Ismageriet レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er heldigt I har verdens bedste is (for det har I!), for I har sgu ikke verdens bedste app. Håber I snart laver en "tilbage" funktion, for hvis man enten vælger forkert eller går ind på en is, man... もっと見る

5つ星のうち5の評価

# afdelingen ved Damhussøen Det er en kæmpe fornøjelse at se, hvor pænt og ryddeligt der ser ud, når man kommer ned til jer. Endnu mere en fornøjelse at se, at der går en medarbejder fra afdeli... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus Torv mange gange, og kommer ofte da jeg bor lige ved siden af og desværre har jeg oplevet det samme problem gentagne gange. Der mangler et tydeligt syste... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... もっと見る

企業情報

1. アイスクリーム店
  2. カフェ
  3. 持ち帰りサービス

当該企業による記述

Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 238

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

I laver is der smager så fuglene…

I laver is der smager så fuglene synger.
Jeg er fornyelig blevet mælke intolerant, og jeres veganske is, er simpelthen den bedste man kan købe.

2025年10月31日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din søde anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, du kan lide vores veganske is!

God is

God is , og dejligt med friske sorbeter, godt udvalg

2025年10月25日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, vores udvalg er godt!:-)

Webordrer

Bestiller ofte på nettet til afhentning. Nemt og hurtigt og isen er, næsten, altid klar til afhentning på den aftalte tid. Mange gode smage i det faste sortiment og stor udskiftning i de varianter der skiftes ud

2025年10月25日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både is og service er tilfredsstillende!

Fantastisk is!

Fantastisk is!!
Vi er en familie på 5, og vi er allesammen virkelig glade for Ismageriet is!
Og det er alle pengene værd. Deres isbokse er fyldt helt til kanten og man kan smage kvalitet.

2025年10月24日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din søde anmeldelse! Hvor er det skønt, at hele familien kan lide vores is! :-)

5つ星のうち1の評価

Vi bestilte is

Vi bestilte is, og afhentede det i Søborg. Da vi kom hjem og sad og spiste isen, kunne jeg mærke noget i munden, jeg gik ud og spyttede det ud i wc’et, og kunne der konstatere et langt mørkt hår, lækkert.
Jeg er sgu nok lidt sart anlagt, så resten af isen røg ud. Jeg skrev efterfølgende en mail til ismageriet, lige for at gøre opmærksom på det.
De beklaget, og ville gerne give mig noget kompensation for oplevelsen. Okay god stil, jeg sendte min kvittering, og fik svar tilbage, at de også skulle bruge et billede af “fejlen”- Jeg skrev tilbage, at håret var spyttet ud i wc’et, og trukket ud i kloarkski, men de skulle bruge et foto for at kunne godtgøre mig. Jeg kunne selvfølgelig godt have fundet et andet hår, taget et foto, og sendt afsted, men gider jeg sgu da ikke og snyde med. Ærgerligt at de ikke stoler på deres stam kunder, som nok nu, køber deres is et andet sted.

2025年10月18日

Tak for din feedback,
Vi kede af at du haft sådan en oplevelse.
Det er vores protokol at vi ikke kompensere uden billede-bevis. Denne protokol fremgår på vores hjemmeside under FAQ samt handelsbetingelser. Vi beklager hvis dette ikke har været tydeligt nok, og tager det gerne til efterretning.

5つ星のうち3の評価

Stort udvalg, Hurtig betjening... men

Stort udvalg med mange spænende varianter og fedt med udskiftning i sortimentet.
Hurtig betjening af kunder i kødby afdelingen, dog synes jeg at kvaliteten af betjeningen svinger, nu er det anden gang vi får 2 stk med 3 kugler, som simpenhen ikke har den størrelse, som vi plejer at få både i kødbyen men også i Søborg, det gør oplevelsen flad at man ikke kan forvente samme produkt hver gang.

2025年10月19日

Ismageriet からの回答

Tak for din anmeldelse. Dejligt at i glade for vores sortiment! Vi er selvfølgelig rigtig kede af at høre at betjeningen kan svinge, og vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre! Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse i alle vores butikker.

Bedste is uden tvivl

Bedste is uden tvivl! Smager fantastisk og anbefaler det til alle, jeg kender.
Desværre er jeg forgæves kørt forbi flere gange med min søn for at vende om igen, kun fordi deres kø er alt for lang til vaffelis. Derfor køber jeg literis et par gange om året og dette er vidunderligt.

2025年10月16日

Ismageriet からの回答

Tak for dine fine anmeldelse! Dejligt at hører at i anbefaler vores is!:-)

5つ星のうち5の評価

Det er bare skønne og dejlige is.

Det er bare skønne og dejlige is.
Jeg mangler min yndlings is, pistacie.

2025年10月18日

Ismageriet からの回答

Tak for din fine anmeldelse! og jeg tager det videre at pistacien er savnet:)

5つ星のうち2の評価

Vi er kommet i mange år i ismageriet og…

Vi er kommet i mange år i ismageriet og har altid, trods kø, elsket jeres koncept og is, og lykken var da gjort da I åbnede i Rødovre, men nej hvor hvor er vi skuffede over jeres Rødovre butik. Uengageret personale, langsommelig og uden smil - og små kugler is.
I burde virkelig trække på erfaringer fra personalet i Kødbyen, hvor gejsten er høj og smilet er stort og isen ikke er nærig.

2025年10月12日

Ismageriet からの回答

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre, og vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre! Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse i alle vores butikker.

5つ星のうち5の評価

Den bedste is jeg kan tænke mig

Den bedste is jeg kan tænke mig, jeg er kommet i butikken siden den åbnede på Kongelundsvejen.

2025年10月11日

Ismageriet からの回答

Hej Lone. Tusind tak for din fine anmeldelse!

5つ星のうち2の評価

Ismejeriet Rødovre

Må desværre ændre min ellers så positive anmeldese..
Har lavet rigtig mange bestillinger som
I VIRKLIG mange bestillinger hos ismejeriet
Rødovre..
Og de har sløset her på det sidste har oplevet mange gange at man næsten intet får med af toppen men får resterne af en is som skal bruges først.
Ret trist når isen er så dyr som den er det burde man få lidt af det hele.
Igår fik jeg at vide at hun desværre ikke kunne tage noget af toppen overhoved da andre havde fået det og resten af isen skulle bruges op først ,jeg bestilte marcipanpistacie med pistacie ganache.
men Nej det måtte hun desværre ikke det var reglen.
Dette synes jeg er under al kritik så I skal lige være opmærksomme når I bestiller for der er åbenbart kommet nye regler i Rødovre her inden for den sidste måneds tid desværre..

Redigeret juni 2026

Ps og når man så tager fat i kundeservice ja så skriver de det vi selvfølgelig ked af kan du sende et billede af din is hvilken jeg kan se der bliver skrevet under er alle kommentarer hvor folk kommenterer med få stjerner og dårlig oplevelse.. man kan sgu da ikke forvente at man sidder og tager billeder af sin is helt seriøst.!

2025年10月11日

Ismageriet からの回答

Hej Camilla. Tak for din virkelig fine anmeldelse. Vi er glade for, du synes vores is er lækker! :-)

Den bedste is nogensinde

Den bedste is jeg nogen sinde har smagt, og jeg har handlet der i mange år. Go smag og konsistens. Dubai isen er fantastisk.

2025年10月10日

Ismageriet からの回答

Hej Søren. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er vild med isen og synes Dubai isen er fantastisk :-)

God is

God og hurtig service, og så er det verdens bedste is👍👏

2025年10月9日

Ismageriet からの回答

Hej Johnny. Dejligt at høre du er glad for vores is og service :-)

Super venligt personale

Super pænt sted , rent og hyggeligt , selv ude omkring butikken samler i affald op. Super venligt personale og masser af smil

2025年10月7日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre du havde en god oplevelse med personalet!

Fantastisk is

Det er så nemt og hurtigt at bestille online med en god online rabat

2025年10月4日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du synes isen er fantastisk og kan lide vores bestillingssystem :-)

5つ星のうち4の評価

vores favorit sted

Virkelig god kvalitet og service - vores favorit sted

2025年8月7日

Ismageriet からの回答

Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre! :-)

5つ星のうち5の評価

Fra en meget tilfreds kunde.

Vi er utrolig glade for Ismageriet! Er vilde med alle de forskellige smage der er at vælge imellem, og sørger (næsten) altid for at vælge én ny variant, når vi bestiller is.
Har gang på gang, specielt når vi har gæster, forsøgt os med andre desserter, men vender ALTID tilbage til Ismageriet 😋
(Én af årsagerne er nok også, at vi bor i behagelig afstand af Søborgs afd.) 😘
Vi vælger altid at bestille over nettet, så isen er klar når vi har mulighed for at hente, da vi på den måde går uden om den ellers lange kø, der kan være i sommerhalvåret...
Og så vil jeg gerne tilføje, at al personalet i Søborg altid er smilende og meget imødekommende.
Jeg er en glad kunde!

2025年10月3日

Ismageriet からの回答

Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det hele spiller, og du kan lide både smagene, vores online bestilling og vores personale! :-) Vi er taknemmelige for at have dig som kunde!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。