Sublim service og fejl fri handel En stÞrre entusiastisk og Feinschmecker skal man lede lÊnge efter, et selvskab som gerne vil gÃ¥ lidt lÊnger end andre, for en perfekt handel Har brugt dem flere ga... ãã£ãšèŠã
Hvis du vil have en god kÞbsoplevelse er dette stedet at starte. Jeg har handlet ure her flere gange, og har endnu flere gange spurgt til rÃ¥ds. Altid bliver al henvendelse behandlet professionelt.... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte et bertling ur fra Joey's pÃ¥ facebook. Efter et stykke tid begyndte uret at drille. Jeg kontaktede Kenneth, hvor han refundede hele belÞbet. Alt gik smertefrit. Det bliver ikke sidste ga... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r man kigger efter udgÃ¥ede og/eller brugte ure pÃ¥ nettet, sÃ¥ er det ikke altid nemt at vÊre 100% tryg ved handlen. Joey's sÞrger for, at man sagtens kan vÊre rolig, og yder derudover ogsÃ¥ en sup... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fremragende og hurtig service
Fremragende og hurtig service. Tydeligt at mÊrke de selv brÊnder for deres produkter, og kundens oplevelse.
TrovÊrdig service! Helt igennem fantastisk oplevelse.
Jeg kÞbte et bertling ur fra Joey's på facebook.
Efter et stykke tid begyndte uret at drille. Jeg kontaktede Kenneth, hvor han refundede hele belÞbet. Alt gik smertefrit. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dig.
Perfekt service fra start til slut
Helt igennem perfekt service. Har fulgt Kenneth på Facebook, og var ikke et sekund i tvivl om at jeg skulle kÞbe mit nÊste ur hos Joeys. Har nu kÞbt mit fÞrste ur hos dem og det er sikkert ikke sidste gang.
Super service
Det har fra fÞrste kontakte til modtagelsen af uret vÊret en fornÞjelse af handle med Joeys.dk, og kan helt sikkert anbefales.
En hyggelig urhandler med sublim service
Når man kigger efter udgåede og/eller brugte ure på nettet, så er det ikke altid nemt at vÊre 100% tryg ved handlen. Joey's sÞrger for, at man sagtens kan vÊre rolig, og yder derudover også en super service.
Her indeholder hvert kÞb 14 dages returret, og der er lagt en garanti oveni, så går man ikke galt i byen. En klar anbefaling herfra, og har man mulighed for at besÞge deres kontor i BagsvÊrd, så er det en fornÞjelse hver gang.
Jeg er i hvert fald godt tilfreds med mit ur, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang hos Joey's.
Den fremtidige urhandler
Super god service med nem, hurtig og glidende handel! Det kunne sagtens lade sig gÞre at få en handel igennem trods omstÊndighederne. Kenneth er ekstremt serviceminded og pålidelig. Helt klart en stor anbefaling herfra - stensikkert jeg vender tilbage i fremtiden.
Fin rådgivning og fair priser
Fin rådgivning og fair priser. Tryg handel.
Sindssyg god service fra start tilâŠ
Sindssyg god service fra start til slut! Der var lidt problemer med at lÊnken ikke var lang nok, og han sendte nogen led med det samme, skide god service og hurtig svar, helt bestemt et sted jeg ville handle igen
JOEY's er blandt de bedste i gamet
JOEY's er blandt de bedste i gamet. Altid hurtig service, og urene jeg har kÞbt her overgår altid de bedste forventninger.
Kan kun give min stÞrste anbefaling!!
Fremragende service
Vi lavede en byttehandel + penge deres vej. Alt gik helt fint og jeg modtog uret, jeg fandt nogle små ting ved uret, og de tilbÞd at betale de omkostninger der var. Fantastisk service, og nogle gode folk til at vejlede dig.
Kan varmt anbefales ð
Hurtig og god service.
Sublim service og fejl fri handel
Sublim service og fejl fri handel
En stÞrre entusiastisk og Feinschmecker skal man lede lÊnge efter, et selvskab som gerne vil gå lidt lÊnger end andre, for en perfekt handel
Har brugt dem flere gange bÃ¥de kÞb af Ure & smykker samt hjÊlp til andre Ur handel uden om Joeyâs klart et selvskab fra Þverste hylde 5 ++ stjerner her fra
Har lavet flere handler med Joeyâs , super oplevelse hver gang ð
Har lavet flere handler med
Fantastik kundeservice og gode priser!
Fantastik kundeservice med god rådgivning. Priserne er de bedste jeg har kunnet finde på markedet!
Super service og skarpe priser.
Super service og skarpe priser.
Uret er sendt samme dag som pengene blev overfÞrt og har intet at udsÊtte på varen.
Super oplevelse!
Utrolig gode priser, service og kommunikation. De varmeste anbefalinger herfra!
Super god service og rigtig behjÊlpeligâŠ
Super god service og rigtig behjÊlpelig med informationer om de ure man kÞber.
NÃ¥r pris og service er i top
Hvis du vil have en god kÞbsoplevelse er dette stedet at starte.
Jeg har handlet ure her flere gange, og har endnu flere gange spurgt til råds. Altid bliver al henvendelse behandlet professionelt.
Jeg har altid oplevet at priserne er de billigste indenfor Danmark, og samtidig er der tit kÊlet for beskrivelserne af urene, så det giver kÞberen en ekstra lyst til dykke mere ned i dette nÞrdede univers.
Stol trygt på Joey's ved dit nÊste urkÞb.
Rigtig god service!