Skodfirma der har kostet os 15000kr i⊠Skodfirma der har kostet os 15000kr i depositum inden de gik konkurs for 2 gang .IfÞlge dem selv fordi de havde for mange reklamationer over for dÃ¥rligt udfÞrt... ãã£ãšèŠã
SÞde og rare mennesker, men desvÊrre gået konkurs igen, fredag den 23 juli 2021. Håber de kommer ovenpå igen, i et seriÞst setup.
Jeg /vi fik bygget forÃ¥r i 2019 , 4 forskellige byg leder ð³ ingen eftersyn ingen garanti ingen service ingen byggaranti forsikring ð€®totalt ladt i stikken gik konkurs ð³starter op igen med stort set... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et bygget et Kalmarhus pÃ¥ 102 m2 ved SÞndervig. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet. HÃ¥ndvÊrkerne har vÊret rigtig dygtige, og de er gÃ¥et op i detaljerne. Det kan bl.a. ses pÃ¥ f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fritidshuse og kolonihavehuse i trÊ. Vi kan levere sommerhuse som NÞgleFÊrdig, LukketRåhus eller Medbyg.
Hellesvej 37, 6740, Bramming, ãã³ããŒã¯
- info@kalmar-huse.dk
- www.kalmar-huse.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Ordholdenhed/lydhÞre
Vi har haft en helt igennem positiv oplevelse, fra fÞrste mÞde i prÞvehuset
til omgang med håndvÊrkerne, der altid var venlige og i godt humÞr.
Ligeledes har der vÊret stor imÞdekommenhed fra firmaets konsulenter, og overholdelse af den lagte tidsplan er forlÞbet perfekt.
Perfekt
Der har vÊret dejligt at arbejde sammen med kalmer huse
Godt arbejde
Arbejde til tiden
Mvh preben
KALMAR HUSE ER BARE BEDST
Vi har i foråret 2013 kÞbt et KALMAR HUSs som selvbyg. Blev fÊrdigt foråret 2014. Det var nemt og ligetil at bygge og vi kunne fuldstÊndig prÊcist gå efter byggehåndbogen trin for trin. Ret genialt. Hvis vi var utilfredse eller i tvivl om noget undervejs , fik vi straks professionelt råd og vejledning. Ofte mÞdte en byggesagkyndig personligt op for at fÞlge med i bygge processen. Det var en god service. Materialerne er topkvalitet og vi har nu det dejligste smukke KALMAR HUS.
VI VIL VARMT ANBEFALE KALMAR HUSE.
Hvis I har lyst til flere oplysninger eller gode råd fra os som selvbyggere af et dejligt KALMAR HUS er I velkommen til at kontakte os.
Med venlig hilsen Jees og Bitten Veilberg, Gl. Rye , tlf. 21 900 530
TrovÊrdihed og tillid
Kalmar har fra dag et i vores undersÞgelse af hvem der skulle bygge vores sommer hus, og tro mig vi har vÊret turen rundt, vÊret den foretrukne partner til vores lille projekt på sjÊlland.
Vi kommer fra Jylland og skulle bruge et mindre hus på SjÊlland , Kalmar blev valgt primÊrt på indretning og i sÊrdeles hed deres tilgang til os.
Vi valgte dem til at bygge og kan kun anbefale dem , du bliver på intet tidspunkt ladt i stikken, deres service fra hovedkontoret er personlig og trovÊrdig, der er ikke noget der ikke bliver ordnet ved aflevering og de småting der dukkede op efter indflytnign blev fikset uden nogen form for tov trÊkkeri, vi bygger med kalmar igen nÊste gang vi skal bruge et sommer hus