Banner for Itucation

Itucation レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig godt kursus. Man starter helt fra bunden og man behÞver ingen forudsÊtninger. Lige pludselig havde jeg lÊrt at lave videoer, bygge egne apps, lave PowerPoint foredrag og mange flere ting. Det... もっず芋る

Itucation kan det med online undervisning. OpsÊtning, hjÊlp koordinering mellem klassevÊrelse og elever kÞrer, og holdets mikrofondisciplin var god. Udviklingen i KI gÃ¥r stÊrkt og lige nu fÞles opgav... もっず芋る

䌁業が回答したした

Du behÞver ingen forkundskaber til programmerne. Uanset om du kommer fra regnskabsbranchen eller er klar til et skifte, er kurset bygget til at tage dig fra nybegynder til jobklar - Den beskrivelse pa... もっず芋る

䌁業が回答したした

This is my time, since I came to Denmark, this is my first Accountancy course I had taken from Danish Institution. During this 4 weeks I learned from Basic Excel Formulas to P&L Accounts, Reconcilia... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

Itucation に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Itucation

Hos itucation hjÊlper vi dig videre.

Vi ved, at det kan vÊre hÃ¥rdt at stÃ¥ uden job. AnsÞgninger, afslag og tvivl kan tage energien fra selv den mest motiverede. Derfor tilbyder vi gratis 6-ugers kurser for ledige, mens du er pÃ¥ dagpenge – mÃ¥lrettet den retning, du gerne vil arbejde i.

Hos os får du praksisnÊr undervisning af erfarne undervisere, konkrete kompetencer til dit CV og sparring fra karrierecoaches, der hjÊlper dig hele vejen. Du bliver en del af et trygt fÊllesskab, hvor faglig udvikling og personlig fremdrift går hånd i hånd.

Det handler ikke bare om et kursus.
Det handler om at komme godt videre.💛

Få personlig rådgivning

Tag et gratis 6 ugers kursus!

JobsÞgende? Få 6 ugers kursus via jobcenter eller a-kasse gratis

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 54ä»¶

レビュヌを曞く

professionelt

professionelt. og inden for den givende tid var det rigtig godt

Itucation からの回答

Tak for din fine feedback 🙏 — vi er glade for, at du havde en god og professionel oplevelse med kurset

Interessant og lÊrerigt stof.

Interessant og lÊrerigt stof.
Knaldende dygtig underviser.

Itucation からの回答

Tak for din feedback! 💪 Vi er glade for, at du har haft en lÊrerig oplevelse med vores kursus: "Kommunikation i Praksis inkl. Office-pakken"

Fantastiske undervisere

Fantastiske undervisere! De formÃ¥r at gÞre selv komplekst stof let at forstÃ¥ – og det pÃ¥ utrolig kort tid. Jeg har virkelig fÃ¥et styr pÃ¥ faget, og det har vÊret en super lÊrerig og motiverende oplevelse hele vejen igennem!

Itucation からの回答

Sikke en dejlig feedback! 🙏 Fantastisk at hÞre, at undervisningen har gjort en forskel, og at du har fÃ¥et sÃ¥ meget ud af kurset.

Godt og meget info på kort tid

Godt og meget info på kort tid - KrÊver dedikation

Itucation からの回答

Hej BjÞrn, tak for din feedback!
Det krÊver bestemt en indsats at fÃ¥ styr pÃ¥ feltet — godt at vores kursus i Digital MarkedsfÞring kunne hjÊlpe dig godt pÃ¥ vej

UI/UX kurset var fint nok MEN

Overordnet set fungerede UI/UX-delen af kurset fint, og indholdet var relevant.
DesvÊrre var oplevelsen med workshoppen om jobsÞgning mindre positiv. Underviseren fremstod desvÊrre arrogant og lukkede hurtigt ned for deltagernes input. Derudover lagde hun meget vÊgt pÃ¥ at beskrive, hvad man har lavet tidligere, fremfor at fokusere pÃ¥, hvad man kan tilbyde en kommende arbejdsgiver – en tilgang jeg selv tidligere benyttede, indtil jeg lÊrte at skrive mere mÃ¥lrettede og effektive ansÞgninger.

Jeg har desvÊrre ikke haft held med at finde job via kurset, og det har fået mig til at tvivle på, om det bÞr vÊre på positivlisten. Det virker som et forlÞb, der i hÞjere grad gavner dem, der i forvejen har en vis baggrund eller erfaring inden for området.

Jeg tog kurset tilbage i Sept ÂŽ23

2024幎4月23日
自発的なレビュヌ

Rigtig megen plads til forbedring

Underviseren lÞd, som han kedede sig hele tiden. Engang imellem sagde han noget, som simpelthen var forkert, og da han blev opfordrede til at rette det, så han "doubled down" og holdte fast på det, der var ukorrekt.

Karriererådgiveren lÞd i det mindst mere engageret, men hun kom ikke frem med noget hjÊlp, som kunne bruges til noget, i min opfattelse.

2025幎4月4日

Itucation からの回答

Tak fordi du har delt din oplevelse. Vi er Êrgerlige over at hÞre, at kurset ikke har levet op til dine forventninger – det er naturligvis ikke det indtryk, vi Þnsker, man skal fÃ¥ som deltager hos os.

Vi vil meget gerne fÞlge op internt, men vi har desvÊrre ikke kunne finde din deltagelse i vores system ud fra navnet eller din e-mail her på Trustpilot. Derfor har vi ikke mulighed for at tage direkte kontakt til underviser eller karriererådgiver i den konkrete sag.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kurser@itucation.dk, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og få mulighed for at tage din feedback videre på et oplyst grundlag.

Professionelt kursus sted

Professionelt kursus sted, med super dygtige undervisere.
Jeg tog kurset Regnskab og Økonomi i Excel, E-conomic og Dyn 365 og oplevede en meget hÞj faglighed og kompetence fra underviseren. Holdets niveau var lige fra nye til erfarne, men det var ikke en hindring for, at dem der kom med allerede opbyggede kompetencer ikke kunne bygged videre og udvikle flere. Men der var bestemt ogsÃ¥ rummelighed, for de kursister der Þnskede et karriereskift og derfor var enten nye i emnerne eller skulle lÊre at arbejde digitalt efter ny lovgivning.
Jeg kan kun give Itucation mine bedste anbefalinger med herfra.

Itucation からの回答

Tusind tak for din grundige og fine anmeldelse! Det betyder meget at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de hÞj faglighed og plads til forskellighed pÃ¥ holdet – prÊcis den balance vi strÊber efter.

Vi får sendt dine flotte ord videre til vores underviser!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Itucations kursus i regnskab og bogfÞring. Undervisningen er velstruktureret, og materialet er relevant og anvendeligt i praksis. Vores underviser formidler stoffet på en forståelig måde og sÞrger for, at alle får den nÞdvendige stÞtte. Det har vÊret en lÊrerig oplevelse, hvor jeg har fået styrket mine kompetencer inden for e-conomic, Dynamics 365 og DanlÞn. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, der Þnsker at opkvalificere sig inden for regnskab!

Itucation からの回答

Tak for din flotte anmeldelse! Det er virkelig dejligt at hÞre, at kurset i regnskab og bogfÞring har givet dig både struktur, praksisnÊr viden og et boost i dine fÊrdigheder!
Vi sender rosen videre til vores fantastiske underviser :D

Jeg tog et 6 ugers kursus i Python

Jeg tog et 6 ugers kursus i Python Programmering hos Itucation. Det har vÊret svÊrt, men utrolig lÊrerigt og indsigtsfuldt. Udover Python, så var der også karrierecoaching inkluderet i kurset. Det har jeg fået utrolig meget ud af. Med de nye redskaber og vÊrktÞjer har jeg har jeg virkelig kunne sÊtte skub i min jobsÞgning. Jeg kan på det varmeste anbefale Itucation.

Itucation からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – det lyder som om, du virkelig har knoklet og fÃ¥et meget ud af det! Python er ikke altid nemt, sÃ¥ kÊmpe skulderklap herfra
SkÞnt at hÞre, at karrierecoachingen også har givet dig et boost i jobsÞgningen

Et fantastisk godt og grundigt kursus

Et fantastisk godt og grundigt kursus. Har fået rigtig mange vÊrktÞjer med i baggagen omkring UI og UX. LÊrt om brugervenligt design og grundig indsigt i målgrupper, kundetyper, analyse modeller samt tests.
Det er helt sikkert noget jeg vil tage med mig videre i arbejdsmÊssige sammenhÊnge som grafisk designer.

Itucation からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at hÞre, at du har fÃ¥et sÃ¥ mange konkrete vÊrktÞjer og indsigter med fra kurset – prÊcis dét, vi hÃ¥ber pÃ¥

Rigtig god vind herfra!

Et struktureret kursusforlÞb

Et struktureret kursusforlÞb der har givet mig god indsigt i UX og UI universet. Kurset bidrager både med relevant teori og praksis, der kan tages med ud i virkeligheden. Ikke mindst har kurset en fantastisk underviser!

Itucation からの回答

Tak for din anmeldelse Kristina – det er sÃ¥ dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et bÃ¥de indsigt og brugbare vÊrktÞjer med dig videre!

Et fantastisk kursus i Grafisk design og UI

Et godt kursus, med gode og kompetente undervisere, der virkelig kan finde motivationen frem i folk. Selve forlÞbet har vÊret godt, hvor alle kommer med videre til nÊste step, så der er ingen der kommer bag ud i undervisningen.

Itucation からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at hÞre, at bÃ¥de undervisningen og sammenholdet har fungeret godt – og at underviserne har vÊret med til at holde motivationen oppe

Kursus -Grafisk design og UI

Jeg har haft Anette Lind på kurset grafisk design og UI i 6 uger, og blev kompetent fÞrt ind i en verden af UI og UX-design. Vi arbejdede systematisk med Usability testmetoderne og jeg jeg fÞler mig tryg ved efterfÞlgende at skulle ud og arbejde med dem. Anette er pÊdagogisk, empatisk og entusiastisk i sin undervisning. Foruden tilegnelsen af en bunke nye kompetencer, var det også en positiv oplevelse at mÞde op hos Itucation hver dag. Et sted med venlige og imÞdekommende mennesker, der gjorde sig umage for at vi som kursister fik en god oplevelse. Dertil har jeg mÞdt en masse dejlige medkursister som er blevet en del af mit professionelle netvÊrk.

2025幎2月17日

Itucation からの回答

Hvor er det en fornÞjelse at lÊse din anmeldelse – tak for den! Det lyder som om, du virkelig har fÃ¥et meget med dig fra kurset, bÃ¥de fagligt og menneskeligt. Anette er virkelig en stjerne, og vi er sÃ¥ glade for, at hendes mÃ¥de at undervise pÃ¥ har gjort en forskel for dig ✹

SkÞnt at hÞre, at stemningen hos os ogsÃ¥ har bidraget til en god oplevelse – og at du har fÃ¥et udvidet dit netvÊrk oveni 🎉

Alt det bedste fremover

Øjenåbner

På trods af egen formåen har jeg mÞdt en masse hjÊlpsomhed og accept af kursistens niveau.
ForlÞbet har vÊret en Þjenåbner og generelt meget lÊrerigt.

Itucation からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at hÞre, at du har fÞlt dig mÞdt og stÞttet hele vejen!

fantastiske undervisere

Det er underviserne på kurset. De er kompetente, dygtige og altid et glimt i Þjet.

2025幎3月26日

Itucation からの回答

Tak for de pÊne ord! Vi er så glade for, at underviserne både kunne levere faglighed og glimt i Þjet :D

Det er rigtig god undervisning

Det er rigtig god undervisning, og lÊreren sÞrger for at alle er med. LÊreren er meget imÞdekommende

2025幎3月26日

Itucation からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med undervisningen!

Bedste onlineforlÞb du kan få

Fagligt dygtige undervisere, behagelig undervisnings stemning. Gode case og fantastiske coaching muligheder.
Meget anbefalelsesvÊrdigt

2025幎3月25日

Itucation からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med både undervisningen, stemningen og coaching-delen!