Virkelig godt kursus. Man starter helt fra bunden og man behÞver ingen forudsÊtninger. Lige pludselig havde jeg lÊrt at lave videoer, bygge egne apps, lave PowerPoint foredrag og mange flere ting. Det... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Itucation kan det med online undervisning. OpsÊtning, hjÊlp koordinering mellem klassevÊrelse og elever kÞrer, og holdets mikrofondisciplin var god. Udviklingen i KI gÃ¥r stÊrkt og lige nu fÞles opgav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Du behÞver ingen forkundskaber til programmerne. Uanset om du kommer fra regnskabsbranchen eller er klar til et skifte, er kurset bygget til at tage dig fra nybegynder til jobklar - Den beskrivelse pa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
This is my time, since I came to Denmark, this is my first Accountancy course I had taken from Danish Institution. During this 4 weeks I learned from Basic Excel Formulas to P&L Accounts, Reconcilia... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Itucation ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos itucation hjÊlper vi dig videre.
Vi ved, at det kan vÊre hÃ¥rdt at stÃ¥ uden job. AnsÞgninger, afslag og tvivl kan tage energien fra selv den mest motiverede. Derfor tilbyder vi gratis 6-ugers kurser for ledige, mens du er pÃ¥ dagpenge â mÃ¥lrettet den retning, du gerne vil arbejde i.
Hos os får du praksisnÊr undervisning af erfarne undervisere, konkrete kompetencer til dit CV og sparring fra karrierecoaches, der hjÊlper dig hele vejen. Du bliver en del af et trygt fÊllesskab, hvor faglig udvikling og personlig fremdrift går hånd i hånd.
Det handler ikke bare om et kursus.
Det handler om at komme godt videre.ð
é£çµ¡å
Svanevej 22, 2400, KÞbenhavn NV, ãã³ããŒã¯
- kurser@itucation.dk
- www.itucation.dk
Tag et gratis 6 ugers kursus!
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Positiv helhedsoplevelse hos Itucation
Virkelig kompetente lÊrere. Superfedt miljÞ, med alt hvad der behÞves for kursister at trives i, imens man er på kursus.
Det var en positiv helhedsoplevelse at gennemfÞre et kursus hos Itucation.
Fantastisk institut og underviser
Itucation, et sted hvor man fÞler sig godt hjemme fra ledelsen til underviser, det er et godt Team. Jeg gennemfÞrte kursus Windows server & Microsoft 365 incl. Cloud og IT-sikkerhed, fantastisk kursus og fantastisk underviser Henrik Storm, som har godt styr på sin viden og virkelig kompetent indenfor faget. Jeg startet med nul viden indenfor IT og efter forlÞbet kan jeg godt se mig selv indenfor IT branchen. Jeg vil 100 % anbefale ITucation til andre.
Meget tilfredsâŠ
Jeg var meget tilfreds med Grafisk Design kursus hos Itucation. Bedste hilser til alle lÊrer.
Kurset var det hele vÊrd!
Jeg deltog i et kursus om Microsoft Server 2019, incl Cloud med Henrik Storm som underviser og havde en fantastisk oplevelse. Henrik er god til at formidle informationen så alle niveauer kan fÞlge med, og man fÞler sig underholdt undervejs af hans sjove anekdoter og vÊremåde. Jeg kom fra en helt anden baggrund end IT, men har kort tid efter kurset fundet et godt fuldtidsjob inden for konsultation og fået min fÞrste certificering. Takket vÊre ITucations kursus og Henriks lÊrerige undervisning har jeg lÊrt en masse og er kommet godt igang med min nye karriere. Tak! Fulde stjerner herfra.
Fantastisk kursus med super dygtig undervisere!
Jeg ville Þnske, at dette kursus aldrig ville ende .. Jeg har lÊrt en masse ting om MarkedsfÞring, hjemmeside opbygning, In Design, Photoshop ..osv
Nu fÞler jeg, at jeg har et solidt grundlag at arbejde videre på. Tusind tak til Kåre og Anette og Benny som har vÊret super dygtig.
Fremragende kursus. Microsoft 365 og Windows Server inkl. Cloud og IT-sikkerhed
Har gennemfÞrt kurset âMicrosoft 365 og Windows Server inkl. Cloud og IT-sikkerhedâ med Henrik Storm som underviser. Kurset var rigtig interessant, informativt, godt skruet sammen og tidssvarende. Dejligt med et kursus med fysisk fremmÞde, hvor spÞrgsmÃ¥l kan afklares hurtigt og effektivt. Henrik er en meget kompetent herre inden for hans felt og god til at formidle stoffet pÃ¥ en interessant og gennemtÊnkt mÃ¥de. Kan klart anbefale itucation som institution og Henrik Storm som underviser i sÊrdeleshed. Meget tilfreds med forlÞbet.
SupersÞde og dygtige undervisere ogâŠ
SupersÞde og dygtige undervisere og coaches! Og udbyttet er fagligt boost der batter!
Kurset GDPR / ISO27001
Kurset GDPR / ISO27001
Super kompetente og engagerede undervisere.
Super kursussted og sÊrdeles godeâŠ
Super kursussted og sÊrdeles gode undervisere ð
"Meget tilfreds" Anette
"Meget tilfreds"
Jeg kan kun give kurset "Brugervenlighed (UX) og grafisk design" mine varmeste anbefalinger.
Jeg har vÊret rigtig godt tilfreds med kurset. Der har vÊret meget at lÊre på kort tid, Anette er super dygtig og fremragende underviser, meget strukturere undervisningen, så man når omkring det hele.
Tusind tak til Anette til stÞtte mig hele undervisning period og altid har vÊret meget sÞd , hjÊlpsom.
Veloplagt og engageret undervisning
Veloplagt og engageret undervisning. Masser af valuta for pengene. Kan helt klart anbefalesð
Det er det vildeste kursus jeg nogen sinde har vÊret på
Det er det vildeste kursus jeg nogen siden har vÊret på. Min drÞm som ivÊrksÊtte i it kommer til at lykkedes takket vÊre En fantastisk lÊre og nogle dejlige klasse kammerater. LÊre med lysets hast, På min vej til at få min alt betydende drÞm opfyldt.
Super godt og lÊrerigt kursus iâŠ
Super godt og lÊrerigt kursus i brugervenlighed og grafisk design. Fedt at der var mulighed for at lÊre at anvende Adobes programmer og blive introduceret til ikke kun brugervenlighed men også en lille smule omkring marketing.
Super godt og yderst brugbart kursus.
Super godt og yderst brugbart kursus.
Undervisningen var af hÞj kvalitet, virkelighedsnÊr og foregik i en anerkendende og respektfuld tone.
Fantastisk levende og god formidling afâŠ
Fantastisk levende og god formidling af faget Kommunikation i praksis.
Det var en fornÞjelse at lÊre af Jonas Askholm Kruse, der skabte en tryg atmosfÊre. Det åbnede for gode samtaler og undervisning der skabte selvindsigt og brugbar viden.
Rigtigt dejligt at fÃ¥ kendskab tilâŠ
Rigtigt dejligt at få kendskab til mange nye ting. Der er fokus på brugervenlighed på hjemmesider, men man lÊrer også så meget andet. Grafisk design er også en del af det. Viden om some og lidt opbygninger af hjemmesider.
Vil anbefale det til andre
Novelle SÞndergaar
Der er bare noget fornuftigt for atâŠ
Der er bare noget fornuftigt for at vide om noget for at vÊre professionel med.
Jawad Al Roubaiy
Jeg havde Anette til grafisk design ogâŠ
Jeg havde Anette til grafisk design og brugervenlighed. Hun var super dedikeret, og jeg kunne virkelig fornemme hun brÊnder for faget.
5 stjerner til Anette â€ïž
"Rigtig godt tilfreds"
Jeg har vÊret rigtig godt tilfreds med kurset. Der har vÊret meget at lÊre på kort tid, Anette er en super dygtig og fremragende underviser, som formår at formidle stoffet på en forståelig måde - og strukturere undervisningen, så man når omkring det hele. Grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder.
Tusind tak til Anette, som altid har vÊret meget sÞd og hjÊlpsom og også for et rigtig godt forlÞb hvor hun have gjort mig klogere på en masse nye og spÊndende områder, som jeg nu fÞler mig klar til, at arbejde med i praksis."
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã