䌁業情報

1. コヌチング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Kanstuin bied (NEI) coaching en (PGB) begeleiding, workshops en projecten. Talentgericht werken op zoek naar passies en dromen met jongeren en jong volwassenen. Gericht op (studie) loopbaanoriëntatie, zingeving en/of motivatie voor het vinden van een hobby, sport, opleiding, studie of werk wat bij jou past. Ben je op zoek/ zoekende en kun je daar wat steun, een luisterend oor of sparringspartner bij gebruiken? Creatief of met wandelcoaching en ervaringsleren komen we verder. Wil je een workshop of gastles om inspiratie op te doen of op oriëntatie te gaan. Bijvoorbeeld met workshops zoals fotografie (storytelling), visionboarden (waar wil je over 3 jaar staan), Ikigai, clinics (roeien), challengeday (over de streep), teambuilding, intervisie, enz. Op naar perspectief en op ontdekkingsreis naar jou passies en talenten. Samen maken we doelen en stemmen we af, ik bied maatwerk. Ook werkt Kanstuin met NEI coaching wat staat voor neuro emotionele integratie, hiermee kunnen we via de trilling van het onderbewuste mogelijk vastgezette emoties (waardoor klachten of blokkades ervaren worden) opsporen en loslaten. Via hulpvragen en/of werkmodellen komen we tegen wat gezien mag worden en kunnen we dat onderzoeken en loskoppelen. NEI is een lichte vorm van therapie gebasseerd op bewegingswetenschappen, kinestelogie, schematherapie, accupuntuur, NLP, reiki, ademhalingstechnieken, enz. Ik heb een plek in Haps, kan een ruimte huren in Nijmegen Brakkensteijn of bij je thuis of op locatie (in Land van Cuijk en omgeving) komen voor zowel (NEI)coaching als workshops, gastlessen of projecten. Ik geef ook PGB begeleiding en/of coaching aan jongeren/jong volwassenen met ASS, AD(H)D, of evt. al dan niet andere lichte beperkingen, stoornissen, hechtingsproblematiek of psychisch/mentale kwetsbaarheid. Ik heb een diploma Social work - CMV en ervaring in activiteitenbegeleiding, jongerenwerk, pedagogiek en ambulante begeleiding. Op aanvraag is veel mogelijk. Ik sta open voor samenwerking en maatwerk. Mail Marissa@kanstuin.nl of bel of app 0630554635 voor meer informatie. Ik hoor graag van je.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Een erg fijne eerste ervaring met NEI-therapie

Ik ben erg enthousiast over de NEI sessie bij Marissa! Zij heeft bij mij NEI-therapie toegepast en dat heeft mij enorm geholpen. Ik voel duidelijk verlichting en ervaar meer rust en helderheid in mezelf. Ook heb ik meer duidelijkheid gekregen in bepaalde stukken waar ik eerder tegenaan liep. Marissa werkt op een fijne, prettige en professionele manier, waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Ik ben haar hier heel dankbaar voor en zou haar zeker aanraden aan anderen.

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ
Kanstuin ロゎ

Kanstuin からの回答

Dankjewel! Fijn om te horen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。