Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fijn geholpen door een bekwame medewerker. Er werd ook goed rekening gehouden met het budget. Positieve ervaring!

5つ星のうち5の評価

We zijn door de medewerkster in Arkel zeer vakkundig en met veel plezier geholpen. Er zijn geen pressiemiddelen gebruikt om snel het contract te tekenen, maar met veel geduld hebben we onze keuken ku... もっと見る

企業情報

1. キッチン家具店
  2. 調理台専門店
  3. キッチン リフォーム業者

当該企業による記述

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

連絡先

Positieve ervaring

Positieve ervaring!

2026年5月27日

Keukendepot - Arkel からの回答

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je fijn bent geholpen en dat er goed is meegedacht binnen je budget. Daar doen we het voor.

We wensen je heel veel plezier met je keuken!

5つ星のうち4の評価

Wij zijn vriendelijk geholpen.

Wij zijn vriendelijk geholpen.
Het standaard verdienmodel, dat het snel moet, dat er allerlei kosten bijkomen, zoals bezorgen op een 1e verdieping of een lift, dat is natuurlijk niet netjes. Men koopt een keuken en daar wordt heus genoeg op verdient natuurlijk en dan nog gaan rekenen om de keuken in een huis te krijgen. Bezorgkosten 250 en een lift 290. Dat is totaal niet service gericht. Dat is erg jammer.

2026年2月20日

Keukendepot - Arkel からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in onze winkel. Tegelijk vinden we het jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat bepaalde kosten niet servicegericht overkomen.

Wij proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn over onze prijzen en bijkomende kosten. Sommige kosten, zoals bezorgen of het gebruik van een lift bij levering op een verdieping, zijn afhankelijk van de situatie en worden daarom apart berekend. Op die manier betalen klanten alleen voor de diensten die in hun specifieke situatie nodig zijn.

We begrijpen dat dit soms anders kan voelen en nemen je feedback zeker mee. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan denken we natuurlijk graag met je mee.

5つ星のうち5の評価

Transparant en eerlijk vanaf het begin!

Eindelijk een keukenspeciaalzaak waarbij wij niet het gevoel kregen dat er allerlei addertjes onder het gras zaten. Monika was vanaf het begin transparant, eerlijk en dacht mee binnen ons budget. Ze heeft ruim twee uur de tijd voor ons genomen. Uiteindelijk zijn wij geslaagd voor een nieuwe keuken onder de 8000 euro.

2026年2月5日

Keukendepot - Arkel からの回答

Wat een mooie review, bedankt voor het vertrouwen en het delen van je ervaring!

Fijn om te horen dat je je bij ons direct op je gemak voelde en geen “addertjes onder het gras” hebt ervaren. Transparantie en eerlijk advies zonder verrassingen achteraf vinden wij heel belangrijk, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen.

Fijn dat Monika uitgebreid de tijd voor je heeft genomen en met je heeft meegedacht binnen het budget. En dat je uiteindelijk bent geslaagd voor een complete nieuwe keuken onder de € 8.000,- maakt het natuurlijk extra leuk!

Wij wensen je heel veel kookplezier toe in je nieuwe keuken!

Met hartelijke groet,

5つ星のうち5の評価

Heel fijn geholpen met de keuze voor…

Heel fijn geholpen met de keuze voor onze keuken door Rebecca. Transparant over prijzen, niks moet alles mag. Geen rare kortingen gewoon gelijk een nette prijs. We kregen de offerte netjes in een mapje mee om thuis nog op ons gemak door te lezen maar wij waren er al uit en hebben gelijk getekend! Zoek je een keuken ga dan eens langs bij Keukendepot Arkel!

2025年8月6日

Keukendepot - Arkel からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de hulp van Rebecca van Keukendepot Arkel! Zo hoort het – een keuken kiezen in alle rust, zonder druk. En dat jullie meteen hebben getekend? Wat een compliment! Bedankt voor jullie enthousiaste aanbeveling.

Vakkundige ervaring

Er zijn geen pressiemiddelen gebruikt om snel het contract te tekenen, maar met veel geduld hebben we onze keuken kunnen uitkiezen.

2025年5月21日

Keukendepot - Arkel からの回答

Wat een mooie woorden, dankjewel! Wat fijn dat jullie het aankoopproces als prettig en ontspannen hebben ervaren. Onze collega's in Arkel nemen echt de tijd om samen tot de juiste keuzes te komen – helemaal in jullie tempo. Geniet straks van jullie nieuwe keuken!

5つ星のうち4の評価

Werden keurig en vakbekwaam geholpen

2025年1月29日

Keukendepot - Arkel からの回答

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je netjes en vakkundig geholpen bent. Daar doen we het voor! Geniet van je keuken en mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。