JOBI Footright AB レビュヌ 112

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt likadana sandaler i flera Ã¥r nu och Àr sÃ¥ nöjd. Har anvÀnt dem pÃ¥ förskolan jag arbetat pÃ¥. Har anvÀnt till vandring, promenader i stad o skog. De har fungerat utmÀrkt kan inte tÀnka mig... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BÀsta skorna snabb leverans . Men önskar betala mot faktura i leveransen eller klarna . Tycker det Àr krÃ¥ngligt att behöva ladda ner Svea app för att bet . Det gör att jag inte bestÀller fler gÃ¥nger v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sandalerna Àr de sköööönaste sandaler som finns. BÀttre Àn Birkenstock och mycket mjukare för hÀlen. Har problem med uttrampad hÀlkudde men dessa Àr perfekta!! Bra pris och snabb leverans!

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde via webben, snabb leverans. TyvÀrr var inte de jag bestÀllt som förvÀntat. Ingen fel på varan men inget för mig. Gick bra att returnera, fick betala 39 kr i retur summa. Helt okej.

䌁業情報

1. ブヌツ店
  2. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Allt började 1985 med en idé om att ge svenska fötter bÀttre skor. Sedan dess har JOBI Footright AB levererat sköna, snygga och prisvÀrda dam- och herrskor för bÃ¥de arbete och fritid – alltid med omtanke, kvalitet och funktion som ledord. VÃ¥ra arbetsskor och jobbskor Àr utvecklade för dig som stÃ¥r och gÃ¥r mycket i ditt arbete – inom bland annat vÃ¥rd, skola, omsorg, butik och service. Skorna dÀmpar, avlastar och ger stöd hela vÀgen upp i ryggen, sÃ¥ att du orkar hela arbetsdagen med energi kvar. För fritiden erbjuder vi bekvÀma och hÃ¥llbara skor som hÃ¥ller fötterna torra, lÀtta och bekvÀma – oavsett vÀder. Vi samarbetar direkt med noga utvalda europeiska fabriker, utan mellanhÀnder. Det innebÀr hög kvalitet, rimliga priser och ett ansvarsfullt miljötÀnk. ✔ Sandaler ✔ Tofflor ✔ Sneakers ✔ Arbetsskor ✔ Walkingskor ✔ KÀngor ✔ Skyddsskor ✔ Jodhpurs – alla med samma fokus: komfort, funktion och stil. JOBI möter kunder personligen genom tusentals skovisningar varje Ã¥r runt om i Sverige. DÀr kan du prova, kÀnna och vÀlja skor som passar just dina fötter. Sedan starten har vÃ¥rt motto varit tydligt: Vi bryr oss – om dina fötter, ditt arbete och din vardag. VÀlkommen till JOBI.se eller till din nÀrmaste skovisning! OBS! Ingen försÀljning sker pÃ¥ besöksadressen, endast kontor och lager.

4.6

5぀星のうち1の評䟡

Köpte JOBI sandaler

Köpte JOBI sandaler.
Tror det var Madrid Softsole sandaler 8.0
Sandalerna anvÀnds till jobbet och dom kÀndes perfekta och sköna att gå i till en början.

Men bara efter ca 1 år så började det bli en spricka i sulan lÀngst bak i vÀnstra sandalen.
Och det bara efter att han anvÀnt dom på ett normalt sÀtt i arbete o gått med sandalerna inomhus!!!

Visst alla sandaler blir slitna men man förvÀntar sig inte att sandalerna ska gå sönder efter bara ett år.
Riktigt dåligt.
Undrar var dom tillverkar dessa skor/sandaler med usel kvalite helt Àrligt.
UNDVIK JOBI, eller köp på egen risk!

2026幎5月21日
自発的なレビュヌ

JOBI Footright AB からの回答

Tack för ditt omdöme och för att du berÀttar om din upplevelse. Vi beklagar att sandalerna inte har motsvarat dina förvÀntningar, sÀrskilt eftersom du upplevde dem som både sköna och bra i början.

Madrid Àr en modell som många av våra kunder Àr mycket nöjda med och som normalt har god hållbarhet vid rÀtt anvÀndning. Samtidigt kan det i enstaka fall förekomma fabrikationsfel och dÀrför bedömer vi alltid reklamationer individuellt. Om en sko har gått sönder på grund av ett fel inom rimlig tid ersÀtter vi naturligtvis kunden.

Eftersom vi saknar referens till ditt köp kan vi tyvÀrr inte se Àrendet eller hjÀlpa dig vidare hÀr. Kontakta gÀrna vår kundtjÀnst via info@jobi.se eller 042-220060, så kan vi titta nÀrmare på sandalerna och göra en korrekt bedömning.

5぀星のうち5の評䟡

Att man var tydlig om att sandalerna

Att man var tydlig om att sandalerna var små i storlek

2026幎4月27日

Hej Marika,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att storleksinformationen hjÀlpte dig rÀtt bland sandalerna – det gör oss verkligen glada.

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter

JOBI Footright AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både leveransen och produkterna.

5぀星のうち3の評䟡

Bra skor men dåligt att ni minskar

Bra skor men dåligt att ni minskar utbudet av trÀskor i olika fÀrger.

2026幎4月21日

Hej Elisabet,

Tack för ditt omdöme och för att du berÀttar vad du tycker! Det Àr fint att höra att du Àr nöjd med skorna och vi förstår att du saknar fler fÀrger bland våra trÀskor. Din synpunkt Àr vÀrdefull för oss och vi tar den vidare.

Så himla sköna

Så himla sköna! Fötterna jublar.

2026幎4月27日

Hej Micke,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vilken hÀrlig formulering – vi blir sÃ¥ glada av att höra att skorna kÀnns sÃ¥ sköna.

5぀星のうち5の評䟡

Dessa skor Àr perfekta för mina fötter

Dessa skor Àr perfekta för mina fötter. Mitt andra par.

Hej Britt-Marie,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att skorna passar dina fötter sÃ¥ bra – och att du nu Àr inne pÃ¥ ditt andra par.

Nöjd kund

Jag Àr helnöjd,anvÀnt sådana i flera år men i olika fÀrger.

Hej Gurli,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du Àr nöjd och har anvÀnt modellen i flera Ã¥r – kul ocksÃ¥ att kunna variera med olika fÀrger.

Alltid snabb leverans

Alltid snabb leverans, bara Àlskar era tofflor.

2026幎4月23日

Hej Carina,
Tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att du gillar våra tofflor och den snabba leveransen. Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka.

JÀtte sköna skor

JÀtte sköna skor, då jag har problem med fötterna, har köpt 2par

2026幎1月30日

Hej Jeanette,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att skorna fungerar så bra för dig och att de ger den komfort du behöver – extra kul att du valt att köpa två par.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, lÀtt att göra retur, bra kvalité på skorna.

2026幎3月27日

Hej Ann-Sofie,
Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att både leveransen och returen fungerade smidigt, och att du Àr nöjd med kvaliteten på skorna. VÀlkommen tillbaka!

Sandaler

Mycket bra skor, passar perfekt

Hej Lisbeth,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att skorna passar perfekt och att du Àr nöjd med dem.

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Bra skor

Hej Lena,
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att både leveransen och skorna motsvarade dina förvÀntningar.

5぀星のうち5の評䟡

Snygga skor, enkelt byte!

Snygga skor, snabb leverans!
Behövde byta storlek men det var så enkelt och gick snabbt att ordna!!!

Hej Ia,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både skorna och leveransen, och att storleksbytet löste sig snabbt och enkelt. VÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ nöjd med skorna som jag

Jag Àr så nöjd med skorna som jag handlade hos er och varmt rekommenderar till mina arbetskamrater.

2026幎3月25日

Hej Andriana,
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med skorna och att du dessutom rekommenderar oss vidare till dina kollegor – det uppskattar vi verkligen.

Extremt snabb leverans

Extremt snabb leverans

2026幎3月25日

Hej Carina,
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att leveransen gick snabbt – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska fungera.

Inne på min tredje par

Inne på min tredje par. Byter en gång per år. Så nöjd

2026幎3月23日

Hej Aida,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du Àr inne pÃ¥ ditt tredje par och fortsÀtter vara nöjd – det betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig leverans av produkten

Snabb och smidig leverans av produkten, som Àven var vÀldigt skön och bekvÀm på foten.

2026幎3月23日

Hej Anna,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick bÃ¥de snabbt och smidigt och att skorna kÀnns riktigt bekvÀma pÃ¥ foten – det betyder mycket för oss.

Varan motsvarar alltid mina

Varan motsvarar alltid mina förvÀntningar, snabb leverans och vÀldigt sköna skor

2026幎3月30日

JOBI Footright AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att skorna lever upp till dina förvÀntningar varje gång och att du uppskattar både komforten och den snabba leveransen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。