Wij zijn enorm goed geholpen door Nick. Hij vertelde alles eerlijk en gaf ons de tijd en ruimte om over belangrijke zaken na te denken en te beslissen daarover! Hij nam ook de tijd daarvoor waardoor w... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vanaf het eerste gesprek voelden we ons direct op ons gemak bij Dani. Hij is ontzettend behulpzaam, denkt écht met je mee en is altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Geen verkoo... ãã£ãšèŠã
Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan ⬠4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aankoop van mijn Laatste Nieuwe Keuken
Zaterdag 8 november samen met mijn dochter mijn nieuwe keuken voor in mijn nieuwe huisje in Hierden gekocht!
Onder begeleiding van Matthijs van Keuken Depot Amersfoort tot een prachtig resultaat gekomen en de aankoop van mijn keuken lekker ouderwets, "gewoon met de pen" mogen ondertekenen!!!
Matthijs, heel erg bedankt voor je geduld, het was me een waar genoegen,
met vriendelijke groet,
Meta van Ark.

Keukendepot ããã®åç
Vriendelijk tot er iets niet goed is
Wij zijn niet te spreken over deze zaak. Eerst vriendelijk geholpen daar is niks op aan te merken. Maar zodra het product geleverd word en er een melding gemaakt word over een klacht worden we afgewimpeld.
Geen enkele vorm van meedenken en passief agressieve reactie, want we hadden zelf maar beter moeten kijken? Er werd ons verteld dat het erbij hoorde, wij zijn geen keukenverkoper maar jullie?
Wij komen hier in ieder geval nooit meer.

Prima geholpen
Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst bij Keukendepot Tilburg door Camielle en Bilal. Zij hebben ons uitstekend geholpen en meegedacht over de samenstelling van onze nieuwe keuken. Bilal nam in het vervolg de tijd om echt naar onze wensen te luisteren. Kregen veel goede adviezen. Visueel heeft hij van onze wensen in samenspel met zijn advies een mooi ontwerp gemaakt op de PC. Wat wij vooral fijn vonden, is dat hij goed en eerlijk advies gaf met duidelijke uitleg, zonder opdringerig te zijn.
Het contact was ongedwongen, geen verkoop praatjes. Maar ook een grapje kon op zijn tijd. Rustige communicatie, goed luisteren naar onze wensen en alles laten zien. De keuken helemaal kunnen samenstellen zoals wij wilden.
Bij ons tweede bezoek de e.e.a. kleine aanpassing gedaan, alle mogelijkheden nog eens bekeken en zijn samen tot een mooi eindresultaat gekomen. De keuken gekocht die wij in gedachten hadden ook betreft de prijs.
Na plaatsing van de keuken in Februari 2026 wordt review vervolgd!

Keukendepot ããã®åç
Super gastvrij en vriendelijk geholpenâŠ
Super gastvrij en vriendelijk geholpen met het vinden van een nieuwe keuken!

Keukendepot ããã®åç
Er wordt snel gereageerd bij vragen ofâŠ
Er wordt snel gereageerd bij vragen of aanpassingen aan de keuken, duidelijke uitleg.

Keukendepot ããã®åç
De keuken is door een vakman geplaatst
De keuken is door een vakman geplaatst. Netjes en goed geplaatst! Heel erg blij mee.

Keukendepot ããã®åç
Wij zijn via onze zoon bij keuken depotâŠ
Wij zijn via onze zoon bij keuken depot gekomen.en zijn zijn prima geïnformeerd door Jany v Ingen.
Na ons 2de bezoek nog wat veranderingen aangebracht.was geen punt.alle aandacht en geduld.
Nu nog plaatsen. Word spannend.

Goed geholpen
Goed geholpen. Namen goed de tijd om advies te geven en de tekening temaken

Keukendepot ããã®åç
Keuken gekocht en bijna alles op maatâŠ
Keuken gekocht en bijna alles op maat geleverd, jammer genoeg geen goede maat ,,bestekbak,,
Hierover 6 keer gebeld en nog steeds niet de goede bestekbak geleverd, steeds een ander persoon aan de telefoon. Dus verkopen gaat hun goed af, maar de nazorg is meer dan onder de maat 06-08-2025 geplaatst. Voor de insiders 900205.

Super!
Erg prettige winkel, mooi ingericht en fantastisch geholpen door Camiel.

Keuken depot
Medewerker Paul heeft mij meerdere malen echt geholpen. Hij heeft echt de tijd genomen. Bedankt voor de medewerking en daardoor heb ik de juiste keuze kunnen maken.

Keukendepot ããã®åç
Vandaag heeft Frank ons goed geholpenâŠ
Vandaag heeft Frank ons goed geholpen met het uitzoeken van een keuken. Een mooie scherpe prijs voor een prachtige keuken! De keuken kregen we meteen te zien in het 3D waardoor we een goed beeld hebben gekregen. De keuken wordt ook al in januari geplaatst, wat lekker snel is. Goede ervaring!

Wederom een positieve ervaring
Dit is de tweede keer dat wij een keuken bestellen bij Keukendepot. Camiele heeft ons wederom uitstekend geholpen om een keuken samen te stellen en kon ons preciese adviseren wat wij wilden hebben. Super gedaan!

Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen. Goed meegedacht en een mooie prijs.

Keukendepot ããã®åç
Ontzettend goed en fijn geholpen doorâŠ
Ontzettend goed en fijn geholpen door Camielle. Dacht volledig mee in het ontwerpproces en heeft zelfs op zijn vrije dag nog gezorgd voor een aangepaste versie van de offerte.

Wat een winkel!!!
Dit was onze derde keer bij Keukendepot Druten, wat zijn wij alle keren supergoed geholpen. Anja neemt de tijd voor je, kijkt met je mee en denkt altijd in oplossingen.
Iets wat misschien niet zo handig is? Dan geeft ze dit eerlijk aan.
Ze heeft een goede kijk op wat je wil, en zal je altijd eerlijk adviseren.
Zit je er over na te denken om een nieuwe keuken aan te schaffen? Sla deze winkel dan zeker niet over!!!

Keukendepot ããã®åç
Wij hebben een super mooie keukenâŠ
Wij hebben een super mooie keuken gekocht. Wij zijn super goed geholpen door Jany. Hij heeft echt zijn tijd genomen om ons zo goed mogelijk te helpen. Ook zijn we zijn zeer tevreden over de service en gastvrouw Bianca wat een geweldig team werkt er bij Keukendepot Jansen in Duiven Top. Wij gaan straks genieten van een mooie keuken. Als je belt en vragen hebt wordt je ook keurig te woord gestaan. Nogmaals super en ik raad iedereen keuken depot aan voor een nieuwe keuken.

Keukendepot ããã®åç
We hebben een hele fijne samenwerkingâŠ
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Rik.
Alles wat we wilde was mogelijk zelfs met onze zelf gekochte apparatuur.
En nergens een betere prijs kunnen vinden.

Eerlijk advies
Eerlijk advies, goede communicatie en een superstrak resultaat. Absoluut een bedrijf dat ik iedereen aanbeveel!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã