Kerneliv.dk er virkelig en spÊndende og effektiv side. Alt kÞrer flydende, siden er overskuelig og nem at navigere i. Indholdet og udbuddet er formidabelt. NÃ¥r fÞrst man finder Kerneliv, er der ing... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget tilfreds :) Hurtigt klar til afhentning, fleksibelt, venlige, stort udvalg :) Dejligt at pakke tingene ud og opleve man har fÃ¥et en lille gratis gave med, i form af datovare og smÃ¥ skilt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte over 20 poser frÞ, og da de ankom havde der 'sneget' sig nogle forkerte frÞposer ind i mellem. Jeg skrev, og sÃ¥ svarede og rettede Jesper det omgÃ¥ende. Det er god gammeldags kundeservi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nemt at finde hvad jeg sÞgte i webshoppen. Hurtig levering og sÞd hilsen med. Indpakningen havde dog ikke klaret turen, sÃ¥ ÞrnenÊbbets greb stak ud af pakken, heldigvis havde det ikke taget skade og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kerneliv er en dansk virksomhed med passion for dyrkning, natur og bÊredygtige lÞsninger til hjem og have. Vi udvÊlger vores produkter med stor omhu oh har fokus på kvalitet, funktionalitet og glÊden ved selv at skabe - uanset om det er i haven, drivhuset, altankassen eller vindueskarmen. Hos Kerneliv finder du blandet andet frÞ, dyrkningsudstyr og naturlige lÞsninger, der gÞr det nemt for begyndere og erfarne haveentusiaster. Vi tror på, at små handlinger kan gÞre en stor forskel, og at dyrkning giver ro, nÊrvÊr og forbindelse til naturen. Vi lÊgger stor vÊgt på god kundeservice, hurtig levering og Êrlig kommunikation. Vores mål er, at alle kunder får en tryg og positiv oplevelse - fra fÞrste besÞg i webshoppen til produkterne er i brug. Kerneliv fik nye ejer i november 2025, og er beliggende i Esbjerg. Din mening betyder meget for os, og vi bruger feedback aktivt til hele tiden at blive bedre.
Vesterhavsgade 111, i gÃ¥rden, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Leveringstiden og produkterne var som forventning. Stort udvalg af frÞ, dog var en af de 15 slags frÞ, jeg bestilte udsolgt, hvilket blev redigeret på fÞlgesedlen uden forudgående besked på mail.

Kerneliv.dk ããã®åç
At first, I did not receive any replies to my e-mails (they had a lot of orders at that time; it was short after Brexit) but later the service was excellent. I will definitely order something from them again.

Virkelig god service.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
I får mine varmeste anbefalinger.
1000 tak for en god oplevelse

Kerneliv.dk ããã®åç
Super god og hurtig levering! Fik min vare allerede efter 3 dage. Kan varmt anbefales ð

Kerneliv.dk ããã®åç
Jeg blev ret positivt overrasket over min blå lÊsebrille til 17kr. Tillige lynhurtig ekspedition.

Kerneliv.dk ããã®åç
Jeg bestilte en masse frÞ i foråret og dem har jeg så set resultat af i lÞbet af sommeren, og hold da helt op, det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge de forskellige frÞ blive til smukke blomster. Jeg har kun ros til Kerneliv, deres priser er for alle, og der er en god portion frÞ i hver pose. Her er billigt ensbetydende med kvalitet.

Kerneliv.dk ããã®åç
SpÊndende butik med mange forskellige slags frÞ. Hurtig levering og ret fornuftig spirings evne på frÞene.
Handler gerne igen hos dem ð
Jeg er meget begejstret for at mine frÞ kom så hurtig. Fin pakket ind og med lidt mundgodt.
Det et bare lidt Þv at nogle af frÞene ikke har dansk tekst - når man nu som jeg ikke er stÊrk til engelsk.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen og anbefalede.
SkÞnt med så spÊndende en butik, kan kun anbefale de haveglade mennesker at kigge forbi.
Super fine priser, stort udvalg, noget for en hver.
Hurtig levering.
Super god kvalitet på frÞ, og hurtig levering
Jeg handler hos kerneliv i over 5 år nu
Havde jeg haft mulighed for at give 6 stjerner, så havde Kerneliv fået dem alle.
Super hurtig sending af frÞ - midt i den travleste periode. Og i pakken får man en seddel med med såvejledning og små pap-pinde til at skrive på, så man kan se, hvad der er sået hvor. Total optur, for dem manglede jeg.
Tak for det. Jeg kommer aldrig til at kÞbe frÞ andre steder nu.
Fantastisk service, stort udvalg, hurtig levering, ekstra lille godte - Kerneliv er det perfekte sted at kÞbe sine frÞ :))
Super sted med mange fristelser for blomster elsker.
Endnu endnu fandt jeg mange skÞnne frÞ til billige penge.
Hurtig levering og en ekstra lille gave med.
Det hele var så perfekt.
I bought stuff for home flowers and I was happy with my order. All things as I expected, good price and fast delivery!
Kerneliv kom som sendt fra himlen. Efter mange timers sÞgning på nettet fandt jeg endelig ud hvad den spÊndende plante jeg har set i Norge hedder. Og så... den frygtelige skuffelse bagefter, da det viste sig, at den IKKE er til at opdrive i Danmark... Heldigvis gav jeg ikke op, og så fandt jeg Kerneliv. For en beskeden sum af 19 kroner kunne jeg få min drÞm til at gå i opfyldelse. Inden jeg glÊdeligt investerede det svimlende belÞb i en pose frÞ, havde jeg (midt om natten) skrevet en mail til Kerneliv med spÞrgsmål om, hvorvidt frÞ kÞbt i juli 2019 vil spire til forår 2020. Svaret fra Kerneliv lå i indbakken fra morgenstunden dagen efter. Ikke bare et svar, nej nej. En detaljeret beskrivelse af hvordan man skal behandle frÞ, så de holder sig levende.
Altså!!!
For nitten kroner!!!!
BehÞver man sige mere?
ðððâ€ðFoarte mulÈumit, meritÄ 5 stele
Jeg har brugt kerneliv i flere år. Der er altid en stort udvalg, gode priser og hurtig levering. Lige prÊcis det vigtigste for mig når jeg handler online....
(OG mit barnebarn elsker den lille overraskelse, der er med, stod det til ham skulle jeg kÞbe meget mere :-))
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã