Det har vÊret en positiv oplevelse at handle pÃ¥ Isun.dk jeg havde behov for kontakt med kunde service og det fungerede perfekt og da min vare ankom er varen virkelig fin og mere end forventet i kvalit... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte min vare en mandag, modtog ordrebekrÊftelse samme dag, hvor der stod at varen ville blive sendt inden for 1-3 hverdage... Der er nu gÃ¥et en uge og jeg har ikke modtaget bekrÊftelse pÃ¥ a... ãã£ãšèŠã
God kundeservice og hurtig levering ᅩ Jeg har fÃ¥et en mega god kundeservice da jeg havde bestilt to af den samme vare som de desvÊrre kun har en af, men de kontaktede mig hurtigt og tilbÞd mig en... ãã£ãšèŠã
Bestilte en rÊkke produkter til voksbehandling. Produkterne kom hurtigt frem, men havde desvÊrre haft en lidt hÃ¥rd tur. Heldigvis var produkterne pakket godt ind hver for sig, sÃ¥ der ingen skade var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Varerne kom hurtigt og alt var som detâŠ
Varerne kom hurtigt og alt var som det skulle vÊre sÃ¥ jeg er fuldt ud tilfreds ð
Ringe service
Det har vÊret en positiv oplevelse atâŠ
Det har vÊret en positiv oplevelse at handle på Isun.dk jeg havde behov for kontakt med kunde service og det fungerede perfekt og da min vare ankom er varen virkelig fin og mere end forventet i kvalitet. FornÞjelse at handle hos isun.dk
Leverer ikke
Jeg har ikke fået mine varer endnu, heller ikke fået besked om at de er pakket. Det er nu en uge siden jeg bestilte.
De svarer heller ikke på mails vedr min ordre.
godt produkt
Hurtig levering med mine varer, der var pakket god ind, lÊkkert produkt, kÞber bestemt hos jer igen
Hurtig levering og tilfreds med deâŠ
Hurtig levering og tilfreds med de varer jeg havde bestilt
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Var i tvivl om et produkt, men blev guidet igennem af en yderst effektiv forhandler. Har modtaget produktet og er super tilfreds. God pris og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der
Fin hurtig levering ð
Godt produkt
Godt produkt. LED negle tÞrre fungerer perfekt. Fair priser. Hurtig ekspedition og forsendelse.
Jeg er ikke imponeret
Jeg er ikke imponeret. På deres hjemmeside skriver de 1-3 dages levering hvis man så bestiller et produkt som ikke er lagerfÞrt så tager det 3til 5 dage men det skriver de ikke noget om.
Falsk markedsfÞring !!
Bestilte blandet voks men modtog 3 afâŠ
Bestilte blandet voks men modtog 3 af samme slags , ikke et problem meeen..
FÞj for en bÞvs.
Pakken kom ret hurtigt. Men jeg kÞbte en pareffinbads startpakke. Der var nÊsten ingen voks med og der tog en krig at få det smeltet! Så var det 62 grader! Og det ku man absolut ikke smÞre på hånden! Så kÞlede det ned og klumpede totalt sammen. Noget vÊrre bras! KÞb det ikke. Og de tager det selvfÞlgelig ikke retur.
Havde bestilt to ting samme dag, men de blev sendt hver for sig. Fungerede fint og sidste pakke kom kun få dage efter den fÞrste.
Nem at finde de ting man skal bruge
Nem at finde de ting man skal bruge, og hurtigt levering. SkÞnt når det er så nemt at handle.