企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

3 + stjerner for den smukke udsigt

3 + stjerner for den smukke udsigt. ‘En - stjerne for maden. En del af vores mad var uspiseligt, fordi det var fordærvet 🙀
Utrolig ærgerligt at de ikke ansætter en kok der har styr på sit køkken.

2025年6月28日
5つ星のうち5の評価

Ekstraordinær kundeservice

Dejlig mad i dejligt udeområde - og ikke mindst en meget flot kundeservice, da det viste sig, at jeg havde glemt min cardigan på en stol udenfor, og de efterfølgende sendte den med post til mig i den anden ende af landet! Meget sødt af dem 👍

2024年7月30日
5つ星のうち2の評価

Super fin beliggenhed og flot udsigt

Super fin beliggenhed og flot udsigt, dog var der “høflig selvbetjening” hvis man valgte at sidde udenfor. Maden skulle man selv hente, bordene skulle man selv tørre af, hvis de var beskidte fra forrige gæster og man skulle stille sit brugte bestik og tallerkner tilbage på en vogn. Det mindende mere om bistro-besøg, end en café. Maden var okay og selskabet var nok det bedste ved besøget, dog var det medbragt 😅

2024年8月4日
5つ星のうち1の評価

Pris og kvalitet harmonerer ikke

Skulle ud med min veninde. Vi startede med en drink på Kafé K - kvaliteten sammenlignet med priserne kunne kun blive bedre derefter. Vi bestilte to drinks til 80 kr. stykket. De blev hældt op fra en færdigblandet flaske, som man kan købe i Brugsen til 25 kr. stykket.

Generelt bare dårlig service

Super ærgerligt - nok sidste gang jeg vil støtte stedet

2024年6月28日
5つ星のうち1の評価

Enormt dårlig service og alt for høje…l

Enormt dårlig service og alt for høje priser i forhold til kvaliteten. Vi bestilte en espresso Martini til 80kr stk. Vi fik noget der lignede et glas cola med en isterning i, hældt op fra en flaske. Vi tog kontakt til tjeneren og gjorde opmærksom på at det ikke lige var hvad vi forbandt med en espresso Martini og om vi måtte vælge en anden drink i stedet for. Hun grinte og sagde at det da i hvert fald var espresso Martini.
Har haft en dårlig oplevelse de sidste mange gange på kafe k og det var absolut sidste gang jeg kommer der.
Gå i stedet for på restaurant Postyr i lille Nyhavn. Vildt lækker mad og service i top, til samme priser.

2024年6月30日
5つ星のうち2の評価

Har været på Café K i Skanderborg mange…

Har været på Café K i Skanderborg mange gange og oplevet god mad og service.
I går var jeg der så igen og med en helt anden oplevelse af maden. Jeg bestilte Café K burger. Burgeren var tør og kedelig og pomfritterne var kolde - dårlig smagsoplevelse.

2023年8月24日

Dårlig service

Har spist flere gange før på kafe k . Idag var mig og min mor , samt datter der til frokost . Jeg fandt et bord og gik selv ind og stod i kø til at bestille drikkevarer. Da vi får disse , opdager mig selv og datteren at vores sodavand er helt falde og uden brus. Jeg henvender mig venligt igen indenfor . Her bliver der højlydt sagt ,at det ikke kan passe , da det er fra flaske . En ung medarbejder går dog ud til vores bord og konstatere at det er korrekt . Vi får to nye ,men ingen undskyldning for den ubehagelige tvivl der blev sagt højt og nedladende foran de andre der ventede i kø. Herefter stod jeg i kø igen , da man selv skulle ind og bestille sin mad . Vi får en såkaldt ‘ brik’ med ud ,som blinker når maden er klar . Da den blinker går mig og min datter ind og står i kø igen for at hente vores mad. Efter lang tid får vi besked om at maden skal hentes på et bord længere væk ( dette fik vi ingen info om da vi bestilte) så maden var lunken da vi endelig fik den. Vores oplevelse var ikke god idag -sur personale og dårlig service . Er i tvivl om vi skal komme igen

2022年6月30日

Ikke noget særligt

Vi har nu været adskillige gange på caféen, detsvære med noget af den samme oplevelse. Tjenerne er uopmærksom og til tider uvenlige, der er mangler i det vi bestiller iht. hvad der fremgår af menukortet 😕

2020年10月12日
5つ星のうち5の評価

Virkelig skøn brunch!

Virkelig skøn brunch!
Vi har i dag brugt vores GoDream-gavekort - det var en virkelig dejlig oplevelse!
Flotte omgivelser, smilende personale og lækkert mad - helt klart værd at køre langt efter!

2020年7月21日
5つ星のうち2の評価

Min datter og jeg var gæst i dag på…

Min datter og jeg var gæst i dag på kafek vi har været der før, og været godt tilfreds, men i dag var det ikke værd at spise, havde en kvalm smag bøffen var halvrå og klæberig, burgerbollen bunden var våd og flad som den havde stået længe.
Det gør vi helt sikkert igen, og jeg kunne ikke drømme om at anbefale Kafk til nogen.

2019年6月13日

Dårlig service.

Havde bestilt bord (ID 10899). Ved ankomst var bordet ikke reserveret til os. Fik et bord i løbet af et par min. fik menukort udleveret , menu-kortet på nettet var en anden, end den vi fik udleveret. Så var det bare med at vente, og at vente, og at vente, Efter ca. 20 min. og stadig ingen personale, 1 drak vand og 2 så på computer, henvente vi os, og så skete der endelig noget.

2015年8月13日
5つ星のうち2の評価

Hvor var kundeservicen blevet af?

Vi kommer rigtig tit på kafe K og er normalt rigtig glad for at komme der. Vi har aldrig tidligere oplevet så dårlig en service og stemning blandt nogle fra personalet. Øv, for en ærgerlig oplevelse på en af vores ellers foretrukne spisesteder.

2015年7月23日

レビューの対象になっている企業の方へ