Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij de keukendepot onze keuken gekocht bij Tugce Geweldig goed geholpen en er werd goed mee gedacht over wat wel en niet mogelijk was. Nu afwachten tot oktober als de keuken geleverd word maar hebbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan ⬠4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, ãªã©ã³ã
Zeer profesionele montage monteurs
Al met al keukendepot Uden
Bedank.

Keukendepot ããã®åç
Waardeloos. Keuken besteld in maart 2025 en afgeroepen in december 2025. Na de initiële levering eind februari 2026 wachten we na drie mislukte montageafspraken nog steeds op ons keukenblad. Blijkbaar zijn ze niet in staat om in een half jaar een monteur in te plannen en een keukenblad bij ons te leveren. We hebben constant zelf moeten bellen om te vragen naar de stand van zaken. Iedere keer was er weer iets anders aan de hand. Uiteindelijk nu al vijf vrije dagen opgenomen waarbij er twee keer niemand is op komen dagen. Ook moeten we iedere keer de keuken leeghalen en stucloper neerleggen omdat er zogenaamd een monteur komt.
Eindstand is dat we tot op heden nog steeds geen keukenblad hebben maar een "tijdelijk" keukenblad (een meubelplaat) wat met duct tape aan elkaar zit.
Hier betaal je dan bijna 30k voor.. ik zou iedereen afraden een keuken te kopen bij Jansen Totaal!

Keukendepot ããã®åç
Helaas een zeer negatieve ervaring met KeukenDepot.
Eind januari hebben wij voor een nieuwbouwproject meerdere keukens besteld bij KeukenDepot. Bij levering bleek direct dat er diverse problemen waren: meerdere onderdelen ontbraken, verschillende onderdelen waren beschadigd en een aantal producten was verkeerd geleverd.
Inmiddels is het begin juni en beschikken wij nog steeds niet over complete, bruikbare keukens. Ruim vier maanden na levering zijn essentiële onderdelen nog altijd niet geleverd en ontbreekt elk concreet inzicht in wanneer de keukens wel compleet zullen zijn.
Gedurende deze periode hebben wij meerdere keren contact opgenomen met KeukenDepot. Helaas krijgen wij geen duidelijke planning, geen concrete leverdata en geen oplossing voor de ontstane situatie. Ook een verzoek om (gedeeltelijke) terugbetaling van niet-geleverde onderdelen heeft tot op heden geen inhoudelijke reactie opgeleverd.
Fouten bij levering kunnen voorkomen, maar wat wij moeilijk kunnen accepteren is het gebrek aan communicatie, transparantie en opvolging. Wanneer klanten maandenlang wachten op een complete keuken, mag verwacht worden dat er duidelijkheid wordt gegeven over de planning en dat er actief wordt gezocht naar een passende oplossing.
Na ruim vier maanden wachten zitten wij nog steeds met onvolledige keukens en zonder zicht op een einddatum. Op basis van onze ervaring kunnen wij KeukenDepot daarom helaas niet aanbevelen.

Keukendepot ããã®åç
Medewerker is behulpzaam. Neemt de tijd. En is een goede egesprekspartner.

Keukendepot ããã®åç
Uitstekend geholpen door Jany.
Hij denkt mee met de klant en kijkt naar de beste mogelijkheden.
Zeker een aanrader om bij dit bedrijf je keuken te kopen. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee.
als ik 10 sterren kon geven had ik dat gedaan.

Nou ;
Wat ik heel erg goed en fijn vond is dat ze toch tijd voor ons maakte voor een Eiland
( Schiereiland ) nieuwe Bijkeuken dat wij bij Keuken Depot Middelburg besproken hadden Ondanks dat we in Eindhoven geen afspraak hadden gemaakt ( vergeten ) en uit Roermond kwamen
We waren dan ook heel snel overeen en snel klaar.
Zeer goed geholpen ! Heel tevreden !
Daarbij ook Oog voor detail ( in dit geval was er 1 afgerond vlak aan het blad terwijl alle vlakken recht mooier en rustiger is. Dat nog aangepast
Chapeau Dame van Keuken Depot / Super Keukens Eindhoven
ðð€©ððð vrouwen hé ð
Dank alvast
We kijken ernaar uit
Ons Mineraal Donker Groen eiland met Eiken hout optiek blad ðððð Ineke & Richard

Keukendepot ããã®åç
Super blij met de keuken die ik heb uitgezocht. Plaatsen moet nog maar ik ben al heel erg blij met hoe we tot het ontwerp zijn gekomen. Dani dacht goed mee, luisterde naar mijn wensen en vond het geen enkel probleem als ik weer eens de kleur van het werkblad veranderde....;-) Plaatsen wordt ook door Keukendepot geregeld, helaas moet je wel zelf de aansluitpunten regelen (elektricien, loodgieter etc.) maar dat was voor mij geen reden om de keuken niet te kopen.

Keukendepot ããã®åç
Ik ben erg fijn geholpen door Kendra van Keukendepot. Ze nam uitgebreid de tijd voor mij, dacht goed mee en gaf deskundig advies dat aansloot bij mijn wensen. Wat ik vooral waardeerde, was haar geduld en betrokkenheid tijdens het hele proces. Ze luisterde goed, kwam met praktische ideeën en zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel keuzes kon maken.
Super bedankt voor de fijne service en het goede advies! Ik kan niet wachten op mijn nieuwe keuken!

Keukendepot ããã®åç
Na ons eerste bezoek een vervolgafspraak gemaakt om de keuken te ontwerpen. Er werd goed meegedacht over indeling, veel was mogelijk en eigen ideeën konden ingepast worden. Alleen de invulling van details, zoals licht en bestekla inrichting werd niet besproken. Dit moesten we zelf aangeven. Voor levering kunnen we dit soort zaken nog toevoegen/aanvullen is ons beloofd. De totale keuze is wat minder dan bij een grotere zaak, maar wel van goede kwaliteit voor middensegment en tegen goede prijs. Ze nemen ook de tijd voor je. Tot zover zijn we tevreden, de keuken moet nog geleverd worden.

Keukendepot ããã®åç
Wij moesten onverwacht een nieuwe keuken dus na lang googlen bij keukendepot uitgekomen daarheen gegaan en fantastisch geholpen door camielle het moest namelijk en naar ons zin zijn en financiël te doen zijn dus best een uitdaging na lang alle opties besproken te hebben en alle tips van
camielle zijn we zeer tevreden de winkel uit gegaan en als alles tip top wordt geleverd geef ik ze een dikke 10+

Keukendepot ããã®åç
We hebben een prachtige keuken uitgezocht. We zijn uitstekend geholpen door Matthijs.
Een echte aanrader !

Keukendepot ããã®åç
Heel prettig geholpen door Brett bij het uitzoeken van de juiste keuken. Hij dacht in alles goed mee zonder opdringerig te zijn en kwam met zaken aandragen waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben. De communicatie verliep prettig, open en snel. ik wacht nu vol spanning af op het uiteindelijke resultaat.

Keukendepot ããã®åç
Ontzettend fijn geholpen in Amersfoort door Matthijs.
Mooie keuken uitgezocht en besteld en dank voor de tips en het meedenken.

Keukendepot ããã®åç
Fijn geholpen door een bekwame medewerker. Er werd ook goed rekening gehouden met het budget.
Positieve ervaring!

Keukendepot ããã®åç
Via Google kwam ik uiteindelijk terecht bij Dani van Keukendepot Duiven, die mijn keuken heeft ontworpen. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd en werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Tijdens het proces liepen we tegen een aantal uitdagingen aan, zoals de beperkte ruimte, maar Dani en zijn team dachten continu mee in oplossingen.
Bij mijn volgende afspraak hadden zij zelfs een compleet nieuwe indeling uitgewerkt, waardoor de ruimte veel slimmer en praktischer benut werd. Dat creatieve meedenken gaf mij meteen vertrouwen en uiteindelijk is dat ook de indeling geworden waar ik voor gekozen heb.
Wat ik vooral waardeerde, was de open communicatie, de eerlijkheid en de persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject. Dani nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en mee te denken over de beste keuzes.
Bedankt Dani voor de fijne samenwerking. Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling en kijk er enorm naar uit tot alles geplaatst wordt!

Keukendepot ããã®åç
We hadden een goede verkoper dacht met je mee goede info.
Tekende alles uit zoals je wilde.

Keukendepot ããã®åç
Topservice en zeker een aanrader! Wij zijn super goed geholpen door Camielle van KeukenDepot. Hij dacht goed met ons mee en gaf fijn advies. Dankzij hem hebben wij een prachtige keuken besteld.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã