Ik had een benzine tankje voor een bosmaaier nodig. Vooraf gevraagd of ze die konden leveren. Ja hoor, geen probleem, bericht terug gekregen, met Artikelnr en al, prijs etc. Ik direct besteld e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Levering niet gebeurd. Zelfs al betaal je verzendingskosten dan sturen ze op zonder track en trace. En dan draai je ook op voor verlies. âKlantendienstâ maakt er zich van af met 1 zinnetje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
een bijzonder prettige ervaring, ten eerste, alles in het werk gesteld om het door mij bestelde product op tijd te leveren. top En wat echt niemand had kunnen voorzien, het product was niet meer noo... ãã£ãšèŠã
Twee artikelen besteld die als brievenbuspakket zouden worden geleverd. De bestelling is netjes verzonden en volgens de Track & Trace van PostNL afgeleverd. Helaas heb ik het pakket niet ontvangen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sinds 1924 dé tuinmachine specialist van de Benelux. Service - Wij menen dat u goede service belangrijk vindt. En daarom doen wij er alles aan om hier voor te zorgen. Vakmanschap - Onze mensen volgen jaarlijks cursussen over nieuwe producten en technische update cursussen om hun kennis up to date te houden. Eerlijkheid - Het is een cliché, maar eerlijk duurt het langst. Als u niet tevreden bent, worden wij dat uiteindelijk ook niet. Betrouwbaarheid - Wat we beloven komen we na. En we geloven in duidelijke communicatie. Snelle levering - Wij hebben dagelijks contact met onze dagelijkse partners. Hebben wij het niet op voorraad, dan is het zo besteld en geleverd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Neemt geen onderdelen terug
Display besteld voor een grasmaaier, maar het verkeerde type, dus ik wilde dit terugsturen. Jammer dan, wij nemen geen onderdelen terug, was het onverbiddelijke antwoord. Alle risico voor de klant en geen coulance. Waardeloze service en volledig uit de tijd waar je bijvoorbeeld via Amazon zonder uitleg spullen kunt terugsturen en ook nog niet eens verzendkosten hoeft te betalen
Levering onderdeel snel!
De bestelling van een onderdeel, ventielhuis, van een Gardena computer, wordt snel en correct geleverd. Verzendkosten zijn wel hoog, maar bij deze goede levering, stap ik daar over heen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã