レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg plejer at handle hos jem & fix Grindsted eller Varde. Der er en fin service og man kan spÞrge om alt og blive hjulpet. Forleden var jeg i jem & fix i Skjern for at kÞbe en altankasse. Jeg kunne i... もっず芋る

Ville handle fliser i Hedensted afdelingen. Dagen fÞr ville de kÞrer fliser ud, da jeg skulle hente 2 lÊs ud af 5, skulle de hentes gennem butikken, fordi chefen ikke gad flytte dem ud. Den flin... もっず芋る

MÃ¥lÞv afdeling. Skulle kÞbe 50 kg vejsalt og spurgte om jeg mÃ¥tte lÃ¥ne kurven med lige udenfor dÞren. Fik det svar, at nej sÃ¥ blev kurven snavset og ville efterfÞlgende gÞre gulvet beskidt. Hvoref... もっず芋る

Da jeg skulle kÞbe 40 havefliser ,spurgte jeg medarbejderen Rune om de kunne kÞre pallen med de 40 fliser ud gennem porten , sÃ¥ jeg ikke skulle kÞre 750 kg igennem butikken. Men nej , det kunne ma... もっず芋る

䌁業情報

1.1

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

167件のレビュヌ

Kedelig oplevelse.

Forleden var jeg i jem & fix i Skjern for at kÞbe en altankasse. Jeg kunne ikke lige finde den. En medarbejder fortalte mig hvor - hÞjt oppe på en hylde. Hvis jeg ikke kunne nå den, var der en stige et sted i lokalet som jeg kunne bruge. Jeg er dårligt gående og kan ikke bruge en stige. Men en anden kunde - en venlig dame - hjalp mig.

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Har lige vÊret en tur i butikken i

Har lige vÊret en tur i butikken i Aabenraa Har altid vÊret godt tilfreds med denne butik Men i dag da jeg bad om hjÊlp til at få en vare ud af en kasse jeg ikke kunne nå op i fik jeg at vide at der stod stiger i gården så jeg kunne bare klare mig selv Men jeg mente da ikke at det var mig der skulle lÞbe rundt og sÞge efter en våd stige Så jeg valgte at kÞre uden at jeg kÞbte noget Fik så min vare 5 kr billigere et andet sted hvor jeg kunne stå i tÞrvejr og tage en i en fin hÞjde

2026幎3月25日

Fix & Fup Aars

KÞbte 20 sÊkke med blomstermuld, som var dÃ¥rligt svejset i toppen, spurgte om ikke jeg kunne fÃ¥ dem ud af porten i udegÃ¥rden for ikke at “svine” i butikken, men nej det kunne jeg ikke, med kommentaren vi vasker gulvet til aften.
KÞrte gennem butikken, hvor den ene pose åbnede sig og mulden lå på gulvet.
KUNDESERVICE ER EN BY I RUSLAND

Erik
9600 Aars

2025幎10月1日

UfaglÊrte ekspedienter

Hem og fix Assens. 3 besÞg 3 gange fejl information. Denne gang har mine forÊldre bon med pÃ¥ 2 udhus dÞre. De viser ekspedienten bon samt dÞr fysisk i butikken og beder om hjÊlp til 2 dÞrhÃ¥ndtag. Det har hun helt styr pÃ¥ og mine forÊldre kommer hjem med to hÃ¥ndtag til en havelÃ¥ge😡😡😡😡

2025幎8月4日
自発的なレビュヌ

Ingen hjÊlp og henvisning til Bauhaus

Jeg skulle kÞbe tagrende og tilbehÞr i Jem&Fix Ølstykke. Jeg spurgte en mandlig medarbejder om noget i relation til tagrenderne. Det var svÊrt, at lÞsrive ham fra hans samtale med en kammerat eller kollega. Da jeg spurgte ham anden gang fortalte han, at han ikke var faglÊrt og at Jem&Fix er en hÞflig selvbetjenings butik. Herudover at hvis jeg havde brug for hjÊlp, sÃ¥ skulle jeg handle i Bauhaus.

2025幎7月11日

Hedensted elendig chef

Ville handle fliser i Hedensted afdelingen.
Den flinkeste ungarbejder hjalp dagen fÞr. Men dette kunne ikke lade sig gÞre. Jeg kunne komme senere.

Troede de var int. I at sÊlge.

2025幎7月1日

Dårligt personale i Åbenrå

Var i jem og fix i Åbenrå d. 11.maj.
Vi skulle kÞbe 58 terrassebrÊdder. Spurgte om vi måtte kÞre om til porten og lÊsse dem på traileren. Det kunne ikke lade sig gÞre. Selvom det står hÞjt og tydeligt på porten. Så vi måtte lÊsse dem på en vogn og kÞre igennem butikken, med fare for at vÊlte tingene. Kan ikke forstå der er så stor forskel på personalet. Personalet i Haderslev er altid hjÊlpsomme.

2025幎5月12日

Jem og fix SÞnderborg

Jem og fix SÞnderborg
Vi oplever gang på gang på gang at komme i butikken og de varer vi vil kÞbe er udsolgt, selvom der står på hjemmesiden at i har på laget. Senest stod det 73 stk !!!!
Det er ikke ok, at man skal bruge tid og benzin på at kÞre efter udsolgte varer.
Vi må overveje at kÞbe andre steder

2025幎5月11日
自発的なレビュヌ

Man kan desvÊrre ikke give 0 stjerner!

Man kan desvÊrre ikke give 0 stjerner!
NÃ¥r man henvender sig ang en ny kniv til deres egen FALKE plÊneklipper, er der overhovedet ingen hjÊlp at hente hos dem. Og selvfÞlgelig kan man ikke bare kÞbe den i deres butikker, da de ikke forhandler den 😡
Ej heller bliver man informeret om ved kÞb, at ved evt skade på kniven bliver en forholdsvis ny plÊneklipper total ubrugelig. Så havde jeg ihvertfald ikke valgt at handle hos dem

2024幎8月14日
自発的なレビュヌ

Kunder ikke velkommen i drive in området

KÞrte til Glostrup for at benytte drive in. Satte 47 stykker trÊ klar til at pålÊsning. Dog synes en sur stor mand som arbejde ude i drive in, at vi skulle holde 30 meter derfra - for han havde planer om at bruge området. I stedet satte han sig til at pulse cigaretter og vi havde lÊsset inden han pause var fÊrdig med at ose. Så dårlig service og sure mÊnd. Aldrig igen. Dog sÞd ung betjeningsmand.

2024幎7月25日
自発的なレビュヌ

Falsk markedsfÞring om gratis fragt

Jeg kan på det kraftigste advare om at kÞbe noget som helst på jem&fix' webshop. Vi bestilte nogle kvadratiske paneler, hvor det fremgik at der var gratis fragt. På webshoppen fremgik det at der ved bestilling at der var gebyr for engangsemballage på kr. 105,-, hvilket jeg tÊnkte var en lille engangspalle. Stor var forundringen, da jeg i går fik besked på at jeg nu kunne hente min pakke i GLS pakkeshoppen og ikke hjemmeleveret - som aftalt. Endnu stÞrre var det at emballagen var producentens egen salgsemballage, hvor de to pakker var tapet sammen og en fragt label på. At give 105,- kr. for det, synes jeg godt nok var lidt for groft. Men jem&fix' kundeservice kan slet ikke se noget problem i det, og at det jo var pappet rundt om de to paneler jeg havde betalt 105,- for! Mage til svindel og arrogant holdning, skal man da godt nok lede lÊnge efter !

2024幎3月12日
自発的なレビュヌ

Betalt for noget uden at det er gjort/leveret

Jeg har bestilt en pakke akustikpaneler på deres hjemmeside da den farve vi gerne ville have ikke var på lager i butikken. Der er 5stk i en pakke til en samlet pris på 1245kr, derudover skal jeg betale et pallegebyr på 105kr hvilket er fair nok da panelerne er skrÞbelige og lange (60x250cm). Vi er ikke hjemme da panelerne bliver leveret, men de står fint i vores carport da vi kommer hjem. Jeg bemÊrker dog at der ikke er nogen palle. Jeg skriver derfor til kundeservice at jeg Þnsker at få de 105kr tilbage som jeg ikke har fået noget for. Kundeservice svarer hurtigt tilbage at det er et gebyr for emballage af varen, men varen er ikke anderledes emballeret end den er i butikken. Jeg gÞr kundeservice opmÊrksom på at der ikke er anvendt yderligere emballage eller palle, hvorfor jeg mener at jeg ikke har fået hvad jeg har betalt for. På trods af foto af leveringen fastholder kundeservice at jeg skal betale for emballage som der tydeligvis ikke er anvendt. Varen er ok, men jeg vil ikke betale for noget jeg ikke har fået. Hvis der var en palle, eller anvendt ekstra emballage, havde jeg vÊret ok med at skulle betale for det.

2024幎3月5日

Falsk markedsfÞring

Annoncen reklamerer med hundeposer 10 ruller af 30 poser altså ialt 300 poser til en pris af 29.95.

Posen man kan kÞbe i butikken indeholder 10 ruller af 10 poser altså 200 poser mindre end lovet.

Falsk markedsfÞring...

Ved kontakt til kundeservice bliver jeg blot informeret om at det skal de nok få rettet på deres hjemmeside, men jeg fÞler mig stadig snydt for 200 poser....

Jeg kÞbte 2 poser og er derfor faktisk blevet snydt for 400 poser ialt .. :-(

2024幎2月18日
自発的なレビュヌ

Tjek priserne hos andre byggemarkeder

Tjek priserne hos andre byggemarkeder inden I handler der. At de altid er billigst passer langt fra.
Fik på Black Friday af vide af ekspedienten, at en boremaskine til 599,- ikke var et special tilbud pga Black Friday, da de slet ikke går op i Black Friday hos JemFix, og istedet kÞrer med faste lave priser. Iflg ekspedienten...
Fint, vi beslutter at vente et par dage med at kÞbe, og nu 2 dage efter Black Friday er boremaskinen sat op til 799 kr - altså med 35% !
Nu får vi så af vide fra kundeservice, at deres priser svinger fra dag til dag, alt efter leverandÞrernes priser...som om at leverandÞrerne sÊtter prisen op med 35%!
Heldigvis tog vi hjem og sÞgte efter den pågÊldende maskine på nettet, og der var flere leverandÞrer som sÊlger boremaskinen til 599 - altså hele 200 kr billigere end JemFix!
Samme oplevede vi i sommers, da vi skulle kÞbe ind til renovering af en have, både sten, jord, trÊ og frÞ/planter fandt vi billigere hos andre, efter at have lavet en simpel sÞgning.
Så tag ikke i JemFix pga prisen - undersÞg ihvertfald priserne andre steder forinden, de er langt fra altid billigst. Og deres kundeservice er jo nÊrmest ikke-eksisterende.

2023幎11月27日

NykÞbing SjÊlland

Da jeg skulle kÞbe 40 havefliser ,spurgte jeg medarbejderen Rune om de kunne kÞre pallen med de 40 fliser ud gennem porten , så jeg ikke skulle kÞre 750 kg igennem butikken.
Men nej , det kunne man ikke, sjovt nok er der et skilt på porten om dette godt kan lade sig gÞre.
Så jeg kÞrte alle fliser af 4 omgange gennem, mens Rune hvar forsvundet til pause.
Den oplevelse er dårlig service det skal man lede lÊnge efter.
Rune svar til mig hvar, man får den service man betaler for,!

2023幎5月6日

Ingen hjÊlp til en kunde på 75 år

En Êldre dame på 75 år spÞrger om hjÊlp til at få en trillebÞr ned fra hÞj hÞjde.
Dette blev afvist.
Dagen efter prÞver den samme Êldre dame på 75, at bede om hjÊlp til, at få denne trillebÞr ned fra hÞj hÞjde.
Dette blev afvist igen.
Hendes barnebarn måtte kÞbe en trillebÞr i Silvan.
Troede ikke at sådan noget kunne ske i dagens Danmark.
Det er en meget skidt kundeservice.
Må vÊre meget meget skidt at arbejde sådan et sted.
Anbefaler Silvan, XL-Byg og Bauhaus, hvor man ser fornuften i at hjÊlpe sine kunder.
Med sådan et koncept, kan man da kun gÞre alt for ikke at anbefale disse forretninger.

2023幎3月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ