レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik over 1000 klik igennem men ingen salg. I samme periode have vi 25 salg pÃ¥ 1000 klik pÃ¥ Facebook og 20 pÃ¥ anden platform. Klikprisen var hÞj i starten, sÃ¥ sÊlgeren fra Kelkoo Þnsket og sÊtte de... もっず芋る

Fik hjÊlp af Alexander til opsÊtning af tracking pÃ¥ mine 2 hjemmesider glasfiber-center.dk og easy-nettrade.dk Det var fredag aften jeg skrev til ham, sÃ¥ jeg havde egenligt fÞrst forventet svar mand... もっず芋る

Jeg var inde i kelkoo.dk dog skal i ikke sige de er dÃ¥rlige eller de ikke holder hvad de lover de har kun hjemme sider til de i sÞger efter jeg Harry Potter and the half blood prince og de fandt nogen... もっず芋る

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト
  2. eコマヌス代理店
  3. むンタヌネット マヌケティング業
  4. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  5. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

Hvert sekund sammenligner vi tusindvis af produkter fra de bedste mÊrker, så du altid får de bedste tilbud. Hvis du har en webshop tilbyder vi både strategisk og praktisk hjÊlp til din markedsfÞring ved at fremfÞre dine produkter gennem vores 2700 bÊredygtige salgskanaler. Vi samarbejder med Danmarks stÞrste brands.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

34件のレビュヌ

Ingen salg, trods mange klik. Fik bare en regning og vÊrsgo og betal

Fik over 1000 klik igennem men ingen salg. I samme periode have vi 25 salg på 1000 klik på Facebook og 20 på anden platform. Klikprisen var hÞj i starten, så sÊlgeren fra Kelkoo Þnsket og sÊtte den ned. Sprugte om han så forventet salg, nej det ville ikke give en fordel ift. flere salg. Men vil give mig en lavere klikpris.

Det kan jeg ikke rigtig bruge til noget når ikke der kommer salg igennem. Han foreslog mig og prÞve en måned mere. Hvilket jeg takket nej til. Har efterfÞlgende fået en regning på 4000,- + senere en på 1200,-.

Har brugt utrolig meget tid på lÞsningen med Kelkoo og skal nu til og skifte tilbage til den gamle lÞsning.

2025幎4月16日
自発的なレビュヌ

Dejlig support fra Kelkoo!

Dejlig support fra Kelkoo!

Vores netbutik, Smartphoneshop.dk, er lige begyndt et samarbejde med Kelkoo og indtil videre har vores oplevelse vÊret dejlig! Meget dygtig support med lynhurtig respons og problemlÞsningsorienteret tilgang.

Rigtig dejligt samarbejde indtil videre!

2024幎8月21日
自発的なレビュヌ

Hurtig hjÊlp og så en sen fredag aften.

Fik hjÊlp af Alexander til opsÊtning af tracking på mine 2 hjemmesider glasfiber-center.dk og easy-nettrade.dk
Det var fredag aften jeg skrev til ham, så jeg havde egenligt fÞrst forventet svar mandag. Men det hele var hurtigt ordnet fredag aften. Sikke en energi. Og det hele er nu opgraderet til Performance Flex lÞsningen.

2024幎2月9日

Gavnligt samarbejde for webshop

Gennem min stilling i en stÞrre dansk webshop har jeg haft et godt og givende samarbejde med Kelkoo. Vi havde ikke de store forventninger til platformen, men er blevet overrasket positivt. Vi har nu valgt at udvide til andre lande.

2023幎12月21日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra Kelkoo markedsfÞring

Jeg kan kun anbefale andre at holde sig langt vÊk fra Kelkoo’s sÊlgeres “tilbud”
Jeg har drevet webshop i over 10 år og har aldrig oplevet så dårlig trafik som Kelkoo generere. De siger de har lavet en masse optimeringer. Men jeg må ikke få indsigt i de optimeringer. Jeg har også efterspurgt statistik, der viser hvor de mange klik kommer fra, men det Þnsker de heller ikke at oplyse. Hvorfor er det hemmeligt at få af vide hvor den trafik man betaler for, kommer fra?

Alle alarmklokker ringer.

Jeg kan derfor kun anbefale at man vÊlger alle andre markedsfÞringskanaler end Kelkoo.

2022幎7月14日

KÊre Jimmi,

Tak for din feedback

Vi er altså kede af at hÞre, at vi ikke kan gi' dig en strålende oplevelse, når du vÊlger at markedsfÞre dine produkter gennem os.

Vi har tidligere haft meddelt i flere omgange at jeres produkt feed har behov for at optimeres - Vi har 3 simple betingelser, en af dem er at i skal levere et kvalificeret produkt feed.

Vi tilbyder en test periode på den fÞrste måned.

I var kunde i en meget kort periode og i lÞbet af den periode overgik i test perioden - vi valgte fortsat at standse jeres kampagner med omgående effekt.

Test perioden tilbydes netop for at vi Þnsker at skabe et langvarigt samarbejde - vi er udelukkende interesseret i at skabe bÊredygtige kampagner som vi i forvejen gÞre for over 31.000 webshops.

I Þvrigt super at du holder os til ilden og hjÊlper os med at blive bedre ⭐

Ønsker dig alt held og lykke i fremtiden.

Kelkoo Danmark

En gang plat og svindel

Til rette vedkommende.

Vi har modtaget en ny faktura fra jer, som vi ikke vil betale pga. nedenstående vi modtog da vi skulle indgå samarbejdet.

Da vi blev kontaktet blev vi lovet at salget ville gå op, og dette kunne bevises inden for 30 i prÞveperioden.

I skriver at i vil forÞge og optimere trafik samt salget fra vores webshop. Dette er overhoved ikke sket.

Vores mål er, at skabe et langvarigt succesfuldt samarbejde, der opfylder jeres behov. Dette er overhoved ikke sket.

KÞbsparate kunder, hvor blev de af ?

Med andre ord i har fremsendt materiale som lover ekstra salg på vores webshop uden dette er sket, tvÊrtimod har dette kostet os penge at have kontakt med Kelkoo.

Ser frem til en kreditnota.

2022幎6月30日

KÊre kunde,

Tak for din anmeldelse - vi bestrÊber os altid efter at yde den bedst mulige service for vores 31.000 kunder.

Vi tilbyder alle vores nye kunder en prÞveperiode på 30 dage hvor vi reducere opsigelsesperioden fra 30 dage til kun 7 dage.

Vi lover eller garantere hverken nye kunder eller ekstra salg da det er op til den individuelle kunde at kÞbe produkterne.

Det er helt korrekt at vi fortager lÞbende optimeringer på samtlige af vores kunder.

Vi har besvaret din henvendelse via Kelkoo, da vi desvÊrre ikke har mulighed for at besvare individuelle kunde henvendelser her over trustpilot.

Vi Þnsker dig en fantastisk dag.

Kelkoo Danmark

Har kÞbt en AC apdapter, ikke modtaget varen.

Har kÞbt en AC apdapter, som står med jeres navn.
Pris 209,93 den 14 feb. pengene hÊvet 15. feb.
01.03.22 har jeg fortsat ikke fået min vare fra Batteryupgrade.dk har skrevet flere mail til oplyst mail adresse. Intet svar. Er firmaet lukket eller har de en aftale Kelkoo om at snyde kunder?
Frank Olsen

2022幎3月1日

Hej Frank,

Vi er virkelig kede af den oplevelse du har haft, dog er vi ikke ansvarlige for de produkter som kÞbes online hos butikken, vi fremfÞre udelukkende produkter for tusindvis af forhandlere, jeg vil anbefale at du retter henvendelse direkte til den pågÊldende butik.

Håber at du får det lÞst, Þnsker dig en god dag.

Kelkoo

Super skÞn markedsfÞrings lÞsning i har

Super skÞn markedsfÞrings lÞsning i har tilbudt os, det har bragt os en masse gavn og vores online salg er steget med 200% inden for de sidste 6 måneder, siden vi anvendte jeres lÞsning, thumps up herfra!

2022幎2月11日

Kelkoo Danmark からの回答

Vi er super glade for din anmeldelse tusind tak skal du have, det er nemlig lige sådan det skal vÊre, du Þnskes en fantastisk dag!

I skal have et stort tak for hjÊlpen

I skal have et stort tak for hjÊlpen med at vÊkste vores webshop! Jeg var lidt usikker i starten, men det er gået ganske forrygende, kan slet ikke genkende alle de negative kommentar!

2022幎2月6日

Hej Jonas

Hvor er vi glade for at hÞre, at du har oplevet god service fra vores side. Det er lige sådan, det skal vÊre.

Du Þnskes en dejlig dag.

Hold jer langt vÊk fra Kelkoos sÊlgere

Hold jer langt vÊk fra Kelkoos sÊlgere som tror de har styr på tingene som sender ugennemsigtige aftaler som slet ikke indeholder det som er aftalt.
Deres system sender så mig pludselige remindere på den aftale jeg i forvejen har sagt nej til.Ydermere presser de budget op som skal vÊre minimum 5000 men senere 3000 DKK i forhold til annoncering og en vis herre der er en meget slesk person som står og griner én i hovedet blot fordi man har sagt nej til at arbejde sammen med dem.
BRUG JERES PENGE ET ANDET STED ! ! !

2021幎11月8日

Kelkoo Danmark からの回答

Vi beklager utrolig meget den oplevelse du har haft, da vi altid bestrÊber os efter at yde den bedste service, vi har gennemgået den pågÊldende hÊndelse og det er helt korrekt at vores minimumsbudget starter fra 5000 DKK

Årsagen til at du er blevet tilbudt et lavere startsbudget er pÃ¥ baggrund af at du meddelte, at du ikke havde 5000 DKK i marketingsresourcer og derfor ville vi gÞre en undtagelse med henblik pÃ¥ at give dig muligheden for at deltage, efter dit eget Þnske.

Reminders er automatiseret og vi beklager hvis de på nogen måder har virket forstyrrende.

Tak for at du tog dig tiden til at dele din oplevelse.

Mage til uprofessionel tilgang skal man lede lÊnge efter

Jeg er i kraft af min stilling i en stÞrre dansk virksomhed blevet kontaktet mange gange af den samme sÊlger hos Kelkoo - med samme 100% enslydende standardmail, og han sender dem altid med "hÞj prioritet" (undskyld mig, hvem tror I, at I er?). Har én gang brugt tid på at give et grundigt, konstruktivt og forklarende afslag med noget konkret feedback til deres - i min optik - mangelfulde platform. SÊlger bliver fornÊrmet ("jamen jeg vil ikke sÊlge noget, jeg vil bare hjÊlpe jer". Kan vi ikke prÞve at vÊre voksne mennesker her?), men har åbenbart slet ikke styr på, hvem og hvornår han spamer folk med sine mails, for der går ikke mange måneder, så er han på banen igen med samme enslydende mail, som om vi aldrig har vÊret i dialog. Og gerne til flere i virksomheden, hvilket er så umådelig dårlig stil og fremstår meget desperat.
Det er simpelthen noget af det mest uprofessionelle, jeg nogensinde har vÊret udsat for, og vi kommer med statsgaranti aldrig til at anvende deres service og jeg vil fraråde alle det samme.

2021幎10月13日

Kelkoo Danmark からの回答

Vi er utrolige ked af den oplevelse du har haft, vi har talt med den pålÊldende medarbejder og vi sÞrger for at det ikke gentager sig igen, tak for at du tog dig tiden til at beskrive hÊndelsen, vi strÊber os altid efter at yde den bedste service.

Ikke seriÞse og ikke til at samarbejde med

Har vÊret tilknyttet Kelkoo i lÊngere tid og har ofte oplevet, at der ikke er sammenhÊng imellem de fakturerede links og de links der går til vores websites!
De er umulige at snakke fornuft med og truer derefter bare med incasso, hvis vi ikke betaler..
Vi har nu komplet stoppet samarbejdet med Kelkoo på alle vores webshops!!.

2016幎6月20日

God hjemmeside

Har kikket mange gange priser div,

2012幎6月1日

Kelkoo Danmark からの回答

Mange tak for anmeldelsen, det sÊtter vi stor pris på , vi har opdateret vores side og vi håber du kan lide vores nye design.

fuld tilfreds

nem hjemme side hvor man kan finde den billigste pris på lego, mobil m.v.

2012幎2月13日

Kelkoo Danmark からの回答

Tusind tak, vi har siden fået et nyt design og en masse nye produkter, vi håber at du kan lide det og vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

Meget grimt design og meget dårlig sÞgemaskine!

Jeg har af og til stÞdt på denne side, i min sÞgen efter den billigste pris på et produkt. Men man finder hurtigt vÊk fra siden igen, da den slet ikke er til nogen hjÊlp! SÞgeresultaterne er for uprÊcise og designet er slet ikke brugervenligt ...

2012幎1月28日

Kelkoo Danmark からの回答

Mange tak skal du have for din feedback. Vi har siden fået et nyt design og vi håber at du kan lide det, vi vil altid byde dig velkommen til at handle på Kelkoo.dk

Kelk videre

Jeg har haft megen glÊde af jer

2011幎12月26日

Kelkoo Danmark からの回答

Fantastisk, det er vi virkelig glade for at lÊse, der er sket en del siden og vi sÊtter fortsat stor pris på din anmeldelse, fÞlg dig altid velkommen til at shoppe på Kelkoo.dk har du set vores nye design?

Ikke godt sted at sÞge på danske webbutikker

Mangler masser af danske webbutikker, men deres nye webdesign er fantastik at se og bruge.

2011幎12月19日

Kelkoo Danmark からの回答

Mange tak for din feedback vi har siden fået flere hundrede webbutikker med ombord, vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。