Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at kÞbe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt bÃ¥de ift. besÞg og efterfÞlgende opsÊt... ãã£ãšèŠã
Hjemmesiden Jemtex.no er lett Ã¥ finne rundt pÃ¥. SprÃ¥ket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstÃ¥lig. Gode produktbeskrivelser og utfÞrlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... ãã£ãšèŠã
Etter Ã¥ ha satt inn en dÃ¥rlig anmeldelse her etter Ã¥ ha klagd pÃ¥ lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... ãã£ãšèŠã
Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besÞg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rÃ¥dgivning til valg af den rette gardin lÞsning. Der er et bre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.
5 års garanti på gardiner
- VÊrŽ sikker på et godt produkt

Ulstrupvej 12, ValsgÃ¥rd, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
- info@jemtex.dk
- www.jemtex.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering
Jeg bestilte en markise sÞndag aften og allerede tirsdag blev den leveret til os. Det vil jeg kalde hurtig ekspedition :)
Markisen er i god kvalitet og lever helt op til de forventninger som var lovet ved bestilling. Den både pynter på vores nye terasse og giver os mulighed for at sidde ude noget lÊngere om aftenen.
Skulle jeg en anden gang fÞle mig fristet af Jemtex produkter, ville jeg ikke tÞve med en bestilling. :)
Super!
Jeg har kÞbt en fin lille persienne til mit badevÊrelse, alt er gået perfekt og den er en daglig nydelse at se på.
Jemtex kan på det varmeste anbefales, de har overholdt alt hvad de har lovet m.h.t. bestilling, afsendelse og levering, til punkt og prikke.
Sikker og hurtig levering
Har intet at udsÊtte. Leveringen var hurtig og alt i handlen foregik som forventet.
perfekt, men...
Det var super nemt at bestille og gardinet passede perfekt, men jeg savnede en vejledning.
alt i orden. ingen skuffelser.
Nemt og bekvemt. ingen ubehagelige overraskelser.
Har handlet fÞr på jemtex webshop.
Uden reklamationer
Har netop fået mine varer, de blev leveret hurtig og problemfri. Rigtig godt websted, nemt at bestille og rimelige priser. Alt i alt godt fÞrste indtryk.
God og hurtig service
Nem betjening(bestilling) og hurtig levering
god
Rigtig god hjemmeside som virker rigtig godt, men er utilfreds med at jeg ikke fik noget ordre bekrÊftelse på mail da man havde bestilt det. En anden ting jeg ikke var tilfreds med er at når der står hvor fragt manden kan stille det hvis man ikke er hjemme og så der ikke bliver gjordt det.
Vare og leveringsaftale fuldt tilfredsstillende
Det er OK at E-handle med JEMTEX, varen er bestilt, kommer på rette tid og aftalte sted.
Besynderligt leveringskrav fra DHL
Den eneste anmÊrkning jeg har er vedr det besyndelige krav DHL har at når man skriver at forsendelsen f.eks. må lÊgges i garagen, nemlig at de forlanger at der skal sÊttes en seddel på ens dÞr med den samme tekst, hvilket jeg jo mener er en invitation til tyveknÊgte, ved henvendelse til jemtex fik jeg at vide at sedlen vil blive fjernet af budet ved aflevering af varen, hvilket jeg kan benÊgte at det skete i det her tilfÊlde. Det skete der jo så heller ikke noget ved i det her tilfÊlde. Men alligevel.
perfekt
Varen levede helt op til mine forventninger.Hurtig levering og alt ok.
Kan anbefales
På farveprÞver og den bestilte varer kom som aftalt.
pÊne persiener, pålidelig levering, personlig service
Vi har nu kÞbt persienner tre gange hos jemtex.
Hver gang med specialmål.
De har passet perfekt hver gang, og vi er hele vejen igennem blevet opdateret på leveringsstatus.
FÞrste gang ringede vi også til hovedkontoret og fik venlig betjening.
Vi kan varmt anbefale at handle persienner hos jemtex
Super flot service !
Det er fÞrste gang jeg har handlet med JEMTEX , men ikke sidste gang , fik flot hjÊlp på et par spÞrgsmål vedr. mål på VELUX rullegardiner , bestilte så 3 stk . de blev leveret til tiden efter aftale !
Det kan ikke gÞres bedere !!!
Fint nok
Det var godt nok, som forventet, måske lidt langsom levering, ifht, mange andre webbutikker, men varen kom den dag den var lovet til, så det var perfekt.
Super god betjening samt info
Det har vÊret en god måde at få varen på. Dejligt at jeg kunne holde Þje med når den var på vej. Dejlig hurtig levering.
Hurtig og tryg ordrebehandling
Der blev fulgt ordreflow op via mail, så jeg vidste hele tiden status. Varen er perfekt.
I er professionelle
Jeg har fået meget fin service og er tilfreds