レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gÞre alle der overvejer at handle her opmÊrksom på at de skal holde sig langt vÊk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!

Bestilte vindafviser pÃ¥ webshoppen og pengene blev trukket pÃ¥ min konto den 10. august - sÃ¥ forvendtede jeg at modtage varene inden for de nÊste dage - da de fÞrst mÃ¥ trÊkke belÞbet nÃ¥r varerne send... もっず芋る

Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet vÊrdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... もっず芋る

For lidt under to Ã¥r siden kÞbte jeg en dÊktryksmÃ¥ler hos jariauto. Den er kun blevet brugt fÃ¥ gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage mÃ¥linger. NÃ¥r man mÃ¥ler stÃ¥r den blot... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

alt fungere bare

jeg bestilte et kompas på nettet, efter et dÞgn blev jeg ringet op, det var desvÊrre ikke på lager men jeg kunne få leveret et bedre til samme pris - så det var helt OK.

Ikke helt så seriÞs

Havde bestilt 2 forskellige nÞgleringe...
Da de ankom havde de sendt sendt 2 ens, da den anden var udgået.
JAMEN JEG VILLE IKKE HAVE 2 ENS,-men nu var de jo betalt:(

Skuffet levering

De levere hurtigt det rigtige produkt, men man kan ikke regne med at det bliver leveret de rigtige sted. Jeg havde bestilt til et familiemedlem og skulle have det leveret i en anden by, men det kom hjem til mig i stedet for?

FIk det jeg bestilte

Jeg var tilfreds med Jariauto, jeg ringede fÞrst og hÞrte om de havde det produkt jeg sÞgte og det havde de så ..også på Êager til en fornuftig pris

自発的なレビュヌ

Ingen former for respons på mail ved reklamationer.

KÞbte den 08-07-2011 et Xenon kit til min bil, gik ind og sagde at jeg skulle bruge alt der skulle til for at montere dette på min bil, gik hjem og monterede det, dog fandt jeg ud af at det krÊvede en adaptere for at virke.

Henvendte mig derfor i butikken igen d. 09-07-2011 for at få denne, den var desvÊrre ikke på lager og skulle bestilles hjem og han ville ringe til mig senere på ugen, hÞrte aldrig noget, så efter små 3 uger går jeg ned til butikken, men må så til min overraskelse se at de har lukket denne.

Skiver så derfor en Lang forklaring til dem den 06-08-2011 og forklare hele problemet, der får jeg blot svaret ring til os og forklar det, ringer så men ham jeg skal snakke med er ikke at trÊffe, og var på vej på ferie der.

Så kontakter dem igen d. 18-08-2011 og oplyser at jeg desvÊrre ikke er at trÊffe i dagtimerne så dette må forgå pr mail, og siden da har jeg INTET respons fået fra dem, hver gang jeg sender en mail så går der mellem 1time -12timer så får jeg en mail retur med at mailen nu er lÊst da jeg bedte mit mail program om dette, men stadig intet respons.

Syntes jeg har givet dem alt mulig tid på at regere på dette, og fedt de skriver at firmaet har eksisteret siden 1965 da det er gået konkurs 2 gange siden, underligt nok!

Så nu har de fået 14dage fra d.d til at svare da der ellers vil blive oprettet en sag i forbruger klagenÊvnet.

____________________________________________

Sagen er nu lÞst tilfredstillende, og super hurtig levering af den manglende vare, så kun plus for leveringen :-)

2011幎8月24日
Jariauto ロゎ

Jariauto からの回答

Jeg har skrevet med Lasse over mail flere gange, også fÞr jeg fandt ud af at han havde kommenteret herinde.
Det der var lidt besvÊrligt, var at jeg ikke kunne kontakte ham over telefon, da han arbejder om natten.
Lasse har lovet at skrive, at problemet er lÞst tilfredsstillende.
Jeg skrev til ham fÞr jeg så denne på trustpilot, at han skulle bestille en over hjemmesiden, og at jeg ville betale fragten.
Det har Lasse gjort, så problemmet skulle vÊre lÞst.:)

advarsel

Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de nÊste dage - da de fÞrst må trÊkke belÞbet når varerne sendes.
Da jeg ikke modtog noget fra Jari Auto, sendete jeg en mail og efterlyste mine vare men fik ikke svar, så ringede jeg til firmaet og fik at vide at de ikke var på lager og der ville gå 4-5 uger inden de kunne have dem hjemme. Så bad jeg dem annullere ordre og sende min penge retur, jeg sendte samtidigt en mail til dem for at have det på skrift. Jeg har ikke modtaget pengene endnu og har rykket pr. mail, men ingen svar.
Står mine penge ikke på min konto i morgen beder jeg min bank trÊkke belÞbet tilbage - og sender en klage til forbrugerombudsmanden.

2011幎8月17日

Kantlister

Jeg bestilte lister på netsiden,og der var problemer med leveringen,efter 5 uger kan jeg hente varerne i forretningen i Herning,men da jeg dukker op bliver jeg svinet til af den IT ansvarlige, jeg handler aldrig mere der.

2011幎7月28日