Jeg kÞbte d. 14/5.2025 et online negleteknikforlÞb af Jenna. ForlÞbet skulle afslutte med eksamen og certificering inden d. 14/5.2026. Jeg skrev til Jenna at jeg gerne ville aflÊgge eksamen d. 7/4.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har netop fÊrdiggjort min online negletekniker uddannelse hos Jennails Academy. Jenna er super grundig og perfektionist og stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe. Kan varmt anbefale hende som underv... ãã£ãšèŠã
Har vÊret i klinikken to gange for at fÃ¥ lavet negle. Helt igennem en unik oplevelse. Meget professionelle og yderst kompetente behandlere, hvor kunden er i centrum under hele behandlingen. Der... ãã£ãšèŠã
1. Klasses salon! Jeg er efter hvert eneste besÞg gÃ¥et fra salonen med smil, og den lÊkreste fÞlelse af selvforkÊlelse, for der er virkelig super professionelt personale, skÞn stemning, altid incl lÊk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Elendig kundeservice.
Jeg bestille tid til 3. november angående et nyt sÊt eyelash ekstensions, og vÊlger hybrid.
Da jeg mÞder op siger vippedamen at hun kan se at jeg har valgt hybrid, og om jeg ikke hellere vil have volume - da det kan laves udseendesmÊssigt på samme måde og samme pris.
Jeg svarer ja, og finder ud af undervejs at det er fordi at hybrid tager lÊngere tid, da hun undervejs de 2,5 time jeg lÃ¥ pÃ¥ briksen siger âEj, jeg er glad for at du tog volume. Hybrid tager meget lÊngere tid.â
Efter 1 uge har jeg tabt nÊsten alle vipper. Og efter flere dages korrespondance angående reklamation finder vi en ny tid.
20 min fÞr min tid får jeg en besked om, at de er nÞdt til at aflyse. Min efterspÞrgsel efter refundering bliver afvist.
Vi finder så en ny tid hos en helt anden om sÞndagen. Der er nu gået 10 dage og har 4 vipper tilbage på Þjnene.
Efter 2 hÃ¥rde timer i briksen, har jeg fÃ¥et noget der ligner singlelashes og bliver âignoreretâ af indehaver.
Dagen efter vågner jeg op med allergisk reaktion. Jeg kan ikke få fat i butikken, ingen svarer på mine beskeder - elendig kundeservice.
Penge og tid direkte ud af vinduet. IsÊr da vipperne nu skal aftages.
Jeg vil bare gerne have mine penge refunderet.
Min ene negl gik i stykker et par dageâŠ
Min ene negl gik i stykker et par dage efter jeg havde fået det lavet så jeg skrev til jen og fik en tid super hurtigt efter så jeg kunne gå den lavet igen uden problemer
Supergod oplevelse
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse hos Rebeka, da jeg fik shellack på mine tÊer i sidste uge.
Super god service, professionelt og i det hele taget en rigtig god oplevelse. Farven holder fint og ligner det jeg valgte.
Jeg kommer gerne igen.
Fint service dog er min negle ikkeâŠ
Fint service dog er min negle ikke holdbare
Var meget utilfreds
Var meget utilfreds. Mener ikke en fodbehandling skal slutte med at fÞdderne sÊttes i vand og problemet med fÞdderne kunne jeg klare bedre selv. Neglene blev slet ikke klippet og der blev brugt noget af en overdimensioneret neglefil.
Jeg er fuldt tilfreds
Jeg er fuldt tilfreds, det holder rigtig godt, og flot arbejde
SÞde og laver de flotteste negle
Fik tilbudt en ny behandling, eller ikke..
De fjerner ens dårlige anmeldelse åbenbart? Fik tilbudt en ny behandling, fordi gellak farven ikke matchede den jeg havde valgt, efter kun to lag. Fik bekrÊftelse på den nye booking så tÊnkte alt var godt. Men chefen var ikke enig, så derfor skrev hun til mig dagen efter, at de ikke kunne tilbyde en ny behandling. Men den slags snakker man lige om inden, at man kontakter kunden og tilbyder en ny behandling.
Dygtig negleteknikker
God oplevelse. God service. Kvaliteten i top.
Super service og flotte negle
Modtagelse venlig men hastig og udenâŠ
Modtagelse venlig men hastig og uden forespÞrgsel om corona test/pas. En ud af fire ansatte brugte ikke maske.Meget underlig i disse corona tider. Jeg er super glad for mine negle. Meget kompetent ung dame som jeg blev betjent af. Meget positivt!!
SÊrdeles godt
Mine negle er rigtig pÊne og ikke Þdelagte af unÞdig slibning, og nu er der gÃ¥et 10 dage - stadig pÊne ð
Havde en dejlig oplevelse hos Sara
Havde en dejlig oplevelse hos Sara, hvor jeg fik lavet brow lift. God service og dejlig resultat :-)
En Rodebutik
En stjerne er faktisk alt for meget. jeg havde kÞbt et Dealbevis til SÞndergade i Odense, det var bÞvlet at skulle bestille en et tid, da dette skulle ske via sms, svartiden vil blive alt for l a n g at skrive om. det lykkedes at få en tid, og da jeg så mÞdte op til den aftalte tid havde jeg alligevel ingen tid trods bekrÊftelsen på min tlf. Man skal lede lÊnge efter sådan en rodebutik.
Virkede ikke professionelt....
Jeg fik lavet gel negle. Det gjorde ondt at få dem lavet og da jeg kom ud af butikken var mine neglebånd helt rÞde og hÊvede og man kunne ane små sår... Dagen efter var de betÊndte, hÊvede og helt vildt Þmme. Selve neglelakken blev okay og deres farveudvalg var dårligt.
Sindsyg dårlig service!!
Sindsyg dårlig service og mine negle knÊkkede af efter meget kort tid. Hun ville kun lave en negl - de resterende negle ville hun ikke rÞre medmindre jeg fik lavet et helt nyt sÊt og betalte 1000 kr. ekstra.
holdbare og flotte negle
alle pigerne i salonen er mega sÞde og dygtige. der er altid pÊnt og rent, og så laver de bare de flotteste og mest holdbare negle.
Hej se lige her
Hej se lige her. book ikke her hvis du bliver syg inde for 72 timer fÞr.
Er du forhindret i at mÞde op, bedes du afmelde din tid SENEST 72 timer fÞr. Ved udeblivelse eller afbud indenfor 72 timer faktureres der betaling, svarende til den bookede tids vÊrdi.
Afbud skal ske pr. SMS til 25268888 eller i linket på E-mail bekrÊftelsen af din tid.
så man skal kunne fortÊlle at man er syg inde for 72 timer fÞr man bliver syg.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ