レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Absurd dårlig bruger venlighed og virker mere som en kontrolsystem. Man bruger typisk mere tid på at registrere sÞgte job end jobsÞgning.

KÊre jobcenter. I can only please one person each day. Today is not your day and tomorrow doesn’t look good either. Ordet fatigue rammer hÃ¥rdt med jeres billige ualminde dÃ¥rlige navigations hj... もっず芋る

i realiteten kan denne arbejdsplads ikke vurderes da skalaen ikke kan tage minus. men af sende folk i aktivring i en anden kommune samt af deres personale ikke er opdatereet med deres kunder/bor... もっず芋る

Det kan ikke betale sig - staten har givet os alle en narresut. Sagsbehandlerne er generelt psykopatiske eller lider af utroligt dÃ¥rligt selvvÊrd, som sÃ¥ gÃ¥r ud over alle os andre, som betaler dere... もっず芋る

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

ForfÊrdelig hjemmeside

ForfÊrdelig hjemmeside. Virker ikke over mobil. Indviklet på computeren. Skal bruge alt for lang tid på at melde sig ledig og lave cv, selvom det burde vÊre så enkel en ting at gÞre. Spild af folks tid.

2024幎1月5日

Support & Kundeservice til et 12 tal

Jeg har vÊret i kontakt med jobnet.dk Borger Support i tre omgange, og er fÞrst og fremmest kommet hurtigt igennem på telefonen, med en åbningstid jeg oplever som fuld fleksibel for en borgers perspektiv.

De fÞrste to omgange, omhandlede det brugen af Jobnet.dk, hvor jeg modtog hurtig og effektiv Support/Service, da agenten/medarbejderen havde godt styr på websiden, med en lyttende og hjÊlpsom tilgang, fik jeg i begge omgange lÞst udfordringerne jeg må indrÞmme jeg havde lidt udfordringer med at finde ud af selv.

I tredje omgang blev jeg vejledt til Support ang. hvordan man med kunstig intelligens kunne lave jobsÞgninger, samt vejledning om det var en god ide at lÊse det efter som ChatGPT anbefalede, 15 minutter efter var jeg fÊrdig med den fÞrste ansÞgning...

Jeg giver 5/5 stjerner, da jeg har svÊrt ved at forestille mig hvad mere man kan forvente, alt i alt fuldt tilfreds herfra :)

2023幎11月30日

System er oldnordiske

System er oldnordiske, langsomt,kan ikke snakke sammen med andre,falder ofte ud,så når der gemmes,er det måske smidt vÊk fremfor gemt.
Systemet er til for systemet.
Dvs djÞf holder gang i djÞf, netop et bevis med dette system.

2023幎12月3日
自発的なレビュヌ

Jobkonsulenter opsÞger ikke arbejde til deres klienter. Men hvad laver de så?

Elendig indsats fra jobkonsulenter, som faktisk ikke kan hjÊlpe borgerne med at komme ind på arbejdsmarkedet igen.
Job net har haft en stor Êre af min kraftsygdom som jeg fik på grund af stress, i 2017, som arbejdslÞs.
Nu er den gal igen.
Jeg deltager i et mÞde, som latterligt nok bliver kaldt en "jobsamtale". På mÞdet bliver man prÊsenteret over for en virksomhed, hvor jeg kunne få hjÊlp til at skifte branche.
Men jobcenter Herlev, de havde en anden agenda.

Som dagpenge modtager, skal man faktisk ikke i nyttejob, men hvis nÞdvendigt, i en virksomhedspraktik, med Þje for en fastansÊttelse.

Men nullerne som arbejder på jobcentrene, har givet sig selv lov til at omdÞbe nyttejob til virksomhedspraktik, og det er mere reglen end undtagelsen at der ikke findes et job i den anden ende.
Som flere her på siden, ganske rigtigt skriver, så er det meget små mennesker, som burde betegnes som bistandsklienter på evig aktivering, med lÞntilskud.

Det er nÞje beregnet at klager i deres regi, bevidst tager så lang tid, at folk kan gå fra hus og hjem, eller faktisk dÞr af deres sygdom, inden der forefindes en afgÞrelse.
Sandheden er ganske enkelt, at kommunerne kassetÊnker, og fÞr i tiden, afskedigede kommunerne sit eget personale, for så at genansÊtte dem jobtrÊning, for deres dagpenge.

For at sige det lige ud, så bliver man kastelÞs når du mister dit arbejde.
Man bliver bedt om at fange en fugl der er flÞjet.
man bliver bedt om selv at finde en praktikplads, som ikke eksisterer. Praktikpladser findes kun i job net regi, da virksomheder kan henvende sig til jobcentrene og sÞge arbejdskraft. De vil ikke have at de arbejdslÞse selv ansÞger om praktikpladser.
Desuden så er de fleste praktikpladser til dem der studerer.
Jobkonsulenterne burde selv lave noget benarbejde, og selv tage kontakt til firmaer, og indgå aftaler med dem og hjÊlp til at komme ind op arbejdsmarkedet.
Men det gider de så ikke.
Så forklaringen den er simpel. Der er ikke nogen praktikplader. Og jobkonsulenterne de opsÞger ikke arbejdspladser, som man skulle tro skulle vÊre en af deres fornemmeste opgaver. Hvad de så får tiden til at gå med i 37 timer ugentligt, det er vidst en kommunal hemmelighed.

Der er også en ting man skal lÊgge mÊrke til, de mennesker der bliver i deres ansÊttelse i årevis, det er faktisk dem som ikke selv kan komme i betragtning til et jobskifte.
Jeg talte med nogle personer i Krifa, som tidligere havde arbejdet på jobcenter Herlev. Det var ikke et job de savnede, og mange af de personer som stadig er der, havde de ikke rigtigt noget pÊnt at sige om.
De her, tre personer som havde vÊret ansat i Herlev, kunne uafhÊngigt af hinanden fortÊlle, at den er helt gal i det jobcenter. Der er en ufatteligt udskiftning af personalet, fordi de faktisk bliver bedt om at handle imod deres overbevisning, og love og regler. Det var faktisk i år 2023 jeg blev beriget med disse her oplysninger. Man kunne ligefrem fornemme hvordan de prÞvede at undgå at fnyse af af forargelse over jobcenter Herlev.
Men jeg har nu skrevet en klage, og sendt den til Jobcenteret, BeskÊftigelsesministeriet, og ombudsmanden, da jeg ikke vil finde mig i at Herlev kommune trÊkker tiden ud, og lader tingende stå til.

Min klage forsvinder nok bare, og jeg bliver overladt til mig selv i et stykke tid, hvor vi så starter forfra.
Beskeden bliver den samme, rend og hop til vi siger stop, ellers tager vi dine penge.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at de mennesker som vi nedrakker, de får deres eget dårlige selvvÊrd i forbindelse med, de bliver bedt om at arbejde imod lovgivningen, og derfor bliver kanonfÞde for overmongolerne, som er deres ledere.
Gad vide hvordan man selv kunne holde til de dårlige arbejdsforhold. Og modtage den ene klient efter den anden, som hader dig for dit arbejde, og må sidde i skÊnderier hele ugen 37 timer.
De langtidssygemelder sig med stress.
Men det er altså ikke nok til at vi skal blive overbÊrende over for de her mennesker.
De har selv valgt deres job.
Det der undre mig, det er at der i de sidste 20-25 år har vÊret så mange grimme sager, hvor det viser sig at de har psykisk torturerede borgere i årtier, uden at politikerne har Êndret forholdene.
Pinligt, pinligt og pinligt.
Vores velfÊrdssamfund er nu den rene forgyldte elendighed.

2023幎11月17日

Spild af offentlige ressourcer

Den stÞrste gang ubrugelige spild af penge og og hÃ¥blÞs ‘hjÊlp’. Jeg har siddet ledig i 5 Ã¥r pÃ¥ trods af en universitetsuddannelse og 6 Ã¥rs erfaring, men jeg har et usynligt handicap, der har forhindret mig i at sÞge flere stillinger. Ikke EN ENESTE gang har klaphattene hos jobcenter KÞbenhavn nÊvnt for mig, at offentlige arbejdspladser har pligt til at tage handicappede til samtale og endda forhandle med kommunen, hvis en anden kandidat vÊlges!!! Det havde sgu vÊret rart at fÃ¥ det at vide i 2018😠 Jeg fandt selv ud af det ved et rent tilfÊlde efter, mine dagpenge ophÞrte! Det er sÃ¥ tydeligt, at medarbejderne pÃ¥ jobcenter udelukkende holder mÞder med arbejdslÞse, sÃ¥ de selv kan komme videre. Jeg har aldrig oplevet andet end “mhm”, “ok” og “godt, sÃ¥ er de 10 min. vist ogsÃ¥ gÃ¥et” 🀊‍♀🫠
Jeg glÊder mig så meget til, at det lortested lukker.

2022幎12月18日
自発的なレビュヌ

Usandsynligt uhjÊlpelige og ligeglade med dig

Jobcenter og jobnet er så usandsynligt ubrugelige, at man skulle tro, det var med vilje.. Jeg er hÞjt uddannet med 12 års erfaring, men ikke en eneste gang gjorde de rent faktisk noget ud af at hjÊlpe mig. Hver samtale var sådan "Nå, hvordan går det", og lige meget, hvad jeg sagde, tog de bare 'noter' og sagde, at de 10 min var gået og held og lykke. Stort spild af skattekroner og håblÞs 'hjÊlp' fra distrÊte medarbejdere. Spild ikke din tid hos dem!

2023幎8月4日

GÞr grin med borgerne

Jeg sender en kammerat der ud for at lytte og står stille mens jeg ringer til dem og bede om at tale med en sagsbehandler da jeg så for at vide at hun er på ferie og jeg ringer til den igen gÞr de ikke andet end at stille mig forkert afdeling og så gÞr din nar af borgerne De
Burde lukke alle jobcenter i Danmark spil af penge og have jobcentrene åbne for De gÞr ikke det de skal

2023幎7月10日

Frygtelig ustabil side

Frygtelig ustabil side, som ikke lader en komme ind halvdelen af tiden, trods man prÞver forskellige computere, browsere, etc. Dybt frustrerende når man skal sÞge job

2023幎4月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ