レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Over vestiging Arnhem: altijd behulpzaam en coulant. Heb een paar balken afgehaald (moesten echt recht zijn, samen uitgezocht, een hele uitdaging) en bij thuiskomst bleek er toch één te krom. Teruggeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nieuwe klant bij Jongeneel. Werd al de volgende dag gebeld wat men nog meer voor mij kon betekenen en hoe men mij eventueel verder kon helpen/adviseren. Levering zoals afgesproken en chauffeur hielp n... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Veel moeten rappeleren, bij offerte aanvraag, orderbevestiging en levertijdbevestiging. Vervolgens werd niet gecommuniceerd dat de order klaarstond voor afhalen. Maatafwijkingen van 1 tot 5 mm in zaag... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Prachtige bedrijf! Altijd correct en behulpzaam! Grote assortiment, alles wat een ondernemer kan verwachten! Simon, Martijn, heer de Vries en andere vrienden : Sterren Karwei staat om de ho... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 材木店

当該企業による記述

Welkom bij Jongeneel, al 220 jaar dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust . 42 vestigingen - 6 dagen per week geopend. Webshop - 24/7 bestellen

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jongeneel からの回答

Bedankt Sander voor je beoordeling van onze services en we zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent. Tot snel weer bij Jongeneel

Snelle en correcte hulp

Snelle en correcte hulp. Tevens hulp tijdens laden aangeboden

2023年11月27日

Jongeneel からの回答

Bedankt voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Jongeneel Maastricht

5つ星のうち1の評価

Helaas slechte ervaring

Helaas slechte ervaring. Tot 2 keer toe een volledig verweerde Douglas poortdeur geleverd gekregen. Dit, terwijl ik na de eerste foutieve levering duidelijk had aangegeven dat de volgende deur nieuw en netjes moest zijn. Vervolgens kreeg ik dus weer een volledig verweerde deur met zwarte schimmelplekken erin.. Hiermee kan ik niet bij de klant aankomen..

2023年10月30日

Jongeneel からの回答

Beste meneer de Vries, We vinden het heel vervelend voor je dat je deze ervaring hebt en deze niet was zoals je van ons mag verwachten. We komen dan ook graag met je in contact om te bespreken hoe we dit mogelijk kunnen oplossen. We gaan snel contact met je opnemen.

Prima

De kwaliteit van het hout is prima en de bezorging ging goed. Enige minpuntje is dat de betaling de eerste keer niet was gelukt en dat na telefonisch contact de bestelling opnieuw moest worden gedaan.

2023年11月17日

Jongeneel からの回答

Bedankt Hein, voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Jongeneel. We vinden het vervelend voor je dat de online betaling de eerste keer niet lukte vanwege een internet storing.

Goed geholpen

Goed geholpen, en hebben alles wat hout betreft

2023年11月25日

Jongeneel からの回答

Bedankt Paul, voor je mooie review van onze services en we zijn blij om te vernemen dat onze medewerkers je goed geholpen hebben. Een goede service verlenen is een streven van Jongeneel. Tot snel weer bij Jongeneel Terneuzen

5つ星のうち1の評価

Je moet inlogginen om prijzes te zien

Je moet inlogginen om prijzes te zien. Wat?

2023年12月9日
自発的なレビュー

Beste,
Dankjewel voor je review. Het inloggen om prijzen te zien heeft te maken dat zowel zakelijke als particuliere klanten de mogelijkheid hebben om bij Jongeneel te bestellen. Om de juiste prijzen te zien voor een particuliere of zakelijke klant is een inlog nodig. Ook is het mogelijk om te bellen en/of e-mailen met de dichtstbijzijnde vestiging bij je bedrijf of woonplaats. Op onze vestigingen helpen ze je graag met de juiste prijzen te geven. Kunnen we je verder helpen door de contact gegevens te mailen?

Jongeneel

Snelle levering, vriendelijke personeel. Zeer behulpzaam.

2023年11月16日

Jongeneel からの回答

Dankjewel voor je mooie beoordeling van onze services. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voorzien en een goede service te verlenen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben en we zien je graag weer terug bij Jongeneel Tilburg

Bestelling gedaan op website

Bestelling gedaan op website, spullen lagen keurig klaar om te worden opgehaald.

2023年11月14日

Jongeneel からの回答

We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben. We streven ernaar om iedereen die klust of bouwt van topkwaliteit materiaal te voorzien. We zien je graag weer bij Jongeneel Amsterdam

Levering materialen mbt vloerrenovatie

Geen verbeterpunten te bedenken. Besteld, goed contact zowel via mail als telefoon en snel geleverd.

2023年11月20日

Jongeneel からの回答

Dankjewel Alessandro voor je beoordeling van onze services. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voorzien en een goede service te verlenen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben

Jongeneel からの回答

Bedankt Rens voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Jongeneel

Echte kwaliteit

Medewerkers doen hun best om je te helpen. Breed assortiment en goede kwaliteit. Je hoeft niet (zoals bij anderen) te checken of je hout wel recht is, of zoiets.

2023年11月2日

Trustpilot エクスペリエンス