Alla kontakter var så hjälpsamma. Installatören så duktig o flitig. Arbetade utan uppehåll och föreslog själv förbättringar.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Servicekillen gav ett pålitligt intryck. Verkar kunna vad han talar om. Negativt var avbokning från er för första bokade tillfället, fick bokas om till senare. Fick tips om stickor som mäter pH-vä... もっと見る
企業が回答しました
Topputrustning som funkar perfekt med bäst resultat. På minus sidan, super dyr service som jag inte fick veta när jag diskuterade med säljaren och att man inte kan anlita ett annat företag för service... もっと見る
企業が回答しました
Vi köpte vattenfilter som tog bort järnsmaken i vattnet från våran djupborrade brun. Hembesök och vattenanalys samt en förklaring av analysen var mycket välkommet. Installation ser proffsig ut oc... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.
Grusgropsvägen 3, 702 36, Örebro, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alla kontakter var så hjälpsamma.
Alla kontakter var så hjälpsamma.

JMS-Vattenrening からの回答
väldigt trevlig servicekille som kom
väldigt trevlig servicekille som kom, och intresserad av vad vi ville.

JMS-Vattenrening からの回答
Leverera filter som gör jobbet,mitt…
Leverera filter som gör jobbet,mitt vatten luktar fortfarande metan.
Och hålla eran offert som inte heller är gjort.
För mig blev det 40%dyrare än sagt!
För ett ej fungerande system.

JMS-Vattenrening からの回答
Orimligt stora påslag på material
Vi bad om en offert på installation av ett filter. I offerten fanns kostnaden för filtret och montaget 65000kr. Det stod att kostnader för material tillkommer. När vi frågade hur mycket materialet skulle kosta fick vi svaret att det gick inte att säja i förväg. När vi fick fakturan var den på 80000kr. När vi jämförde deras pris på materialet med listpriser visade det sig att de de gjort påslag med 100- 200%. Vi känner oss lurade. Hur ska man kunna jämföra olika offerter när de mörkar sina påslag, där de gör den största vinsten. När vi bestred fakturan var de mycket otrevliga. Vi delbetalade fakturan med 20% påslag på materialet, vilket vi tyckte var rimligt, och skickade in en skriftlig bestridan, men de skickade bara en inkassovarning till oss.

JMS-Vattenrening からの回答
Behövde ny pump och den fanns på hyllan…
Behövde ny pump och den fanns på hyllan bara att hämta toppen

Oseriöst företag
Oseriöst företag, hur man har mage o ta betalt 4250 för knappt en timme. Jag köpte filtret när ni hade filial i Jönköping. I min mening så skaffar man väl samarbetspartners I Jönköping.

JMS-Vattenrening からの回答
Thomas och Niklas i Norrköping är så…
Thomas och Niklas i Norrköping är så otroligt serviceminded. Utam dem i Norrköpingskontoret hade jag köpt mina varor på annat håll då ni tyvärr är lite dyra.

JMS-Vattenrening からの回答
Jag tycker att serviceavtalet är…
Jag tycker att serviceavtalet är hutlöst dyrt. Om man struntar i service kan man i stället köpa ett nytt system var 4-5 år.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。