Jagtkursus.dk レビュヌ 124

TrustScore 5段階評䟡の2

1.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

UseriÞst og mangler DesvÊrre er min oplevelse af Jagtkursus.dk ikke hvad jeg forventede eller hvad underviserne lovede. Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Kan sagtens anbefale dette kursus VIP. Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god mÃ¥de at fÃ¥ det svÊre oversat til forstÃ¥eligt sprog. Men husk!! Der skal lÊses og Þves li... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Da man meldte sig til fik man 3 sÞndage man skulle skrive i kalenderen, sÃ¥ ville resten komme efterhÃ¥nden. Til trods for der pÃ¥ hjemmeside fremgÃ¥r 4 dages teori? Det endte med de 3 sÞndag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem anbefalingsvÊrdigt, et super godt forlÞb (teams pga Corona) hvor bÃ¥de Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum pÃ¥ en rigtig god mÃ¥de og med masser af spÞrgsmÃ¥l til samme undervejs. Ture... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 狩猟店

圓該䌁業による蚘述

Jagtkursus.dk er Danmarks Êldste jagttegnskursus og hver gang vores elever har vÊret oppe til jagttegnsprÞve efter vores endte undervisning, viser det gang på gang, at vi stadig har en meget hÞj beståelsesprocent. Denne hÞje beståelsesprocent viser at vores store erfaring, undervisningsform og nyudviklet undervisningsmateriale spiller en afgÞrende rolle for vores elevers hÞje beståelses %, set i forhold til landsgennemsnittet. Så Þnsker DU en effektivt og personlig undervisning så meld dig til et af vores kurser.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kan klart anbefales

Et kursus med en rigtig god indfÞrelse i jagtens verden, som klart kan anbefales, hvis man vil have de rigtige forudsÊtninger for at bestå jagtprÞven i fÞrste hug. Gode undervisere og en god atmosfÊre omkring undervisningen i det hele taget.

2017幎4月27日

hel fantastisk

Hvis du vil tage jagttegn så tag det her!
Preben er en super underviser! det samme med Lars og SÞren.
Alt på kurset virker! og det er tilrettelagt jagtprÞven!
Der er flere dage på skydebane, og en hel dag som bruges på våbenhåndtering og den praktiske prÞve, hvilket gav mig en meget stÞrre sikkerhed og selvtillid.

2017幎4月4日
5぀星のうち5の評䟡

Jagt undervisning på hÞjt plan

Har lige taget V.I.P jagt kursus over 4 lÞrdage . Meget professionel undervisning . 3 gange 8 timers undevisning + 1 gang 8 timer på skydebane . Startede d. 13/8 undervisning fÞrste gang . Sluttede på skydebane 25/9
Gik op til jagtprÞve idag fredag d. 28/10 og bestod . Fantastisk 😀

2016幎10月28日
5぀星のうち4の評䟡

Rigtig godt kursus med kompetente instruktÞrer

Kan sagtens anbefale dette kursus VIP.
Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god måde at få det svÊre oversat til forståeligt sprog.
Men husk!! Der skal lÊses og Þves ligemeget hvad. Man kommer ikke sovende til at bestå Til Jagttegn.
MÃ¥tte jeg sande selv ved at dumpe et par gange. Dog min helt egen fejl:-)

2016幎10月28日

Klart anbefalelsesvÊrdigt jagtkursus!

Jagtkursus.dk er et jagtkursus, som klart kan anbefales. Undervisningen var veltilrettelagt, og underviserne var veloplagte.

Preben er så venlig at bruge tid på rådgivning mhp. kÞb af våben mv. efter jagtprÞven. Det er rigtig god stil!

2016幎9月26日

Fantastisk kursus

Det var en fantastisk oplevelse, med nogle fantastiske lÊrer der var meget behjÊlpelige med alt hvad der måtte vÊre af spÞrgsmål. Yderst velorganiseret og spÊndene kursus.

2016幎9月25日

Fantastisk kursus

Rigtigt godt kursus med sÊrdeles kompetente og erfarne undervisere. Undervisningen tager udgangspunkt i jagtprÞven og der er klart indtryk af at, underviserne har kendskab til de svÊre dele af prÞven som der derfor lÊgges mere vÊgt på. Der er altid plads til spÞrgsmål. Til undervisningen fÞlger Þverstregninger af lÊrebogen, sådan så at der ved lÊsning kan lÊgges vÊgt på det relevante lÊsestof. Der medfÞlger også multipel choice spÞrgsmål til Þvelse og div. videoer.
Vi var 3 der tog kurset sammen og alle var sÊrdeles glÊde for kursets sammensÊtning og indhold. God fornÞjelse!

2016幎6月16日

Effektivt jagtkursus

Jeg havde fornÞjelsen af at deltage i Preben og Lars' jagtkursus. Mange underholdende og lÊrerige timer blev det til. eg bestod i fÞrste hug og kan kun anbefale jagtkursus.dk.

2016幎5月15日

Super godt

Grundig gennemgang af hele pensum, som med lidt hjemmearbejde gÊr, at man består fÞrste gang.
Efter teori og turen på lerduebanen, som vi iÞvrigt havde helt for os selv hele dagen slipper Preben os ikke her, men tilbyder jagtprÞve kursus med våbenhåndtering, lerdueskydning og afstandsbedÞmmelse, så man også er godt klÊdt på til at bestå den pratiske del af prÞven.
Kan kun varmt anbefale dette kursus!

2015幎7月8日
5぀星のうち5の評䟡

Godt og grundigt jagttegnskursus!

Rigtig godt jagttegnskursus. Dybdegående og grundig undervisning fra både Preben og Lars og god praktisk trÊning i naturlig forbindelse med kurset. Masser af gode vÊrktÞjer til at Þve og genopfriske stoffet hjemme. Alt i alt meget anbefalelsesvÊrdigt.

2015幎6月26日

Super Kursus

Jeg kan kun, lige som de andre der har skrevet en anmeldelse, tilslutte mig at det har vÊret et godt kursus hvor Preben og Lars har gennemgået alt man bÞr vide for at kunne klare prÞven.
Er selv lige bestået og selvom flere spÞrgsmål var formuleret på en anden måde end på kurset var disse til at besvare uden problem da Preben og Lars havde, hvis man lyttede efter i timen, givet os svaret på disse.
Stor ros til dem og deres måde at undervise hvor der var plads til lidt sjov blandt alt det alvorlige til tider tÞrre stof.
Kan kun anbefale at bruge Preben og Lars hvis man vil have et jagttegn.
Gik selv igennem med 0 fejl på teorien (dette tillÊgger jeg Preben og Lars) og da jeg ikke havde Þvet mig på afstands bedÞmmelse (min fejl) fik jeg en 1 fejl på denne men det gik.

2015幎6月10日

Viden, etik og moral

Dette kursus er klart anbefalelsesvÊrdigt. Preben og Lars, som står for kurset, er enormt gode til meget prÊcist at formidle den viden, der skal til, for at bestå jagttegnsprÞven.

I et roligt, grundigt tempo - med plads til god humor - bliver man som elev prÊsenteret for den teoretiske viden på en spÊndende måde, så man får lyst til selv at lÊse og Þve sig.

Dertil gives eleverne mulighed for at trÊne til den praktiske del af prÞven adskillige gange, hvilket er en rigtig god hjÊlp. På den måde bliver man fortrolig med våbnet og kan koncentrere sig om afstandsbedÞmmelsen til selve prÞven.

Et sidste rosende ord omhandler den respekt, instruktÞrerne har til faget. Respekten for naturen, dyrene, etikken og moralen i forbindelse med jagt, bliver taget meget alvorligt. Man bliver ikke uddannet til skydegal tosse ved at tage dette kursus - man bliver uddannet til at vÊre (ny)jÊger!

2015幎5月19日

Solidt jagtkursus

Jeg bestod min jagttegnsprÞve for en måned siden efter et solidt jagttegnskursus hos Lars og Preben.
Der er udarbejdet en masse nyttigt materiale til undervisningen, som man virkelig kan bruge op med jagttegnsprÞven. Selve undervisningen er god og det burde vÊre muligt for alle at kunne fÞlge med, derudover er undervisningslokalerne rigtig fine. Såfremt man gÞr sit, sÞrger Lars og Preben for at man består jagttegnsprÞven.
Det vigtigste er, at man lÊrer en ordentlig og sikker våbenhåndtering på deres kursus.

Alt i alt kan jeg anbefale kurset.

2015幎5月19日
5぀星のうち5の評䟡

Super kvalificeret og engageret undervisning

Jeg har netop bestået mit jagttegn efter et 3 måneders kursus hos Preben og Lars. Undervisningen er i topklasse - det samme gÊlder også for humÞret og engagementet hos begge undervisere.
Stoffet bliver gennemgået i et roligt tempo, og der er altid plads til spÞrgsmål.
Da jeg var til jagtprÞve kunne jeg forstå, at nogle af de andre aspiranter fra andre kurser (primÊrt e-learning) var lidt usikre på den praktiske prÞve. Det er man overhovedet ikke, hvis man har gået på dette kursus. De hjÊlper dig til du er sikker.
Jeg havde min betÊnkeligheder ved at tage et 3 måneders kursus - måske det ville fÞles for langt? Det gjorde det på ingen måde - tvÊrtimod var det super fedt, at man i lÞbet af tiden fik vendt sin tankegang mod jagt - altså begyndte at Þve afstande og fugle, så at der var en stÞrre sikkerhed til jagtprÞven.
Noget andet jeg gerne vil fremhÊve ved kurset er, at de ikke bare slipper dig, når du har haft kurset. Du får god vejledning og besked og mulighed for finde ud af hvor og hvordan du videre kan trÊne til blandt andet haglprÞve og videre frem.
Lars og Preben - I får mine varmeste anbefalinger!

2015幎5月11日

Super kursus!

Preben og Lars er uden tvivl de bedste i landet, nÃ¥r det kommer til at forberede aspiranter til jagtprÞven. PÃ¥ en letforstÃ¥elig mÃ¥de dÊkker de alle aspekter omkring jagt i Danmark. De underviser med en passion og lidenskab, som ikke kan undgÃ¥ at smitte af pÃ¥ samtlige deltagere. Undervisningen foregÃ¥r i Zoologisk have pÃ¥ Frederiksberg – hvilket bidrager med en fantastisk atmosfÊre.
Personligt bestod jeg bÃ¥de den teoretiske og praktiske jagtprÞve uden fejl – og jeg er pÃ¥ ingen mÃ¥de et geni – jeg lyttede blot til Prebens rÃ¥d og vejledning.
Enjoy!

2015幎5月9日
5぀星のうち5の評䟡

Tag din jagttegn hos Preben og Lars!

Jeg tog mit jagttegn hos Preben og Lars over 3 mdr. med teori én gang om ugen. De er begge super gode undervisere, der forstår at gÞre teorien interessant.
Preben har lavet nogle super gode prÞver, som man kan trÊne igennem op til jagtprÞven, det virkelig forbereder én godt.

2015幎4月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス