4.3

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Beetje vreemd wat Ron schrijft ook ik

Beetje vreemd wat Ron schrijft ook ik heb een bus gekocht met het idee om een camper te maken, was gekeurd , met als punt dat 2 banden vervangen moesten worden, dit zonder probleem door Pieter(de eigenaar) vergoed. Zeker is dit bedrijf 5 sterren waard, ben er ook met mijn auto voor het onderhoud top bedrijf en mee denkend

2025幎4月30日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Iveco bus opgelicht

We hebben een maand geleden een bedrijfswagen gekocht : Een Iveco Daily bus.
Deze bus hebben we gekocht bij een “Iveco specialist” : Keijzer auto te Assendelft
Wij wilden de bus gaan gebruiken voor ons werk, en als camper voor in de vakanties.
We hebben hier een, méér dan, marktconforme prijs voor betaald !
Bij inspectie van de bus ter plaatse, hebben we wat roest geconstateerd aan de onderkant van de bus.
Maar Pieter ( van de Iveco specialist ) verzekerde ons dat het staal solide was, en dat er absoluut geen problemen zouden ontstaan bij een evt. nieuwe APK keuring.
Wij vroegen daarom, of hij de bus een nieuwe APK kon geven, maar hij vertelde ons dat dat wettelijk gezien niet mogelijk is.
( Maar bij nader inzien blijkt dit wel te kunnen ! )
Op goed vertrouwen hebben we besloten om de bus te kopen.
Zijn broer zou de onderkant van de auto nog behandelen, en dan zou de bus nog jaren mee kunnen.
Voor deze werkzaamheden zou de bus op de brug moeten, en wij hadden daarom gevraagd om tevens te kijken naar evt. aandachtspunten voor in de toekomst.
We hebben de bus, na die behandeling, uiteindelijk opgehaald : De onderkant van de bus was behandeld, en er waren verder geen bijzonderheden geconstateerd.

Aangezien we flink willen investeren in de bus, om de bus ook geschikt te maken om te gebruiken als camper, hebben we na aankoop van de bus alsnog een extra technische keuring laten doen bij onze vertrouwde garage.
Tot onze grote schrik, werd deze keuring niet afgemaakt, omdat er op veel plekken een te ernstige aantasting van het metaal was geconstateerd .
De onderkant van de bus is zodanig slecht, dat onze garage totaal niet kan begrijpen, dat de bus afgelopen november nog door de APK keuring is gekomen .
Hij vermoedt dat er destijds gesjoemeld is met de keuring !

Wij hebben contact gezocht met Pieter, en hem de constateringen medegedeeld. Hij ontkent echter de slechte staat, waarin de onderkant van de bus zich bevindt.
Hij wil ons niet helpen, om tot een goede oplossing te komen.
Wij hebben hem uiteindelijk voorgesteld, om de bus van ons terug te nemen, tegen een bedrag van ruim 20% lager dan de aankoopprijs !!
Dit om van het gezeur af te zijn, en verder te gaan zoeken naar een andere bus. Het vertrouwen in de bus is volledig weg !
Maar zelfs hier wil hij niet in mee !
Dit omdat hij natuurlijk weet dat het een hele slechte bus is : Hij staat dus zelf niet achter de kwaliteit van deze bus, anders zou hij de bus wel terug nemen !!

Wij hebben hem ook medegedeeld, dat we het hier niet bij laten zitten, en dat we er werk van gaan maken.
Inmiddels kunnen wij hem niet meer bereiken, omdat hij ons geblokkeerd heeft op zijn telefoon.
Wij betreuren het ten zeerste, dat we er samen niet uitgekomen zijn.
Wij hebben onze goede wil getoond, maar helaas wil Pieter niet met ons mee denken.
We zijn gewoon belazerd !

Mijn vriendin en ik zijn beiden 24 jaar, en net begonnen met onze onderneming.
Helaas zijn wij te goed van vertrouwen geweest, en keihard tegen de lamp gelopen.
We hadden verwacht, dat we bij een echte “ Iveco specialist” wel een betrouwbare bus zouden kunnen kopen. Niet dus

Inmiddels hebben wij al contact gehad met moederbedrijf Iveco, en zij zijn helaas bekend met de problemen rondom deze “ Iveco specialist”
Wij hebben dus een hele slechte ervaring met Pieter Keijzer , de Iveco Specialist.

2022幎5月6日
自発的なレビュヌ