レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har haft besÞg af JF Hvidevare service - for fÞrste gang en kompetent og dygtig reparatÞr, der ved noget om tingene. Super service - vil benytte dem fremover MvH Arkitekt Dr. E.A. Jönsson

Hold jer vÊk! Betalte over 900kr for ingenting hvor han kom i maks 4 minutter og konstaterede at det ikke kunne betale sig at reparere opvaskemaskinen og gav os et nummer til Punkt1 pÃ¥ Amager for at k... もっず芋る

En platterslager af vÊrste slags. Var bestilt til ar se pÃ¥ en fire Ã¥r gammel tÞrretumbler, som hele tiden stoppede. Det eneste manden gjorde var at rense lidt skidt ud, og sÃ¥ fik min besked at... もっず芋る

ja giver virkelig en god service, overholder aftalerne. han har ligeledes en stor viden om stort set alle maskintyper og deler ogsÃ¥ gerne ud af sin viden, sÃ¥ledes ens maskine holder lÊngere og... もっず芋る

4.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Ubehagelig oplevelse og svindel

Jeg har desvÊrre haft prÊcis samme oplevelse med Jan, som kan lÊses i alle de andre triste anmeldelser under JF hvidevarerservice. Ubehagelig og grov tone, holder aldrig hvad de lover og generelt bare dårlig service. Mit indtryk er, at virksomheden bare ikke fungerer.
Jan opleves som vÊrende ligeglad med andre mennesker, og har ganske enkelt ikke styr på sit fag, hverken som erhvervsdrivende eller som hvidevarespecielist.

GÞr jer selv en enorm tjeneste, og handel et andet sted.

2023幎5月17日

Totalt ubrugelig service

Totalt ubrugelig service. Vores vaskemaskine var gået i stykker og havde ingen strÞm. Det havde jeg fortalt til teknikeren, inden han kom. På dagen skulle han vÊre her mellem 9-10, men kom fÞrst efter kl 10. Ingen undskyldning eller varsel om, at han kom senere end aftalt. Han var her i ti minutter og konstaterede blot, at der ikke var nogen strÞm til vaskemaskinen (det vidste vi godt) - og at "han ikke rÞrer sådan noget normalt". Jeg forsÞgte flere gange at sige til ham, at maskinen inden den manglende strÞm havde opfÞrt sig mÊrkeligt med dÞrlåsen, men han hÞrte overhovedet ikke efter eller var interesseret i at finde ud af, hvorfor der ikke var nogen strÞm. Har senere kunnet Google mig til, at defekt dÞrlås ofte kan få HFI-relÊ til at slå fra. Det burde en erfaren tekniker derfor også vide eller interessere sig lidt for. 893 kroner lige ud af vinduet...

2023幎1月8日

NEJ NEJ NEJ

Virkelig dårlig service, Jan var der i 10 min hvor hans konklusion var alt var galt, så jeg måtte bare kÞbe en ny, han ville heller ikke svare på spÞrgsmål, det var 893kr spildt..!!
Ringede til et andet sted, de så der var et hul på en slange, så den er skiftet for 400kr(plus start gebyr self) Og nu kÞrer min opvasker igen.

2022幎11月3日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rligste service jeg lÊnge har

Dårligste service jeg lÊnge har oplevet! Svarer super arrogant og virkelig temperamentsfuldt.

Han bad mig sende billede af serie nr., jeg sender det i sekundet efter samtalen. FÞrst dagen efter, kl 16, ringer han. Jeg ser det ikke, ringer straks tilbage, han tager den ikke. Han ringer tilbage lidt efter. Her bliver jeg mÞdt med en pÃ¥stand om, at han ikke her ringet til mig, at han kun ringer fordi jeg havde ringet. Derefter skÊlder han mig ud over, at han ikke kan bruge det billede jeg har sendt “til en skid!” Jeg prÞver at forklare de numre jeg havde set, og at jeg har et billede mere, men han afbryder og siger “jeg kan ikke hjÊlpe dig!!!” Og ligger sÃ¥ pÃ¥! Har aldrig oplevet noget lignende! Kontaktede ham i fredags fÞrste gang. Skulle ringe igen mandag, fik jeg af vide. Mandag ringede jeg, sendte billede. FÞrst i dag, tirsdag efter 16, kontakter han mig, for at sige han ikke kan bruge det fremsendte!

2022幎9月27日

Sikke en Fusker

Sikke en Fusker
Jan kom og kiggede pÃ¥ min vaskemaskine imens jeg selv var pÃ¥ job. Den kunne ‘selvfÞlgelig’ ik’ repareres, men jeg ku’ fÃ¥ et rigtig godt tilbud hos hans ven Anders i Punkt 1.
Hmmm det lugtede allerede der af fusk
Da jeg kom hjem havde han selvfÞlgelig også sÞrget for, at min maskine nu slet ikke lÊngere kunne tÊndes.
5 min efter han havde vÊret hos mig bad han om, at jeg overfÞrte 800,- med det samme. Jeg bad ham om at sende mig en faktura fÞrst og sÃ¥ blev han ellers ubehagelig. “Det brugte han ikke og man skulle faktisk betale ham inden han gik ud af dÞren”!!!!
Han prÞvede samtidig, at bilde mig ind at det stod på hans hjemmeside, hvilket det selvfÞlgelig ikke gjorde.
Jeg holdt fast i, at jeg ville ha’ en faktura til mit regnskab. Ligesom han selvfÞlgelig ogsÃ¥ skulle bruge en til sit ‘regnskab’.
Efter en uge sendte han en faktura med en straksbetaling, hvilket han heller ikke kunne uden en forudgående aftale.
Han fik sine penge efter yderligere en uge og fremadrettet ikke gode anbefalinger i byen herfra.
Tror at han ku’ vÊre et MEGET interessant bekendtskab for Skat.

2022幎8月1日

HOLD DIG VÆK FRA J. F.

I indledende samtale behÞver han ikke en gang vide hvad model opvaskmaskinen er. Han kommer efter 2 dage og taler om min hustrus efternavn som han påstår er fransk. Går i gang med "arbejdet." Bonk, plonk, boink i 5 minutter og 800 kroner cash eller MobilePay. "Det er noget med sidevÊggen og varmeelementet, reparation 5000, men hvis du nÊvner mit navn hos Anders i Punkt1 får du en ny billig maskine." Ingen faktura. Hvad i al verden er dette?!

Han rådgiver om at "med ny kran og en behandling med sitronsyre og vand, så kan maskinen have en chance alligevel." Jeg gÞr som han siger. Han har efterladt et meget besynderligt indtryk, men jeg gÞr som han siger.

Morgenen efter skal jeg så sÊtte filteret på plads i bunden af maskinen. Da opdager jeg, at der mangler et element i bunden, samt at bunden er flÊkket på sådan en måde at filteret slet ikke kan sÊttes på plads! Han har altså Þdelagt bunden under bundfilteret!

Det er da bare aldeles utroligt!

IKKE GØR SOM JEG! Find hellere et professionelt firma fÞrst som sidst!

Og som I alle kan se: han gider ikke en gang forholde sig til al kritikken herinde!

2022幎7月15日

Hos JF Hvidevareservice får man utrolig

Hos JF Hvidevareservice får man utrolig billig service sammenlignet med konkurrenter. Uden at man går på kompromis med kvalitet. Jeg fik udskiftet et varmelegeme på en gammel SMEG opvaskemaskine - og fik rabat, da det tog lidt lÊngere tid at få reservedelen bestilt hjem. Ift. andre kommentarer - ja, man betaler via mobile pay, men til firmaet, ikke til teknikeren personligt, så alt med betaling er i orden. Man bÞr forvente, at tekniker ikke nÞdvendigvis ringer tilbage den dag han har lovet - måske går der 1-2 dage mere. Men tålmodigheden er godt givet ud.

2022幎6月27日

900 kr. for ingenting

Vores opvaskemaskine ville ikke starte, og vi kontaktede derfor JF Hvidevareservice, som kom ud for at tilse opvaskemaskinen. Efter at forsÞge at starte maskinen med samme resultat, fik vi at vide, at reparationen krÊvede nye reservedele. Teknikeren ville finde ud af, hvad reservedelene ville komme til at koste, og lovede at ringe senere med et overslag. Jeg betalte for service, og teknikeren tog afsted.
Men JF Hvidevareservice ringede aldrig igen. Efter et par uger forsÞgte vi at ringe til dem, men fik intet svar. Vi forsÞgte at lÊgge en besked på telefonsvarer, hvor vi bad om at blive ringet op, men fik heller ikke svar på det.
SÃ¥ hvis I gerne vil betale penge ud af lommen for ingenting, skal I endelig benytte dette firma.

2022幎4月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk hjÊlpsomhed og service!

Jeg havde problemer med min vaskemaskine, og havde flere samtaler med Jan pr telefon, hvor han guidede mig til ting jeg selv kunne tjekke på maskinen, for at identificere problemet. I sidste ende stod det klart, at en reparation ikke kunne betale sig, da maskinen var slidt op. Jeg fik ingen regning for den telefoniske hjÊlp - og smed ikke penge ud af vinduet på et unÞdvendigt besÞg. Det må vist siges at vÊre fantastisk service og hjÊlpsomhed!

2022幎3月22日

Effektiv

Effektivt
HåndvÊrker kom i begyndelsen af de foreslåede 2 timer. Var hurtig og havde forberedt sig på mulig fejl ved maskinen og havde derfor reservedel med.
Super positiv oplevelse og endda billig.

2022幎3月22日

Betalte 800 kr

Betalte 800 kr. for ingenting. Fik og vide, at det var waterblocken som var tilkalket. Vaskemaskinen virkede en gang efter reperation og nu i udu igen. Ringede til JF Hvidevareservice, som nÊgtede at få maskinen op at kÞre igen. Tak for ingenting. Brug ikke dette firma. Svindlerfirma.

2021幎11月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ