Gennemførte en bestilling på både ordensbånd og sild - og fik fin vejledning under forløbet. Det samme gjalt efter købet, hvor jeg havde brug for lidt husråd ift. den korrekte oppudsning af mine medal... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi kan virkelig anbefale Jydsk Emblem Fabrik som leverandører til tryk-sager. Vi har bestilt løbetøj hos den for andet år i træk, og både kvalitet og service er i top! Der er hurtig respons på ordren... もっと見る
Jysk Emblem Fabrik leverer altid varen til tiden og i en fremragende kvalitet. Selv nu hvor der er kommet ny ejerkreds holder de kvalitet og pris, men ikke mindst af alt de holder alle deres aftale... もっと見る
Har bestilt ved Jydsk Emblem flere gange. De leverer altid uden problemer og har nogen fine produkter i en god kvalitet. Deres samarbejde med flere foreninger er rigtig godt og de producerer noget ri... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Jydsk Emblem Fabrik – Kvalitet, identitet og tradition siden 1886 Velkommen til Jydsk Emblem Fabrik. I mere end 139 år har vi hjulpet virksomheder, foreninger og private med at skabe synlighed, stolthed og identitet gennem vores produkter. Vi er en af de få tilbageværende skandinaviske virksomheder med egen produktion i Malling, syd for Aarhus. Dette giver os en unik mulighed for at tilbyde både gennemprøvede standardløsninger og innovativ specialfremstilling, der er skræddersyet præcis til jeres behov. Hvad kan vi hjælpe dig med? Vores sortiment spænder bredt. Vi er specialister i: Emblemer & navneskilte: Professionel profilering til uniformer og medarbejdere. Sportspræmier & medaljer: Klassiske løsninger til fejring af store præstationer. Profilering & Merchandise: Alt fra reklamegaver og firmagaver til beklædning med jeres logo. Storformatprint: Synlighed der bliver bemærket. Hvorfor vælge os? Kvalitet i højsædet: Som ISO-certificeret virksomhed gennemgår alle vores produkter en grundig kvalitetskontrol, før de forlader vores fabrik. Personlig rådgivning: Hos os er du ikke bare et ordrenummer. Vi tilbyder rådgivning om produktvalg og sikrer, at du altid har en fast kontaktperson, der følger din ordre fra start til slut. Ansvarlighed: Vi tager ansvar for både miljøet og samfundet, og vi arbejder målrettet på at producere under ordentlige forhold. Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller ønsker du at se vareprøver, før du beslutter dig? Kontakt os på 70 27 41 11 | info@jef.dk eller besøg www.jef.dk. Vi glæder os til at være din foretrukne samarbejdspartner.
Sofienlystvej 6-8, 8340, Malling, デンマーク
- +45 7027 4111
- info@jef.dk
- www.jef.dk
JEF tager dig i hånden fra du kontakter…
JEF tager dig i hånden fra du kontakter dem, og hjælper dig hele vejen. De er først tilfredse når du selv er tilfreds. Stor tilfredshed og fantastisk service.
Nem bestilling på hjemmesiden
Nem bestilling på hjemmesiden, blev kontaktet pga levering og det blev klaret nemt. Kun ros herfra
God og hurtig service.
Som sædvanlig hurtig og korrekt levering
God kundebetjening
Jeg bestilte 14 dage før flagdag, et krydsbånd og turde ikke håbe på, det kom inden. Jeg fik leveret krydsbpndet på flagdagen og kunne bære mine medaljer.
Kæmpe tak til jer
Tvivl omkring, hvad man præcis bestiller.
Når man f.eks. bestiller ordensbånd og miniaturemedaljer, så er det lidt utydeligt at se, hvad man præcis har bestilt. Billedet ændrer sig ikke til det man bestiller, og så kommer man i tvivl. Der var dog hjælp, da jeg skrev til JEF. Måske lidt lang leveringstid. Ellers fint.

Altid til tiden
Har brug Jydsk Emblem Fabrik flere gange, og jeg har altid fået hurtig og korrekt leverance. Aldrig skuffet - er nu min foretrukne leverandør.

Jydsk Emblem Fabrik からの回答
Fin hjemmeside med pins med…
Fin hjemmeside med pins med venskabsflag som er rigtig pænt lavede i god kvalitet.

Jydsk Emblem Fabrik からの回答
Jeg synes det er at gøre nar af al…
Jeg synes det er at gøre nar af al miljø snak når man sender 4 små labels i en papkassen til 48,00 kr. i forsendelse, når man kunne nøjes med at sende dem i en almindelig lille kuvert med almindelig brevporto.
Det skal lige nævnes at de 4 labels kostede 10,00 kr. stykket !

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。