レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Helt klart bÀst! Snabb hjÀlp och vÀldigt kunniga. Svarar pÃ¥ alla sorters frÃ¥gor . De förklarar pÃ¥ ett sÃ¥ utförligt sÀtt som möjligt. Inga frÃ¥gor Àr ”dumma” jag kÀnner verkligen att de lyssnar och bryr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hej! Jag tyckte om att vÃ¥r jurist Fernando Cisternas svarade snabbt pÃ¥ chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsÀttningen svarade han lika snabbt pÃ¥ alla frÃ¥gor pÃ¥ mejl och SMS. Jag Àr nöjd me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt tacksam för hjÀlpen. StrÃ¥lande service, snabb i mail och telefon. Avtalet Àr super snyggt gjort och jag kommer verkligen vÀnda mig hit igen! Starka rekommendationer att alltid be om h... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tog oerhört lÃ¥ng tid att gÃ¥ ett enkelt bodelningsavtal och ingen information om hur lÃ¥ng tid det skulle ta Àven nÀr jag hade kontaktat dem. NÀr jag tillslut fick avtalet sÃ¥ var det inte korrek... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. 老人犏祉法専門匁護士
  3. 家族法専門匁護士
  4. 移民専門匁護士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Du anger villkoren för avtalet Online pÃ¥ Jurida.se, en jurist tar hand om resten. Vi hjÀlper er upprÀtta t.ex. Testamente, Samboavtal, Äktenskapsförord, Bodelningsavtal, GÃ¥vobrev, mm.

3.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Enkelt o smidigt att få hjÀlp

Enkelt o smidigt att få hjÀlp. Trevlig guidning.

2019幎1月1日

Hej Catharina,

Tack så mycket för din recension. Beklagar dock att de inte rÀckte hela vÀgen till en 5-stjÀrnig recension. Hör gÀrna av dig till kundtjÀnst på 0771-777 999 eller info@jurida.se för att se om vi kan hjÀlpa dig ytterligare.

Ha en fin torsdag!

5぀星のうち4の評䟡

Det fungerade bra från början

Det fungerade bra från början , men nÀr jag begÀrde en Àndring så hörde jag inget så jag fick påminna igen och då fungerade det snabbt.

2018幎12月25日

Hej Klas-Göran,

Tack för du tog din tid att lÀmna ett omdöme. Beklagar att du behövde pÃ¥minna oss för en Àndring, men Àr tacksam för att det löste sig snabbt. Är det nÃ¥got mer vi kan hjÀlpa dig med, tveka inte att höra av dig till oss.

5぀星のうち5の評䟡

Var nöjd med hur bra service jag fick

Var nöjd med hur bra service jag fick. Snabbt svar nÀr jag mailade o jÀttebra telefonkontakt. Allt Àr jag nöjd med o fick vÀldigt snabbt fick jag det skrivna testamentet. Nöjd

2018幎12月20日

Hej Eva!

Tack för din 5-stjÀrniga recension! Va kul att du Àr så nöjd, du Àr en vÀrdefull kund till oss.
Om det Àr något mer vi kan hjÀlpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Ha en toppendag!

Bra bemötande

Proffsigt bemötande

2018幎12月18日

Hej Bengt,

Tack för lÀmnat omdöme! Vi beklagar dock att du inte var 100% nöjd.
Är det nÃ¥got vi kan göra för att fÃ¥ dig helt nöjd, kontakta gÀrna kundtjÀnst pÃ¥ 0771-777 999 eller info@jurida.se sÃ¥ löser vi det.

Ha en fin dag!

JÀttesmidigt och tryggt!

2018幎12月9日

Hej Lina,

Tack för din 5-stjÀrniga recension! Kul att du Àr nöjd. SÀg till om det Àr något mer vi kan hjÀlpa till med!

Trevligt bemötande och förstklassig

Trevligt bemötande och förstklassig service, kan varmt rekommendera.

2018幎12月2日

Hej Ulla!

Det Àr vårt mål, att leverera en förstklassig service till ett konkurrenskraftigt pris!
Är du nöjd, Àr vi nöjda :-)

5぀星のうち5の評䟡

Ja Àr mkt belÃ¥ten med tjÀnsten fick bra

Ja Àr mkt belåten med tjÀnsten fick bra med hjÀlp. Kan verkligen rekommendera ert företag till andra. Mvh Runa Almqvist

2018幎11月19日

Hej Runa!

Tusen tack för ditt fina meddelande och ditt femstjÀrniga betyg!
Är Àven otroligt tacksam att höra att du kan rekommendera oss till andra.

Återigen, tack!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och effektiv handlÀggning och

Snabb och effektiv handlÀggning och trevligt bemötande!

2018幎11月5日

Stort tack Anders!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna ett så fint betyg till oss!
Det glÀdjer mig Àven att du Àr nöjd med handlÀggningen och bemötandet di fick.

Mycket professionell rådgivning

2018幎11月4日

Hej Benita,

Stort tack för ditt femstjÀrniga betyg. Vi strÀvar alltid efter att ge en personlig och professionell rådgivning anpassat efter kundens behov. DÀrför Àr jag Àr vÀldigt glad att du Àr så nöjd!

Enkelt & smidigt

Enkelt & smidigt , vÀldigt snabb leverans av ett fint utfÀrdat testamente.

2018幎10月30日

Hej Emmy,

Tack för ditt fina betyg! Uppskattar verkligen det, och Àr vÀldig tacksam för att du Àr så nöjd med ditt Testamente.

Ha en fin dag!

Grym service

2018幎10月23日

Hej Beatrice!

Tusen tack för ditt betyg. Vi strÀvar alltid efter 100% kundnöjdhet och det glÀdjer mig att vi lyckats Àven denna gång. Tveka inte höra av dig om det Àr något annat du behöver hjÀlp med.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra service och vÀldigt

Mycket bra service och vÀldigt hjÀlpsamma!

2018幎10月14日

Hej Annika,

Tack för att du tog dig tid att lÀmna detta femstjÀrniga betyg! Jag Àr glad att du hade en så positiv upplevelse av servicen. Tveka inte att komma i kontakt med oss om du skulle behöva något annat!

UtmÀrkt och snabba

UtmÀrkt och snabba. Kan varmt rekommendera

2018幎9月13日

Hej Efirm,

Tack för er femstjÀrniga recension! Vi uppskattar det verkligen!
Vi Àr glada att höra att ni tycker processen Àr snabb och utmÀrkt. Ser fram emot att jobba med er snart igen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。