en begeleid. Super service!

2024幎2月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス