Har letat lÀnge efter en olivgrön klÀnning och visste direkt nÀr jag den på webben. att den skulle jag ha. Perfekt, vÀlsydd och storleken behöver jag aldrig tveka på har XS och den passar alltid.
äŒæ¥ãåçããŸãã
InWear har mycket fint i sitt utbud och det var smidigt att handla. BestÀllde en fin kappa som jag dock upplevde var mörkare och starkare i fÀrgen Àn vad som framgick av bilden. Den var vÀldigt stor (... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snygga tröjor. Minus för att det inte gick att få leverans till nÀrmaste postombud i Stockholms skÀrgård, utan jag fick åka ganska långt med båt och bil för att hÀmta paketet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Underbart med Inwear att de har tidlös, stilren design och vÀldigt bra passform. Storlekarna Àr vÀldigt rÀtt nÀr det gÀller lÀngd och bredd i varje storlek. SÃ¥ nöjd och tacksam. Ãlskar koftorna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com
ç±³åœ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Schnelle Lieferung. Kleid war zu groÃ. Umtausch kein Problem.

InWear ããã®åç
Som altid lever produktet 100 % op til mine forventninger.

InWear ããã®åç
god kvalitet. TÞj fra InWear har bare en bedre og mere lÊkker kvalitet. Altid klassisk og flot snit. Der er valuta for pengene

InWear ããã®åç
Snabb hantering på returprodukter!

InWear ããã®åç
Det hade sÀkert varit en jÀttefin klÀnning men jag har fortfarande Ànnu inte fått den levererad. VÀldigt lång leveranstid och jag kommer nog inte att få mitt paket innan jag åker på min semester. KÀnns otroligt tråkigt och onödigt. Kommer nog aldrig bestÀlla från InWear igen. VÀldigt synd då de har fina klÀder!

InWear ããã®åç
Jeg er vild , med den smukke , blÃ¥ kjole jeg har bestilt. Pasform er perfekt ðð
Mvh Anita

InWear ããã®åç
Hurtig levering og fantastisk lÊkker skindjakke, fås ikke bedre!

Verdens tregeste retur! ð
Utrolig nok kan pakker som skal reise til eller fra USA vÊre fremme på rundt et dÞgn. Men en retur til en liten by i Danmark? Den brukte 15 dager. Jeg visste ikke at den skulle på sightseeing underveis.
Så et lite råd: Ikke kjÞp fra InWear hvis du er det minste usikker på stÞrrelsen eller plagget. Selve returen ser ut til å gå i et tempo som får maling til å tÞrke lynraskt.

InWear ããã®åç
BemÊrk at der er et stort gebyr ved returnering som ikke burde koste noget.
Mvh
Martin

InWear ããã®åç
Snabb leverans. Snygg klÀnning i underbart tunnt material.

InWear ããã®åç
I like the fabrics used and the general quality and low-key look of the tops.

Snygg klÀnning, bra kvalitet, snabb leverans = Nöjd kund

InWear ããã®åç
Enkelt att bestÀlla och snabb leverans! Fina klÀder och bra kvalitet.

InWear ããã®åç
Superfint set i linne. Ãr jÀttenöjd. Normal i storleken. Kvalité pÃ¥ linnet.Àr inte genomskinlig

InWear ããã®åç
It took a few days for the package to arrive, which actually increased my excitement when it arrived.I wore it the next day. I'm very happy with the beautiful popelin dress. The design is great and flattering, the fabric feels good on my skin. I will wear it again tomorrow!