Har haft besÞg af JF Hvidevare service - for fÞrste gang en kompetent og dygtig reparatÞr, der ved noget om tingene. Super service - vil benytte dem fremover MvH Arkitekt Dr. E.A. Jönsson
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hold jer vÊk! Betalte over 900kr for ingenting hvor han kom i maks 4 minutter og konstaterede at det ikke kunne betale sig at reparere opvaskemaskinen og gav os et nummer til Punkt1 pÃ¥ Amager for at k... ãã£ãšèŠã
En platterslager af vÊrste slags. Var bestilt til ar se pÃ¥ en fire Ã¥r gammel tÞrretumbler, som hele tiden stoppede. Det eneste manden gjorde var at rense lidt skidt ud, og sÃ¥ fik min besked at... ãã£ãšèŠã
ja giver virkelig en god service, overholder aftalerne. han har ligeledes en stor viden om stort set alle maskintyper og deler ogsÃ¥ gerne ud af sin viden, sÃ¥ledes ens maskine holder lÊngere og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god service og stor hjÊlpsomhed
Hurtig og effektiv reparation af vaskemaskine (udskiftning af varmelegeme). Sparede en masse penge på reparation frem for kÞb af ny maskine. Nem kommunikation med Jan som også gav gode råd til vedligehold. Kan varmt anbefale.
Vildt god service og hjÊlp
Vildt god service og hjÊlp!
Tusind tak! Min opvaskemaskine kÞrer igenâŠ.Hurra :D
Ubehagelig oplevelse og svindel
Jeg har desvÊrre haft prÊcis samme oplevelse med Jan, som kan lÊses i alle de andre triste anmeldelser under JF hvidevarerservice. Ubehagelig og grov tone, holder aldrig hvad de lover og generelt bare dårlig service. Mit indtryk er, at virksomheden bare ikke fungerer.
Jan opleves som vÊrende ligeglad med andre mennesker, og har ganske enkelt ikke styr på sit fag, hverken som erhvervsdrivende eller som hvidevarespecielist.
GÞr jer selv en enorm tjeneste, og handel et andet sted.
Jan var super professionel og effektiv
Jan var super professionel og effektiv. Kan klart anbefale
Totalt ubrugelig service
Totalt ubrugelig service. Vores vaskemaskine var gået i stykker og havde ingen strÞm. Det havde jeg fortalt til teknikeren, inden han kom. På dagen skulle han vÊre her mellem 9-10, men kom fÞrst efter kl 10. Ingen undskyldning eller varsel om, at han kom senere end aftalt. Han var her i ti minutter og konstaterede blot, at der ikke var nogen strÞm til vaskemaskinen (det vidste vi godt) - og at "han ikke rÞrer sådan noget normalt". Jeg forsÞgte flere gange at sige til ham, at maskinen inden den manglende strÞm havde opfÞrt sig mÊrkeligt med dÞrlåsen, men han hÞrte overhovedet ikke efter eller var interesseret i at finde ud af, hvorfor der ikke var nogen strÞm. Har senere kunnet Google mig til, at defekt dÞrlås ofte kan få HFI-relÊ til at slå fra. Det burde en erfaren tekniker derfor også vide eller interessere sig lidt for. 893 kroner lige ud af vinduet...
NEJ NEJ NEJ
Virkelig dårlig service, Jan var der i 10 min hvor hans konklusion var alt var galt, så jeg måtte bare kÞbe en ny, han ville heller ikke svare på spÞrgsmål, det var 893kr spildt..!!
Ringede til et andet sted, de så der var et hul på en slange, så den er skiftet for 400kr(plus start gebyr self) Og nu kÞrer min opvasker igen.
DÃ¥rligste service jeg lÊnge harâŠ
Dårligste service jeg lÊnge har oplevet! Svarer super arrogant og virkelig temperamentsfuldt.
Han bad mig sende billede af serie nr., jeg sender det i sekundet efter samtalen. FÞrst dagen efter, kl 16, ringer han. Jeg ser det ikke, ringer straks tilbage, han tager den ikke. Han ringer tilbage lidt efter. Her bliver jeg mÞdt med en pÃ¥stand om, at han ikke her ringet til mig, at han kun ringer fordi jeg havde ringet. Derefter skÊlder han mig ud over, at han ikke kan bruge det billede jeg har sendt âtil en skid!â Jeg prÞver at forklare de numre jeg havde set, og at jeg har et billede mere, men han afbryder og siger âjeg kan ikke hjÊlpe dig!!!â Og ligger sÃ¥ pÃ¥! Har aldrig oplevet noget lignende! Kontaktede ham i fredags fÞrste gang. Skulle ringe igen mandag, fik jeg af vide. Mandag ringede jeg, sendte billede. FÞrst i dag, tirsdag efter 16, kontakter han mig, for at sige han ikke kan bruge det fremsendte!
Sikke en FuskerâŠ.
Sikke en FuskerâŠ.
Jan kom og kiggede pÃ¥ min vaskemaskine imens jeg selv var pÃ¥ job. Den kunne âselvfÞlgeligâ ikâ repareres, men jeg kuâ fÃ¥ et rigtig godt tilbud hos hans ven Anders i Punkt 1.
Hmmm det lugtede allerede der af fuskâŠ..
Da jeg kom hjem havde han selvfÞlgelig også sÞrget for, at min maskine nu slet ikke lÊngere kunne tÊndes.
5 min efter han havde vÊret hos mig bad han om, at jeg overfÞrte 800,- med det samme. Jeg bad ham om at sende mig en faktura fÞrst og sÃ¥ blev han ellers ubehagelig. âDet brugte han ikke og man skulle faktisk betale ham inden han gik ud af dÞrenâ!!!!
Han prÞvede samtidig, at bilde mig ind at det stod på hans hjemmeside, hvilket det selvfÞlgelig ikke gjorde.
Jeg holdt fast i, at jeg ville haâ en faktura til mit regnskab. Ligesom han selvfÞlgelig ogsÃ¥ skulle bruge en til sit âregnskabâ.
Efter en uge sendte han en faktura med en straksbetaling, hvilket han heller ikke kunne uden en forudgående aftale.
Han fik sine penge efter yderligere en uge og fremadrettet ikke gode anbefalinger i byen herfra.
Tror at han kuâ vÊre et MEGET interessant bekendtskab for Skat.
HOLD DIG VÃK FRA J. F.
I indledende samtale behÞver han ikke en gang vide hvad model opvaskmaskinen er. Han kommer efter 2 dage og taler om min hustrus efternavn som han påstår er fransk. Går i gang med "arbejdet." Bonk, plonk, boink i 5 minutter og 800 kroner cash eller MobilePay. "Det er noget med sidevÊggen og varmeelementet, reparation 5000, men hvis du nÊvner mit navn hos Anders i Punkt1 får du en ny billig maskine." Ingen faktura. Hvad i al verden er dette?!
Han rådgiver om at "med ny kran og en behandling med sitronsyre og vand, så kan maskinen have en chance alligevel." Jeg gÞr som han siger. Han har efterladt et meget besynderligt indtryk, men jeg gÞr som han siger.
Morgenen efter skal jeg så sÊtte filteret på plads i bunden af maskinen. Da opdager jeg, at der mangler et element i bunden, samt at bunden er flÊkket på sådan en måde at filteret slet ikke kan sÊttes på plads! Han har altså Þdelagt bunden under bundfilteret!
Det er da bare aldeles utroligt!
IKKE GÃR SOM JEG! Find hellere et professionelt firma fÞrst som sidst!
Og som I alle kan se: han gider ikke en gang forholde sig til al kritikken herinde!
Hos JF Hvidevareservice fÃ¥r man utroligâŠ
Hos JF Hvidevareservice får man utrolig billig service sammenlignet med konkurrenter. Uden at man går på kompromis med kvalitet. Jeg fik udskiftet et varmelegeme på en gammel SMEG opvaskemaskine - og fik rabat, da det tog lidt lÊngere tid at få reservedelen bestilt hjem. Ift. andre kommentarer - ja, man betaler via mobile pay, men til firmaet, ikke til teknikeren personligt, så alt med betaling er i orden. Man bÞr forvente, at tekniker ikke nÞdvendigvis ringer tilbage den dag han har lovet - måske går der 1-2 dage mere. Men tålmodigheden er godt givet ud.
Vaskemaskine gav fejlmeddelelse og viâŠ
Vaskemaskine gav fejlmeddelelse og vi kunne ikke få den i gang igen. Jan tryllede via telefon, så vi kunne komme videre efter få minutter. Top service!
Tak! bh Thomas, HÞrsholm
900 kr. for ingenting
Vores opvaskemaskine ville ikke starte, og vi kontaktede derfor JF Hvidevareservice, som kom ud for at tilse opvaskemaskinen. Efter at forsÞge at starte maskinen med samme resultat, fik vi at vide, at reparationen krÊvede nye reservedele. Teknikeren ville finde ud af, hvad reservedelene ville komme til at koste, og lovede at ringe senere med et overslag. Jeg betalte for service, og teknikeren tog afsted.
Men JF Hvidevareservice ringede aldrig igen. Efter et par uger forsÞgte vi at ringe til dem, men fik intet svar. Vi forsÞgte at lÊgge en besked på telefonsvarer, hvor vi bad om at blive ringet op, men fik heller ikke svar på det.
SÃ¥ hvis I gerne vil betale penge ud af lommen for ingenting, skal I endelig benytte dette firma.
Super service ! Hurtig og god reparation af ovn.
Kan klart anbefales!
Fantastisk hjÊlpsomhed og service!
Jeg havde problemer med min vaskemaskine, og havde flere samtaler med Jan pr telefon, hvor han guidede mig til ting jeg selv kunne tjekke på maskinen, for at identificere problemet. I sidste ende stod det klart, at en reparation ikke kunne betale sig, da maskinen var slidt op. Jeg fik ingen regning for den telefoniske hjÊlp - og smed ikke penge ud af vinduet på et unÞdvendigt besÞg. Det må vist siges at vÊre fantastisk service og hjÊlpsomhed!
Effektiv
Effektivt
HåndvÊrker kom i begyndelsen af de foreslåede 2 timer. Var hurtig og havde forberedt sig på mulig fejl ved maskinen og havde derfor reservedel med.
Super positiv oplevelse og endda billig.
Fantastisk kundeservise
Fantastisk kundeservise, hurtig og effektiv ingen skjulte gebyrer der kommer oveni såsom transport og lignende.
Kan klart anbefales
Fantastisk service ðð»
Fantastisk service ðð»
Fejlen blev hurtigt fundet på min vaskemaskine - og fikset på kort tid.
Jeg kontakter gerne dette firma en anden gang.
Havde problemer med opvaskemaskinen
Havde problemer med opvaskemaskinen. JF Hvidevare service fandt hurtigt problemet og fik lavet den sÃ¥ tak til Jan for hurtig og billig service ð
Betalte 800 kr
Betalte 800 kr. for ingenting. Fik og vide, at det var waterblocken som var tilkalket. Vaskemaskinen virkede en gang efter reperation og nu i udu igen. Ringede til JF Hvidevareservice, som nÊgtede at få maskinen op at kÞre igen. Tak for ingenting. Brug ikke dette firma. Svindlerfirma.
God oplevelse hurtig kom til tiden ogâŠ
God oplevelse hurtig kom til tiden og billig service kan anbefales meget tilfredsð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã