InWear レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har letat lÀnge efter en olivgrön klÀnning och visste direkt nÀr jag den på webben. att den skulle jag ha. Perfekt, vÀlsydd och storleken behöver jag aldrig tveka på har XS och den passar alltid.

5぀星のうち4の評䟡

InWear har mycket fint i sitt utbud och det var smidigt att handla. BestÀllde en fin kappa som jag dock upplevde var mörkare och starkare i fÀrgen Àn vad som framgick av bilden. Den var vÀldigt stor (... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snygga tröjor. Minus för att det inte gick att få leverans till nÀrmaste postombud i Stockholms skÀrgård, utan jag fick åka ganska långt med båt och bil för att hÀmta paketet.

5぀星のうち5の評䟡

Underbart med Inwear att de har tidlös, stilren design och vÀldigt bra passform. Storlekarna Àr vÀldigt rÀtt nÀr det gÀller lÀngd och bredd i varje storlek. SÃ¥ nöjd och tacksam. Älskar koftorna... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 126ä»¶

レビュヌを曞く

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung. Kleid war zu groß. Umtausch kein Problem.

2026幎7月20日

Guten Tag Michaela,

vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!
Es freut uns, dass Sie mit der schnellen Lieferung und dem unkomplizierten Umtausch zufrieden waren.

Mit freundlichen GrÌßen

god kvalitet

god kvalitet. TÞj fra InWear har bare en bedre og mere lÊkker kvalitet. Altid klassisk og flot snit. Der er valuta for pengene

2026幎7月11日

Hej Betina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du sÊtter pris på den hÞje kvalitet, de klassiske designs og de flotte snit. Det betyder meget for os, at du oplever, at du får god vÊrdi for pengene.

5぀星のうち1の評䟡

Det hade sÀkert varit en jÀttefin

Det hade sÀkert varit en jÀttefin klÀnning men jag har fortfarande Ànnu inte fått den levererad. VÀldigt lång leveranstid och jag kommer nog inte att få mitt paket innan jag åker på min semester. KÀnns otroligt tråkigt och onödigt. Kommer nog aldrig bestÀlla från InWear igen. VÀldigt synd då de har fina klÀder!

2026幎7月10日

Tack för din feedback.
Vi ber om ursÀkt för att din bestÀllning inte kom fram i tid och förstår att det Àr sÀrskilt tråkigt eftersom den borde ha anvÀnts före helgerna. Kom du ihåg att kontakta kundtjÀnst?

5぀星のうち5の評䟡

Har letat lÀnge efter en olivgrön

2026幎7月9日

Hej Eva,

Stort tack för din fina recension!
Det glÀder oss att du Àntligen hittade den olivgröna klÀnning du letat efter och att den levde upp till dina förvÀntningar. HÀrligt att höra att passformen och storleken Àr precis som du önskat. Vi hoppas att du får stor glÀdje av din nya klÀnning. :)

5぀星のうち4の評䟡

Snygga tröjor, men önskvÀrt med fler leveransalternativ

2026幎7月9日

InWear からの回答

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du gillar skjortorna. Samtidigt tackar vi för din feedback om leveransalternativen. Vi förstår att det var obekvÀmt att hÀmta paketet, och vi ber om ursÀkt för det många gånger.

Jeg er vild

Jeg er vild , med den smukke , blå kjole jeg har bestilt. Pasform er perfekt 👌😘
Mvh Anita

2026幎7月10日

Hej Anita,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er vild med den smukke blå kjole, og at pasformen er helt perfekt. Vi håber, du får stor glÊde af den :)

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering og fantastisk lÊkker

Hurtig levering og fantastisk lÊkker skindjakke, fås ikke bedre!

2026幎7月8日

Hej Lotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er så glad for skindjakken, og at leveringen levede op til dine forventninger. God fornÞjelse med dit kÞb :)

Verdens tregeste retur

Verdens tregeste retur! 😂

Utrolig nok kan pakker som skal reise til eller fra USA vÊre fremme på rundt et dÞgn. Men en retur til en liten by i Danmark? Den brukte 15 dager. Jeg visste ikke at den skulle på sightseeing underveis.

Så et lite råd: Ikke kjÞp fra InWear hvis du er det minste usikker på stÞrrelsen eller plagget. Selve returen ser ut til å gå i et tempo som får maling til å tÞrke lynraskt.

2026幎7月7日

Hei Tonje,

Tusen takk for tilbakemeldingen – og for at du klarte å beholde humoren underveis! 😊
Vi beklager at returen tok så lang tid, og vi forstår godt at 15 dager fÞltes altfor lenge. Det er ikke opplevelsen vi Þnsker at kundene våre skal ha.
Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din – den tar vi med oss videre.

Vennlig hilsen

5぀星のうち1の評䟡

BemÊrk at der er et stort gebyr ved

BemÊrk at der er et stort gebyr ved returnering som ikke burde koste noget.
Mvh
Martin

2026幎7月4日

Hej Martin,

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at du er skuffet over omkostningen ved returnering. Vi er lidt i tvivl om hvor du har lÊst at retur er gratis, da det er oplyst på hjemmesiden at en retur koster 39kr.

All correct

2026幎7月2日

Dear Heidi,

Thank you for your review!
We're pleased to hear that everything was correct and met your expectations.

Kind regards,

Fin og hurtig service.

2026幎6月22日

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med den gode og hurtige service.

InWear team

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Snygg klÀnning i underbart tunnt material.

2026幎7月1日

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med den snabba leveransen och att du tycker om klÀnningen och det hÀrligt tunna materialet.

Good quality, timeless tops

I like the fabrics used and the general quality and low-key look of the tops.

2026幎6月25日

Dear Betsy,

Thank you for your lovely review!
We're so pleased to hear that you appreciate the quality, the fabrics, and the timeless, understated style of our tops. We hope you continue to enjoy wearing them :)

Kind regards,

Snygg klÀnning

Snygg klÀnning, bra kvalitet, snabb leverans = Nöjd kund

2026幎6月22日

Hej Sepideh,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med klÀnningen, kvaliteten och den snabba leveransen.

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att bestÀlla och snabb leverans

Enkelt att bestÀlla och snabb leverans! Fina klÀder och bra kvalitet.

2026幎6月18日

Hej Linda,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att det var enkelt att bestÀlla, att leveransen var snabb och att du Àr nöjd med både klÀderna och kvaliteten.

Superfint set i linne

Superfint set i linne. Är jÀttenöjd. Normal i storleken. Kvalité pÃ¥ linnet.Àr inte genomskinlig

2026幎6月18日

Hej Elisabeth,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du Àr så nöjd med linnesetet. HÀrligt att passformen stÀmde, att kvaliteten levde upp till förvÀntningarna och att tyget inte Àr genomskinligt.

VÀnliga HÀlsningar

5぀星のうち3の評䟡

Fin vare

Fin vare, men for lang leveringstid.

2026幎6月10日

Hej Tine,

Tusind tak for din feedback!
Det glÊder os, at du er tilfreds med varen.
Samtidig beklager vi, at leveringstiden var lÊngere end forventet.

5぀星のうち5の評䟡

Very happy with the flattering design

It took a few days for the package to arrive, which actually increased my excitement when it arrived.I wore it the next day. I'm very happy with the beautiful popelin dress. The design is great and flattering, the fabric feels good on my skin. I will wear it again tomorrow!

2026幎6月14日

Dear Mathilde,

Thank you so much for your wonderful review!
We’re delighted to hear how happy you are with your poplin dress. It’s lovely to know that the design feels flattering, the fabric is comfortable to wear, and that you were excited to receive it. We hope you continue to enjoy wearing it again and again :)

Kind regards.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス