For nyligt besÞgte jeg Jagtuniverset. Sikke en service og professionalisme, fik super vejledning og godt udfÞrt arbejde. Jeg kan varmt anbefale butikken, og jeg vil helt sikkert selv komme tilba... ãã£ãšèŠã
Min kone og jeg gik ind hos Jagtuniverset som to frysende amatÞrer pÃ¥ glatis. Vi havde ingen plan, ingen erfaring â kun at vi frÞs, med et behov for varme, vindtÊtte sweatre. Terje tog os under... ãã£ãšèŠã
Jeg var en tur forbi jagtuniverset, hvor jeg blev mÞdt af et SUPER venligt og imÞdekommende personale. Jeg havde ikke bestÃ¥et selve jagtprÞven, men alligevel satte de mig ind i tingene, rÃ¥dgav... ãã£ãšèŠã
Har handlet der i mange Ã¥r, og der er altid god betjening. Dine Þnsker kommer i fÞrste rÊkke - ikke noget med at tale dig op i et hÞjere prislag, som man oplever hos andre. Butikken er god oversk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Nok den bedste jagtbutik i landet
Nok den bedste jagtbutik i landet ! :)
Altid venlig og kompetent vejledning, de oversÊlger ikke og du kan forvente at få den Êrlige mening om tingene.
Alting kan skaffes, og det virker som om det altid tilstrÊbes at give den bedste pris fÞrste gang.
Kan varmt anbefales !
Fornem service og fornuftige priser
Jeg har efterhånden handlet i Jagtuniverset en del gange (har kÞbt både riffel, haglgevÊr og halvautomat der).
Min oplevelse er at man som kunde får en rigtig fin service af nogle engagerede og sÞde medarbejdere - med en god faglig balast - og at butikken faktisk har nogle ganske ok priser (ikke mindst på deres "pakkelÞsninger").
Min eneste anke er, at jeg har brugt alt for mange penge der :-)
Nemt, til tiden
Det var nemt og uden problemer at handle, og varen ankom inden for den angivne tidsramme. Og så var der vingummier med :)
Fantastisk service!
Jeg har handlet en del hos jagtuniverset den seneste tid. Jeg har udelukkende oplevet rigtig god service samt priser. De vender tilbage,når man ringer og vigtigst af alt holder de, hvad de lover! Klart den bedste jagtforretning jeg har oplevet på SjÊlland!