Jagttegn.net レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun sige godt om Jagttegn.net. Når man er 63 år, kan man godt være lidt bekymret for om det kan lade gøre. 3 onsdage, 2 lørdage og med 40 rigtige til den teoretiske prøve og kun rigtige afst... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget jagttegn hos jagttegn.net aften hold, og det har været en fornøjelse. Klaus og de andre undervisere kan bare deres ting, og er virkelig gode til at lære fra sig. Undervisningsmate... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god undervisning. Et super undervisningsmateriale i form af et pædagogisk hæfte og et super e-learning portal hvor du kan test dig selv undervejs. Og forplejningen var også i top med egen kok... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse. Gode instruktør, der brænder for det de laver. God undervisning både i teorilokalet og på skydebanen. Man kommer godt rundt om det man skal kunne. God undervisning materia... もっと見る

企業情報

1. 狩猟店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Siden 2010 har vi justeret og finpudset vores jagttegnskurser i takt med, at kravene til jagttegn har ændret sig. En innovativ og målrettet indsats for, at forbedre vores jagttegnskurser og undervisningsform, gør at vi i dag er førende udbyder af landsdækkende kurser til jagttegn, med et portfolie bestående af mange hundrede tilfredse nyuddannede danske jægere. Vi tilbyder dig seriøse og målrettede kurser til jagttegn – både på aftenhold og weekendhold, og alle vores jagttegnskurser vil gøre dig i stand til, at bestå den officielle jagttegnsprøve, som skal gennemføres for at du kan få dit eget jagttegn.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 45

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Rigtig godt kursus med lidt lækker…

Rigtig godt kursus med lidt lækker forplejning. Klaus gjorde det nogle gange tørre stof både sjovt og interessant. Godt kursus materiale og godt tilrettelagt. Alt sammen afsluttet med en bestået jagttegnsprøve i første hug, med kun en fejl i alt. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Mvh Henrik

2022年4月27日
5つ星のうち5の評価

Du finder ikke et bedre kursus

Virkelig gennemarbejdet materiale og tilrettelægning, samt engagerede og dygtige formidlere. Jo mere du selv engagerer dig, og jo flere dumme spørgsmål du stiller, jo mere får du lært. I sidste ende handler det om hvor godt du har sat dig ind i pensum, men jeg tror ikke jeg var lykkedes med at bestå i første omgang hvis ikke det var for Svend Aage. Den mand kan gøre alt spændende, og det er smittende!

2022年4月26日

Super godt forløb

Super godt forløb! Rigtig gode instruktører som virkelig forstår at lære fra sig og med humor! Kan klart anbefales og alt er bestået... Tak for denne gang...

2021年10月11日
5つ星のうち5の評価

God og grundig gennemgang af…

God og grundig gennemgang af materialet. De praktiske dele fungere også godt. Instruktørerne var gode til at evaluere og lave tilrettelser i kurset.

Eksamen og prøverne kan ikke bestås uden egen øvelses og studeren. Dette er helt i tråd med hvad der kan forventes af et kursus.

2021年10月5日

Godt kursus

Fremragende kursus med let tilgængeligt og komprimeret materiale Gode undervisere både i det teoretiske og praktiske
Anbefales herfra 😊

2021年9月29日