Jagtkursus.dk レビュヌ 124

TrustScore 5段階評䟡の2

1.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

UseriÞst og mangler DesvÊrre er min oplevelse af Jagtkursus.dk ikke hvad jeg forventede eller hvad underviserne lovede. Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan sagtens anbefale dette kursus VIP. Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god mÃ¥de at fÃ¥ det svÊre oversat til forstÃ¥eligt sprog. Men husk!! Der skal lÊses og Þves li... もっず芋る

Da man meldte sig til fik man 3 sÞndage man skulle skrive i kalenderen, sÃ¥ ville resten komme efterhÃ¥nden. Til trods for der pÃ¥ hjemmeside fremgÃ¥r 4 dages teori? Det endte med de 3 sÞndag... もっず芋る

Helt igennem anbefalingsvÊrdigt, et super godt forlÞb (teams pga Corona) hvor bÃ¥de Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum pÃ¥ en rigtig god mÃ¥de og med masser af spÞrgsmÃ¥l til samme undervejs. Ture... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 狩猟店

圓該䌁業による蚘述

Jagtkursus.dk er Danmarks Êldste jagttegnskursus og hver gang vores elever har vÊret oppe til jagttegnsprÞve efter vores endte undervisning, viser det gang på gang, at vi stadig har en meget hÞj beståelsesprocent. Denne hÞje beståelsesprocent viser at vores store erfaring, undervisningsform og nyudviklet undervisningsmateriale spiller en afgÞrende rolle for vores elevers hÞje beståelses %, set i forhold til landsgennemsnittet. Så Þnsker DU en effektivt og personlig undervisning så meld dig til et af vores kurser.

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

124件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Stor anbefaling!

Andreas, SÞren og Lars. En kÊmpe tak skal lyde, for at have guidet en helt og aldeles nybegynder som mig til at kunne bestå prÞven i fÞrste forsÞg.
De varmeste anbefalinger herfra, for et super tilrettelagt lyn-kursus med et pÊdagogisk, drÞn kompetent (og tålmodigt) team som undervisere.

Jeg vil til alle, anbefale at tage kurset her.

2019幎9月30日

Skal du tage jagttegn

Skal du tage jagttegn, så er jagtkursus.dk det helt rigtige sted. Underviserne er vildt dygtige på hver deres områder, og derfor er udvisningen helt i top. De er meget pÊdagogiske og har en beundringsvÊrdig tilgang til det at vÊre jÊger, hvilket er med til at forme og gÞre dig klar til både jagtprÞven og fremtidige jagt.

5 stjerne er ikke i nÊrheden af, at kunne beskrive hvilken god oplevelse kurset har vÊret.

2019幎9月30日

Ville Þnske man kunne give mere end 5

Ville Þnske man kunne give mere end 5 stjerner, for det fortjener underviserne hos jagtkursus.dk!
Alt fra de teoretiske til de praktiske undervisningstimer var i topkvalitet og deres måde på at undervise er vildt pÊdagogisk og hvis der skulle vÊre det mindste har de super gode til at hjÊlpe om det er fagligt eller ej.

2019幎9月14日
自発的なレビュヌ

Dygtige, engagerede og dedikerede undervisere

Andreas, Lars, SÞren og Preben får hver en stjerne - og den sidste får de, fordi de er dygtige, imÞdekommende og fantastisk pÊdagogiske.
Det har vÊret et fedt kursus, med et stort spÊnd i baggrund, alder, motivation og meget andet. Alt i alt en fed oplevelse. Og yes, jeg fik en lille bitte fejl til prÞven og lÊste stort set ikke op, men deltog i hver eneste time - og igen, beviser netop det, at de fire mÊnd har formået at skabe et kursus, hvor man får kogt alt det omfattende stof ned til noget der rent faktisk sidder fast når prÞvedagen står for dÞren.

2019幎9月6日

Fremragende.....

Fremragende....., vil det sige der ikke er plads til forbedringer....????
Måske, måske ikke. " nobody's perfect " Dog kan jeg varmt anbefale Jagtkursus.dk. Jagtkursus.dk tilbyder både alm. aften kursus og V.I.P kursus. Jeg valgte sidstnÊvnte da jeg havde fået en god anmeldelse fra en tidligere kursist. Da jeg nu kun jeg deltaget ved det ene kursus ( V.I.P ) vil jeg ha' svÊrt ved at anbefale det ene frem for det andet, men man skal virkelig gÞre sig nogle overvejelser inden man vÊlger. V.I.P kurset er MEGET koncentreret. Det er 7 - 8 timer pr. gang med alt hvad jagt bogen nu indeholder. Derfor skal man vÊre forberedt på rigtigt meget selvstudie for at vÊre så godt forberedt som muligt.
Til trods for en lidt presset tid var / er der altid tid til opfÞlgning, og hvis ikke, så kommer der den berÞmte sÊtning " det kommer vi til senere ", man skal nok få svar på det man er i tvivl om.
Selve materialet til undervisningen kan man heller ikke sÊtter en finger på. Der er ALT hvad man har brug, plus div. links til sider på nettet. Og så er der undervisnings teamet. Lars, SÞren, Andreas og Preben. Alle utrolige imÞdekomne personer. Et utroligt velfungerede team, med uformelt omgangstone og klar til at svare på alle spÞrgsmål. Tak til teamet herfra med de varmeste anbefalinger til at tilmelde sig Jagtkursus.dk
Heiberg.

2019幎8月27日
自発的なレビュヌ

Topkarakter og en klar anbefaling

Jeg kan ikke rose dette kursus for meget. Relevant og to-the-point undervisning kombineret med nogle tydeligvis kompetente og entusiastiske undervisere, som altid udviser stor fleksibilitet og begejstring. En klar anbefaling herfra.

2019幎8月26日
自発的なレビュヌ

Mine varmeste anbefalinger til jagtkursus.dk

Jeg kan kun tilslutte mig alle de rosende anmeldelser af jagtkursus.dk, Preben, Lars SÞren og Andreas. Kurset oser af dyb viden og engagement for og kÊrlig til jagtens verden, og dét er i den grad smittende, når man som jeg trÊder ind i et helt nyt univers. Den praktiske del af undervisningen foregår over en hel dag med masser af kompetente instruktÞrer, og der er i Þvrigt rig mulighed for at deltage i ekstra praktisk trÊning i lÞbet af kursets uger. Og da jeg var uheldig ikke at bestå den praktiske prÞve i fÞrste omgang, stod Lars og Andreas klar med ekstra praktisk trÊning og masser af gode tips og råd. Omgivelserne i zoo er i Þvrigt fremragende! Jeg kan kun anbefale jagtkursus.dk på det varmeste.

2019幎6月11日
自発的なレビュヌ

ANBEFALING: Tag dit jagtkursus her!

Hvis du Þnsker at tage et jagttegn, så kan du ikke blive hjulpet bedre på vej end på dette jagttegnkursus. Underviserne er virkelig kompetente, engagerede og dygtige til at formidle stoffet på en måde, hvor du ikke kan undgå at blive smittet af deres entusiasme for jagt. Det udleverede undervisningsmateriale er super godt og en stor hjÊlp i forbindelse med jagttegnsprÞven. Jeg giver dem mine bedste anbefalinger!

2019幎6月3日

Kurset kan varmt anbefales

Jeg deltog i VIP-kurset vinteren 2018/2019 og bestod jagttegnsprÞven april 2019. Kurset er utrolig veltilrettelagt og fokuserer på at gennemgå pensum på en lettilgÊngelig og overskuelig måde, der gÞr det let at trÊne den nÞdvendige viden for at bestå jagttegnsprÞven. Selvsagt krÊver det en stÞrre lÊseindsats uden for auditoriet, når man komprimerer undervisningen 9-17 på nogle lÞrdage, end hvis man gennemgår samme pensum over flere aftener. Det materiale der udleveres supplerer bogen rigtig godt og gÞr det lettere at fokusere på de centrale vidensområder, der skal kunnes for at bestå prÞven. Alle undervisere er super kompetente og deler undervisningen lidt op mellem sig efter deres sÊrlige kompetenceområder. Alle er hjÊlpsomme og imÞdekommende og gode til at formidle med humor og et glimt i Þjet, så 9-17 på skolebÊnken ikke fÞles helt så langt :-)

2019幎5月14日
自発的なレビュヌ

GØR DIG SELV EN TJENESTE :-)

GlÊd jer uendeligt til at mÞde: Preben, Lars, SÞren og Andreas

Dette er de 4 ukronede KONGER indenfor dette segment
!!!

T A K ... fordi I ... (trods MiljÞstyrelsens m.fl.'s benspÊnd)” ... magter at blive ved med at KÆMPE – OP AD BAKKE – for at hjÊlpe os ignoranter fremad – indenfor dette urgamle og ÆDLE KUNSTHÅNDVÆRK

"SEMPER ARDENS" :-D

Kurset afholdes i Zoologisk Haves auditorium på Frederiksberg.

Kurset er et af landets Êldste jagttegnskurser med mere en 35 års erfaring. Den nuvÊrende kursusleder har mere end 15 års erfaring i jagttegnsundervisning og er våbenkursuslÊrer, naturformidler samt flugtskydningsinstruktÞr i Danmarks JÊgerforbund. Sammen med de 3 andre DYGTIGE undervisere, vil han gennemgå hele det pensum. der krÊves for at bestå den obligatoriske jagtprÞve...
(Og det er svÊrt...!! Tro mig...!!!)

De anvender de mest moderne hjÊlpemidler i selve undervisningen. Der krÊves INGEN forudgående kendskab eller forberedelse for at deltage i kurset, og du vil på kurset få adgang til elektroniske trÊningsprogrammer, samt film der er målrettet mod den obligatoriske teoretiske og praktiske prÞve.

GØR DIG SELV EN TJENESTE...!!!
Start dit liv som "NyjÊger" her :-)

Min uforbeholdne respekt
Hanne

2019幎4月13日
自発的なレビュヌ

Det bedste sted at tage jagttegn

Helt klart det bedste sted at tage dit jagttegn.

InstruktÞrerne er super kompetente og tager hensyn til dine behov, så hvis du er seriÞs omkring dit jagttegn er det her du skal tage det.
Undervisningen bliver prÊsenteret på en sjov og forstålig måde (da sådan noget som lovgivning ellers kan vÊre ret tÞrt at komme igennem). dermed bliver Pensum bliver en langt mere overskueligt at få på plads.

Hvis du skulle vÊre så uheldig som jeg at dumpe din fÞrste jagt prÞve, så frygt ikke !
Lars,SÞren og Preben gÞr alt hvad de kan for at hjÊlpe dig igennem og dele ud af deres viden.

2018幎10月24日
自発的なレビュヌ

VIP-kursus bestået efter kun 4 undervisningsdage.

Tak til Lars og SÞren for et helt igennem veltilrettelagt og effektivt VIP-kursus, hvor der også har vÊret plads til hyggelige snakke - dog altid lÊrerige. Og tak til Preben for altid at vÊre åndeligt tilstede og sÞrge for hÞj moral, etik og kvalitet i jÊgerhåndvÊrket. Jeg håber jeg mÞder jer derude.

VIP-kurset krÊver disciplin og selvstudier, er det noget for dig så er jagtkursus.dk virkelig anbefalelsesvÊrdigt.

2018幎9月17日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke finde bedre jagtkursus i DK

Man kan ikke finde bedre jagtkursus i Danmark.
Undervisningen var spÊndende, veltilpasset og gennemfÞrt til mindste detalje.
Selvom det var mandag aften, efter en lang arbejdsdag, var det ikke noget problem at opretholde interessen for undervisningen.
Jeg vil helt klart anbefale dem til andre!
De gik op i at man bestod, men de gik også op i at man fik ekstra viden ud over hvad der stod i bogen.
De afholdte ekstra weekends undervisning i Greve, hvor man gennemgik våbenhåndtering. Det gjorde at min prÞvesagkyndige sagde at det var sjÊldent man så så flot våbenhåndtering. Stor tak til de frivillige undervisere i Greve og til Preben, Lars og SÞren.

2018幎6月13日
自発的なレビュヌ

Jagtkursus, der rammer plet!

Af gode grunde får de fleste nok ikke mulighed for at prÞve specielt mange forskellige stede at tage jagttegn-og og derfor er mit sammenligningsgrundlag også tyndt. På den anden side vil jeg heller ikke få brug for andre end jagtkursus.dk - jeg bestod nemlig jagtprÞven i april 2018 efter endt kursus hos jagtkursus.dk, og jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger af denne jagtkursusudbyder.
Hele forlÞbet var vel tilrettelagt, der var styr på ALT! fra undervisningsmateriale til deadlines, kÞrselsvejledninger, huskeregler, tempo i undervisningen, powerpointslides osv osv. Undervisernes havde ét klart mål for Þje: at ved sin egen entusiasme, viden og energi dygtiggÞre os i jagtfaget. At jeg bestod prÞven var sådan set bare en konsekvens af dette. Jeg har hÞrt om jagtkursusudbydere hvis primÊre formål er at eleverne skal bestå - det gÞr sig i den grad også gÊldende her - jeg mener jagtkursus.dk har den stÞrste gennemfÞrelsesprocent i landet-men det hele foregår på en ordentlig måde. Samtidigt var undervisernes viden om dyr, natur og våben var så indgående at det til tider var skrÊmmende:-) Jeg ville anbefale enhver jÊgeraspirant at benytte sig af jagtkursus.dks tilbud.

2018幎5月12日

Anbefales

Deltog i kurset forår 2018. Meget professionelt og hÞj standard for undervisning. Undervisningsmateriale udleveret under kurset gav en klart bedre indsigt i pensum end lÊrebogen

Jeg kan varmt anbefale kurset

2018幎5月3日

Super oplevelse

Underviserne Preben, SÞren og Lars gÞr aftenerne med undervisning til noget man glÊder sig til. Det bliver gjort med arrangement, glimt i Þjet og bundsolid viden om jagt, både teoretisk og i praksis - alle 3 er tydeligvis jÊgere med stort J, og sÊtter en stolthed i at give dette videre til andre.
Ud over de obligatoriske kursustimer arrangeres skydetrÊning og våbenhåndtering en rÊkke lÞrdage under kyndig instruktion fra frivillige i Greve Jagtforening.
5 store jÊgerhuer til Preben, SÞren og Lars og de frivillige i Greve Jagtforening.

2018幎4月26日

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus! Undervisningen var helt i top og man kan mÊrke at underviserne virkelig brÊnder for det. Tog det lange kursus og gik hjem hver mandag med er smil på lÊben og en udvidet horisont. Også de mange gode tilbud for at trÊne den praktiske del var helt i top, isÊr den obligatoriske del var god og rigtig givende. Jeg bestod jagtprÞven i fÞrste hug og kan kun anbefale dette kursus.

2018幎4月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。