Fesen hjemmeside - layout mÊssigt og lidt omstÊndigt (hvis ikke meget) mÃ¥de at afslutte handlen, men nÃ¥r man ringer er der god service - Selvom man som jyde lige skal forstÃ¥ accenten :-) Der er og... ãã£ãšèŠã
Den butik har det bedste personale som ved ALT fra varme gummistÞvler til fru Hansen og til fiskehjul til ham der skal til syden og fange Den Hvide Haj fra filmen Jaws. Hvis du mangler sparring t... ãã£ãšèŠã
Jeg prÞvede gummistÞvler og det kom meget bag pÃ¥ ekspedienten, at jeg gerne ville prÞve begge stÞvler og ikke kun den ene. Elendig betjening ved kÞb. StÞvlerne var for store og jeg ville et par dage... ãã£ãšèŠã
Jeg har for nylig vÊret uheldig med en fiskestang kÞbt i jagt,-og fiskemagasinet som ved udpakning relativt sent efter kÞb viste sig at vÊre knÊkket tÊt ved topÞjet. Ved henvendelse fÃ¥r jeg at vid... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Alt du har brug for i frilufts livet
H. C. Ãrstedsvej 7 B, 1879, Frederiksberg C , ãã³ããŒã¯
- mail@jagtogfiskerimagasinet.dk
- www.jagtogfiskerimagasinet.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Hjemmesiden ser lidt gammel ud
Hjemmesiden ser lidt gammel ud, men leveringstiden og produkterne er gode.
Det kunne vÊre bedreâŠ
Jagt & Fiskerimagasinet har et stÊrkt navn og et loyalt publikum, men deres hjemmeside, lever desvÊrre ikke op til hverken magasinets faglige niveau eller nutidens digitale standarder.
Hjemmesiden fremstår markant forÊldet i både design og struktur. Layoutet virker lige så gammeldags som det ser ud, navigationen er ikke intuitiv, og det krÊver unÞdigt mange klik at finde relevant indhold. Det fÞles mere som et arkiv fra internettets barndom end som en moderne platform.
Der mangler kategorier og beskrivelser.
Jeg kÞber nÊsten alt mit grej på nettet men finder desvÊrre altid et bedre sted efter jeg har prÞvet her.
Fesen hjemmeside - Men godt sted at handle
Fesen hjemmeside - layout mÊssigt og lidt omstÊndigt (hvis ikke meget) måde at afslutte handlen, men når man ringer er der god service - Selvom man som jyde lige skal forstå accenten :-)
Der er også lidt sjove tilbud i ny og nÊ man kan på jagt efter efter på hjemmesiden
Super oplevelse
KÞber en fiskestang til halvpris mandag aften.
Betaler den på, den mail jeg får tirsdag.
Har min fiskestang onsdag.
SUPER
Personlig,venlig og hurtig service
Jeg har vÊret i flere skobutikker vedr. Þnske om kÞb af en bestemt model af Merrell sandaler uden held. Så fandt jeg modellen her hos Jagt og Fiskerimagasinet uden at kende min stÞrrelse på sandalen. Jeg har sjÊldent oplevet så god/venlig og hurtig personlig service, både via tlf. og mail. Jeg vil bestemt gerne anbefale denne virksomhed til andre.
Kalle er KONGEN
Hvis du mangler sparring til din udendÞrs hobby er dette stedet!
For at deres ego ikke vokser dem over hovedet kommer der her en lille bÞn.
KÞb nu noget mere BFS fiskegrej ðð€©ðð»
Rigtig god
Rigtig god, venlig og hurtig service i forbindelse med ombytning af varer.
KÞbte et par stÞvler
KÞbte et par stÞvler, som ikke var pÃ¥ udsalg. Den stÞrrelse, som ville have vÊret ideel til mig var udsolgt. Jeg blev enig med ekspedienten om, at jeg ville kÞbe dem, og at jeg kunne returnere dem,hvis det viste sig, at de var for smÃ¥. I hele sÊlger/kÞbs forlÞbet âglemteâ man at oplyse mig, at man IKKE fÃ¥r sine penge retur. Det stÃ¥r heller ikke nÊvnt pÃ¥ kvitteringen. Det stÃ¥r til gengÊld pÃ¥ en mindre seddel pÃ¥ skranken. I mit tilfÊlde dÊkkede min skoboks den âbeskedâ, sÃ¥ jeg var aldrig oplyst! Det kan jo sÃ¥ vÊre min fejl! Bestyren i forretning er sjovt nok aldrig til at trÊffe, sÃ¥ den 3. gang blev forretningens lykkens gang, da jeg opgav at bruge mere tid pÃ¥, at fÃ¥ mine penge (1.400 kr.) retur. Virkelig skuffende oplevelse at handle hos jer!
Super oplevelse
Super oplevelse. Fik meget god behandling og information af Martin vedr min nÊste flue fiske tur til Florida. Kommer helt klart igen.
Fantatisk service samt hjÊlp og vejledning ð
Personalet er venlige samt imÞdekommen uden at jeg fÞlte noget kÞbs Press ð€
Det bliver frem over det sted jeg vil kÞbe mit udstyr .
De vidste mig endda de gode fiske steder pÃ¥ Nordhavn ( Google Map ) super vigtigst for mig da jeg er nybegynder og lider af stress angst og har behov for at vÊre lidt mig selv derude ð ( PTSD )
Jeg er bare rigtigt glad for der er nogle der er parat til at hjÊlpe mig videre med mit fiske eventyr ð£ð
Derfor kan jeg roligt anbefale der forretning samt service ð
Har i dag kÞbt fluestang og hjul hosâŠ
Har i dag kÞbt fluestang og hjul hos Jagt og Fiskerimagasinet. Jeg fik fantastisk service, og vejledning. Det var fantastisk at prÞve forskellige stÊnger og derigennem finde den rigtige stang / setup som passer prÊcis til mig og min âstilâ. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale at besÞge butikken! Tak til Henrik og team.
Har lÊnge sÞgt efter en udgÃ¥et modelâŠ
Har lÊnge sÞgt efter en udgået model Salomon sko. Endelig fandt jeg dem her, men kunne ikke bestille dem via hjemmesiden, som er pivringe. Da jeg er deperat efter at finde skoene, ringede jeg til dem i stedet. Efter lidt snak om at det nok var fordi, den var udsolgt, ville ekspedienten dog gerne undersÞge nÊrmere og vende tilbage. En halv time senere blev jeg ringet op med besked om at nu var der fundet et par i den rigtige stÞrrelse. Der blev afgivet information til en faktura over telefonen, og jeg gav besked om at jeg gerne ville kÞbe flere, hvis de havde det. 5 minutter senere ringer de igen med besked om at der er 3 par - dem tager jeg naturligvis - super fed service
Ingen penge retur!
Skulle kÞbe to gaver. Men det blev kun til een - den billige. Ham jeg skulle give gaverne til kan nemlig ikke få pengene retur senere - kun et tilgodebevis. Og så kunne jeg i Þvrigt heller ikke få pakket gaven ind...
DÃ¥rlig betjening og ingen tilbagebetaling ved returnering af vare.
Jeg prÞvede gummistÞvler og det kom meget bag på ekspedienten, at jeg gerne ville prÞve begge stÞvler og ikke kun den ene. Elendig betjening ved kÞb.
StÞvlerne var for store og jeg ville et par dage efter returnere stÞvlerne. Det kunne ikke lade sig gÞre. Jeg fik et tilgodebevis på 1.099 kr.
Personalet burde ved kÞb oplyse, at de ikke giver penge retur. Dårlig oplevelse.
Hurtig levering af FjÀllrÀven jakke tilâŠ
Hurtig levering af FjÀllrÀven jakke til en god pris. Jeg er meget tilfreds :-)
God service
God service
I februar mÃ¥ned fik lov til at prÞve et par vandrestÞvler af en venlig ung mand udenfor butikken pÃ¥ grund af Corona lukning ðð.
Alt fungerer bare 100% som det skal ogâŠ
Alt fungerer bare 100% som det skal og jakken er bare super dejlig.
Eneste kommentar er fremgangsmåden. Lidt gammeldags. Ringe ind og hÞre ang str m.m. og betale via netbank.
Bestilte fredag og modtag jakken mandag.
Jeg vender helt klart tilbage en anden god gang.
Fik god betjening af Oliver ved kÞb afâŠ
Fik god betjening af Oliver ved kÞb af lidt elektronik.ð
Velkvalificeret rådgivning ved kÞb
Jeg har fået meget velkvalificeret rådgivning, da jeg skulle kÞbe en dyr tÞrdragt her den anden dag. Det var meget lÊrerigt, og jeg er glad for, at jeg kÞbte den i butikken - i stedet for over nettet, som jeg oprindeligt ville. Både fordi jeg fÞrst troede, jeg skulle have en anden stÞrrelse, end den jeg endte med at kÞbe, og fordi jeg fik virkelig mange brugbare tips med på vejen, som jeg ikke kendte i forvejen. Det var også en okay pris. Så jeg er meget tilfreds.
Gammeldags bestilling pÃ¥ deresâŠ
Gammeldags bestilling på deres hjemmeside
FÞrst går man ind og bestiller og tror man betaler med det samme men nej den sender så en besked til firmaet som så når de har tid sender en mail med link hvor man betaler kom dog lige frem til år 2020
Varen er blevet sendt til en helt anden by end den jeg bor i så istedet for 2 km har jeg 12 km til pakken bare ikke i orden
Havde desvÊrre ikke set min egen tidligere dårligere erfaring med dette firma
Har i dag fået pakken og der fulgte en spiderline med som undskyldning
Selvom jeg ikke bruger spunden line var det da en fin gestus