Udover et relativt stort udvalg af kvalitetsvarer til fair priser, sÃ¥ har Johannes Fog to fordele: 1) De har bÃ¥de en onlinebutik og en fysisk butik, og 2) de leverer en kundeservice over det genne... ãã£ãšèŠã
I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer
Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl kÞbt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med kÞbet at gÞre. Charlotte besvarede min... ãã£ãšèŠã
KÞbte et MorsÞ rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede MosÞ, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor MorsÞ har anerkendt manglen og sen... ãã£ãšèŠã
Johannes Fog A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Holder i lÊngden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste lÞsning. Vi hjÊlper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog bestÃ¥r af ni TrÊlast & Byggecentre fordelt pÃ¥ SjÊlland â i HÞrsholm, Fredensborg, KvistgÃ¥rd, Helsinge, Lyngby, Ãlstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rÃ¥dgivning pÃ¥ www.johannesfog.dk.
Firskovvej 20, 2800, Kgs Lyngby, ãã³ããŒã¯
- webshop@johannesfog.dk
- www.johannesfog.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 56ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Havde fortrudt mit kÞb
Havde fortrudt mit kÞb, men fik uden problemer pengene retur :)
Hurtig og effektiv ekspedition
Hold jer fra Johannes Fog Vordingborg
Jeg kÞbte et HansGrohe armatur til vores badevÊrelse 12/2-26.
En måned efter var det utÊt og jeg ringer til butikken for at hÞre hvordan jeg står. De vil have en video hvor de kan se det er utÊt som jeg skal sende til dem og som de så vil sende til fabrikken for at hÞre om de må ombytte.
Jeg mener at det er butikken der har ansvaret for at det de sÊlger er i orden de fÞrste 6 måneder og derefter er det kunden der skal bevise at fejlen var der fra starten.
Jeg kan ikke undvÊre vandhane på badevÊrelset til de har fundet ud af OM de de vil bytte det. Handlede eller hos Johannes Fog selvom der ligger 2 discount byggemarkeder ved siden af netop for at få en bedre service.
Medarbejderen var så frÊk at sige at det jo kunne vÊre min egen fejl når det var gÞr-det-selv. Jeg mener ikke jeg kan få armaturet til at blive utÊt ved at skrue to slanger på. Og hvis man prÞver at undgå kÞbeloven ved at undskylde sig med gÞr det selv, så skulle man måske nÞjes med at sÊlge til erhverv.
Jeg kommer aldrig til at lÊgge en krone i det elendig firma mere og vil heller ikke anbefale andre at gÞre det!

Johannes Fog A/S ããã®åç
Hurtig ekspedition og levering
God og rettidig information om levering
Jeg bestilte nogle akustikpaneler hos Johannes Fog d. 28. december via deres webshop. Der var oplyst levering med fragtmand d. 8. januar.
Allerede nÊste hverdag modtog jeg en mail om, at leveringen desvÊrre var forsinket fra leverandÞren og fÞrst forventedes d. 13. januar. Samtidig blev jeg informeret om, at jeg naturligvis kunne annullere ordren, hvis den nye leveringstid ikke passede.
Heldigvis var det ikke noget problem for mig, men jeg satte stor pris på den hurtige og Êrlige information.
Det er rart, når en webshop melder klart ud om forsinkelser i stedet for fÞrst at informere, når man selv begynder at spÞrge.
Hurtig levering af kvalitetsprodukt.
Hurtig levering af kvalitetsprodukt.
Usmart returnering
Fint at booke, men returnering af varer er nÊrmest umuligt. Det skal udfyldes en fortrydelses blanket, det skal underskrives og virkelig omstÊndigt at få den sendt retur - som jeg også skulle betale.

Johannes Fog A/S ããã®åç
Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering. Varen lever fuldt ud op til beskrivelsen og forventningerne
God service og hurtig levering
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Altid super produkter.
Go pris og hurtigt levering
Yderst konkurencedygtig pris
Yderst konkurencedygtig pris, og hurtig levering
Hurtig og kompetent ekspedition.
Jeg et meget tilfreds.ð€ð€ð€ð€ð€
Super hjemmeside,hurtig levering.