Ismageriet レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er heldigt I har verdens bedste is (for det har I!), for I har sgu ikke verdens bedste app. Håber I snart laver en "tilbage" funktion, for hvis man enten vælger forkert eller går ind på en is, man... もっと見る

5つ星のうち5の評価

# afdelingen ved Damhussøen Det er en kæmpe fornøjelse at se, hvor pænt og ryddeligt der ser ud, når man kommer ned til jer. Endnu mere en fornøjelse at se, at der går en medarbejder fra afdeli... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus Torv mange gange, og kommer ofte da jeg bor lige ved siden af og desværre har jeg oplevet det samme problem gentagne gange. Der mangler et tydeligt syste... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... もっと見る

企業情報

1. アイスクリーム店
  2. カフェ
  3. 持ち帰りサービス

当該企業による記述

Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 238

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Isen er fantastisk

Isen er fantastisk. Men når man bestiller en soft ice, så ved man aldrig hvad man får. Den ene dag er den kæmpestor, den næste dag er der ikke engang is op til kanten af vaflen. Så det kunne være i skulle uddanne jeres personale bedre så man som kunde ved hvad man får, når man bestiller en is.

2025年12月28日

Ismageriet からの回答

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Jeg vil sige det videre, så vi kan blive endnu skarpere på at give en god oplevelse hver gang!

5つ星のうち1の評価

Dårligste service længe!

Dårligste serviceoplevelse i lang tid

Besøgte Ismejeriet i Kødbyen lørdag d. 27. december, hvor både deres hjemmeside og skiltningen i butikken tydeligt angiver, at de har åbent til kl. 23. Vi ankom kl. 22.10, næsten en time før lukketid, men medarbejderen nægtede os adgang og sagde højt, at hun “har fri kl. 23” og derfor ikke ville betjene os. Hun var allerede i gang med at pakke isen væk, selvom stedet ifølge deres egne åbningstider stadig havde åbent.

Hvis de virkelig har ændret deres åbningstider, må de opdatere både hjemmeside og skiltning i butikken. Alt andet er simpelthen dårlig service.

På vej ud mødte vi også en anden kunde, der fortalte, at medarbejderen havde nægtet at betjene hele deres familie midt i købet, så kun nogle få fik is, mens resten fik deres ordre annulleret. Det siger desværre alt om niveauet af service den aften.

En virkelig skuffende oplevelse. Hold jer væk, hvis I forventer ordentlig behandling og åbningstider, man faktisk kan stole på.

2025年12月27日

Ismageriet からの回答

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og er blevet sendt væk inden for vores åbningstid. Det er selvfølgelig ikke okay. Jeg har derfor taget kontakt til butikken for at undersøge sagen nærmere. Jeg håber, du har lyst til at besøge vores butik igen på et andet tidspunkt.

Lækker 🤤 is

Jeg kan kun anbefale Ismageriet.Super betjening og lækker frisk lavet is, gode varianter af is. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年12月26日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse!

Top!

Top, top, top! Med det hele! Jeg ville ønske det var liiiidt billigere, meeeen….
der er jo ikke nogen der tvinger mig til at købe isen!

2025年12月22日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Verdens bedste is ❣️

Verdens bedste is ❣️
Suveræn lækker is, masser af spændende varianter, alle i høj høj kvalitet og SUPER service og store is. What’s not to like.

2025年12月22日

Ismageriet からの回答

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vi har verdens bedste is!

5つ星のうち1の評価

Magen til dårlig…

Magen til dårlig “kundeservice-medarbejder” skal man lede længe efter!

Man skulle næsten tro, at deres kundeservice vil være ligeså god som deres is smager, men det jo decideret øst og vest… måske Clara, skulle spise lidt mere is for sødme sin personlighed. For husk, ordret kunde-service, omhandler servicere sine kunder med empati og forståelse. Det ikke en diskussion klub…

Så hvis de beder dig om at skrive til deres kundeservice afd. - så kan du ligeså godt spare dig besvaret, og undgå at spilde din tid.

2025年12月23日

Ismageriet からの回答

Hej Ben, tak for din feedback.
Vi beklager meget, at du ikke har oplevet god og lydhør kundeservice, det er bestemt ikke meningen! Vi tager det til efterretning og vil kigge ind i det, så vi kan forbedre os! Vi ønsker at vores kunder kan skrive til vores kundeservice-mail, når de oplever problemer med vores produkter, da det er herigennem, vi kan løse det.
Vi håber, du fortsat har lyst til at være en af vores kunder.
Mvh. Ismageriet

5つ星のうち3の評価

De havde glemt amagerisen øv

2025年12月21日

Ismageriet からの回答

Jeg er ked af at høre, du manglede en del af din ordre. Du er velkommen til at sende en mail til ismageriet@ismageriet.dk og uddybe din oplevelse. Så vil vi finde en løsning!

Den bedste service

Jeg bliver altid mødt af søde unge mennesker når jeg køber is hos Ismageriet. Og det er uanset hvilken lokation jeg handler hos. I min familie elsker vi deres gode🍦og henter ofte en boks😍

2025年12月21日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at I elsker vores is!

Lækker is!

Som altid super lækker is og en meget sød betjening.

2025年12月18日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre! Det er dejligt at både is og service er en positiv oplevelse :-)

5つ星のうち4の評価

Go,cremet is

Lækker is og forskellige heden i deres sortiment. derfor anbefaler jeg ismageriet.

2025年12月6日

Ismageriet からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores is og variationen!

Helt fantastisk is

Helt fantastisk is , mange gode og sjove varianter 🤩🤩🤩

2025年12月19日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide vores forskellige smage! Kom endelig på besøg igen!

5つ星のうち5の評価

Ismageriet er mit absolutte…

Ismageriet er mit absolutte yndlingssted ❤️
Uanset om jeg skal fejre noget eller drukne mig i sorg, så er der intet, der kan gøre mig mere lykkelig end en is fra Ismageriet. I har det lækreste udvalg og isen er stor, lækker og frisk. Gid jeg selv havde fået den gode idé at lave et sådan sted, så havde jeg været tilfreds hver dag i mit liv (og nok alt for rund)
Hip hip og hurra for jer 🍨🍦

2025年12月16日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at vi er dit yndlingssted, og du synes vores is er lækker! Kom endelig igen snart!

Lækkert Lækkert Lækkert

Lækkert Lækkert Lækkert. Der er altid noget for en hver smag. De er søde og hjælpsome. Det smager bare af den høje kvalitet som ismageriet står for

2025年12月16日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, du synes vores is er lækker og oplever god betjening!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。