Hur kan man misslyckas med ett dÀckbyte?
Jag måste bara dela med mig av min upplevelse med Johansson Car Service AB vid Skanstull, för jag vill verkligen att ingen annan ska behöva gå igenom samma sak.
Jag gick dit för ett enkelt dÀckbyte â nÃ¥got som mÃ¥ste vara det mest basic en verkstad mÃ¥ste klara av. IstÀllet lyckades de skada bÃ¥da mina framfÀlgar, och det handlar inte om smÃ¥ repor utan tydliga mÀrken pÃ¥ riktigt dyra fÀlgar.
Jag trodde först att det skulle lösa sig, för de erkÀnde faktiskt att det var deras fel. Men sen kom nÀsta chock â de vÀgrade ersÀtta skadorna.
Jag försökte ÀndÃ¥ hÃ¥lla mig lugn. Jag vet att misstag kan hÀnda â men det handlar ju om hur man bemöter det. En seriös verkstad hade stÃ¥tt upp för sitt misstag, bett om ursÀkt och gjort rÀtt för sig.
HÀr blev det istÀllet jag som fick ta smÀllen, både ekonomiskt och mentalt.
Efteråt började jag lÀsa mer om dem och insåg att andra råkat ut för precis samma sak, och att de till och med fÀllts i ARN tidigare. Det sÀger allt.
Jag vet att det finns mÃ¥nga bra bilverkstÀder dÀr ute â men Johansson Car Service AB Àr inte en av dem. Om du vÀrdesÀtter din bil och vill slippa onödig stress, gÃ¥ nÃ¥gon annanstans.