䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Juhl Cycling Nordic - Webshop med produkter fra De Rosa cykler, Spinergy, San Marco, Fulcrum, SwissStop, Dynamic, Roeckl, Outwet, Rh+. Hurtig levering med GLS og god kundeservice for private og cykelhandlere i Danmark, Norge og Sverige.

4.6

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

7 Stjerner hvis jeg kunne

7 Stjerner hvis jeg kunne! Jeg sendte et par Spinergy fcc47 over til tjek og service. Da jeg fik fÊlgene retur havde GLS Þdelagt begge nav OG den ene fÊlgene.... KÊre Mikkel :TAK for at hjÊlpe så meget i nÞdens stund. Super tak for KANON SERVICE uden det havde det vÊret slut med fÊlgene. KÊmpe hjerte herfra. ❀ Poul.

2026幎1月17日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet i den fysiske butik da

Jeg har handlet i den fysiske butik da den lÃ¥ i Årslev og via nettet. Og jeg mÃ¥ bare sige de giver en bedre service og er nÊrvÊrende nÃ¥r jeg har vÊret hos dem.
Jeg har vÊret i flere butikker i Odense. Og der har service vÊret fin nok.. i Juhl har jeg dog fÞlt mig ekstra velkommen. Også ved bytte af trÞje. IndkÞb af Gels mm.
Super lÊkkert showroom og det er ikke blevet ringere i Odense har jeg hÞrt.
Vi ses snart igen.
Mvh
Michael.

2024幎9月30日

TRØJERNE ER DE BEDSTE

TRØJERNE ER DE BEDSTE

Jeg kÞbte en bjerg trÞje fra den her hjemmeside. TrÞjen er behagelig at ha på og ligner også den rigtige trÞje til billige priser. Den har også 3 lommer bag i til fx. Cykel snacks eller drikke dunke.

2024幎9月9日
自発的なレビュヌ

De fik reddet julen med hurtig betjening

Jeg var inde og bestille 2 af den samme bog pÃ¥ deres hjemmeside, jeg var ikke opmÊrksom pÃ¥ at jeg Ã¥benbart ikke fik Êndret antallet fra 1 til 2 🀊 sÃ¥ da jeg HAR bestilt (én bog) laver jeg en ny bestilling pÃ¥ én mere. Brian er sÃ¥ serviceminded at han ringer og siger at de selvfÞlgelig vil sende bÞgerne sammen og at jeg ikke skal betale for fragten to gange 😊
Ikke nok med det, sÃ¥ fÃ¥r jeg ikke henter bÞgerne i pakkeshoppen (leveringsmailen var havnet i spam) og de bliver derfor sendt retur. Jeg ringer sÃ¥ og spÞrger til bÞgerne og Brian bekrÊfter at de er kommet retur. Jeg panikker selvfÞlgelig lidt da det er jul lige om lidt, men Brian er hurtig til at sige han vil printe en label ud med det samme og sende dem afsted idag sÃ¥ jeg forhÃ¥bentlig har dem i morgen 😊🙏 tuuuusind tak for super god betjening og tak for at redde julegaverne 😊 de bedste anbefalinger herfra ❀

2023幎12月21日

Det gÞres ikke bedre!

Fremragende service og vejledning fra et team der bare forstår hvad god kundeservice er - super professionelt.

KÞb af De Rosa Merak cykel og fik god vejledning til stÞrrelse samt valg af hjulsÊt.

Juhl Cycling kan varmt anbefales og kommer helt sikkert tilbage en anden gang

2021幎7月28日
自発的なレビュヌ

DÊk der ikke kan anbefales

Hej. Jeg har her for en uge siden monteret de med fÞlgende dÊk til mine nye hjul,
MEN: Fusion 5 Performance 11Storm 700x25C TESTVINDER. Men der er ikke meget testvinder i dem med mindre det drejer sig om at punkterer
1. Tur blev til 35 km så punkterede jeg
I går var jeg på en tur på 90km og da jeg så skulle ud i dag var den punketeret.
Svar fra Juul Cycling: der er mange flintesten i Danmark og regnvejr gÞr det ikke bedre....

FORSKELDSBEHANDLING af kunder

Vi talte om det i klubben her til aften og en af medlemmerne havde vÊret udsat for det samme, han fik dog tilbudt 2 nye dÊk og slanger
SÃ¥ jeg vil ikke anbefale at handle her.

2019幎6月18日

Jeg kÞbte en RH Speedcell cykeljersey

Jeg kÞbte en RH Speedcell cykeljersey for et års tid siden, som desvÊrre gik op i syningerne for nyligt. Jeg kontaktede Juhl, som var hurtigere til at guide mig til deres refunderingsservice. De tog varen retur (gratis med GLS-returlabel), og kontaktede mig kort tid efter, da de ikke havde mulighed for at skaffe flere lignende trÞjer. En venlig ekspedient tilbÞd derfor at overfÞre belÞbet til mig, uden at presse mere end hÞjest nÞdvendigt på, for at jeg brugte pengene hos Juhl igen. Jeg har tidligere hÞrt blandende holdninger om Juhl, men jeg må overgive mig fuldstÊndig til en kompetent, hurtig, tryg og venlig service, og jeg vil ikke tÞve med at gÞre flere handler her.

2018幎7月18日
自発的なレビュヌ

Dårlige dÊk og dårlig kundeservice

jeg kÞbte d. 23/8 et sÊt Hutchinson fusion 5 11 Storm cykeldÊk hos Juhl Cycling, ifb. med en kampagne hvor man havde testet dÊkket sammen med 3 andre kendte cykeldÊkmÊrker( Conti, Vittoria og Michelin, med meget lovende resultat for bl.a. punkteringer i forhold til konkurrenterne.
Efter ca. 2uger uden punkteringer kÞbte jeg endnu et sÊt d. 8/9, men derefter skal jeg lige love for punkteringerne stod i kÞ for at komme til.
da jeg i weekenden 7-8/10 mistede tålmodigheden med dÊkkene, ringede jeg til Juhl Cycling d. 9/10, for at returnere de 2 sidste dÊk som endnu ikke var taget i brug. Men svaret var at det ikke kunne lade sig gÞre, og at dÊkket slet ikke var beregnet til at bruge på denne årstid. Det forlÞd der jo ikke noget om i kampagnetilbuddet. Jeg synes det er utrolig dårlig service, når I reklamerer med 30 dages returret, og jeg ringer 1 dag senere, da jeg ikke kunne kontakte Jer i weekenden.
Jeg kan i hvert tilfÊlde ikke anbefale hverken Juhl Cycling eller Hutchinson dÊk til nogen.
Det skal for god ordens skyld siges at jeg efter en kommentar på facebook et halvt årstid senere blev kontaktet af Juhl Cycling som beklagede hÊndelsen og tilbÞd at refundere kÞbet hvis jeg stadig havde de ubrugte dÊk.
Dette er sket og tak for det. Men det Êndrer ikke min holdning til dÊkkene.

mvh
Helge