KHATT AMSTERDAM レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Niet bestellen! Dit zijn oplichters. Ik heb een tas ontvangen die totaal niet overeenkomt met de foto’s en beschrijving op de website. Er staat vermeld dat de tas van 100% echt leer is, maar da... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Zeer zeer zeer slecht geen communicatie na 15 mailtjes nog geen reactie beloven van alles komen niks na dit zijn geen serieuze mensen. Ik ga hier nooit meer nooit meer bestellen echt schandalig scha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf dat khatt amsterdam actief was wilde ik al een tas bestellen uiteindelijk de knoop doorgehakt om het te doen en waaaauww

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Khatt amsterdam my fav bags

. Wat ben ik blij met mijn keuze de tas past bij zoveel outfits en is kwalitatief, ondertussen al vaker besteld en altijd tevreden! Thankyou khatt Amsterdam

2025幎1月20日

Kwaliteit tassen

Kwaliteit tassen. Ook veel keus aan kleur. De eigenares is betrouwbaar, eerlijk, transparant naar haar klanten toe en super lief. De tasjes zijn echt een musthave!😍

2025幎8月1日

Geweldige kwaliteit

Ik heb een paar tassen van khat Amsterdam en ik ben altijd tevreden geweest over de communicatie, kwaliteit en professionaliteit. Mijn eerste tas heb ik bij haar gekocht in 2021 en de kwaliteit is insane!!!! Ik gebruik de tas nog dagelijks en geen schrammetje 😍

2025幎8月19日
5぀星のうち5の評䟡

Helemaal verliefd op mijn tasjes van

Helemaal verliefd op mijn tasjes van khatt amsterdam! Ik heb inmiddels al 3x besteld en ben meer dan tevreden over al mijn aankopen, de verzending is snel en ze staan je netjes te woord als je vragen hebt. De tasjes hebben mijn verwachtingen overtroffen en zijn van een super hoge kwaliteit. Echt aan te raden voor iedereen, ik zal zeker opnieuw bestellen!

2025幎8月1日

Love them

Ik ben al een tijdje vaste klant van Khattamsterdam, ben oprecht super tevreden met de service, maar ook de kwaliteit van de tassen. I love them 🀍

2025幎8月19日

Oplichting

Ik heb begin juli een bestelling geplaatst, maar tot op heden nog niets ontvangen. Er is ook geen verzendbewijs of enige vorm van communicatie vanuit Khatt Amsterdam. Ik heb meer dan €100 betaald en verwacht op zijn minst een reactie of update over mijn bestelling. Ik ervaar de service als zeer teleurstellend en onprofessioneel.

2025幎7月28日

Dikke vette oplichters

Dikke vette oplichters. Nadat ze je geld hebben, laten ze niks meer van zichzelf horen. Geen eerlijk bedrijf. Reageren vervolgens op alle emailtjes (ik heb gemaild via andere accounts waar ik wel antwoord kreeg) behalve de jouwe. Niet bestellen. Ik wacht nogsteeds op mijn bestelling/geld of uberhaupt een reactie terug. Heb inmiddels al 20+ onbeantwoorde mailtjes.

2025幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Onprofessioneel, onbetrouwbaar en een teleurstellende ervaring.

Ik wil graag mijn zeer negatieve ervaring delen met Khatt Amsterdam. Ik heb ruim 1,5 maand moeten wachten op mijn bestelling, en de klantenservice is werkelijk ondermaats en onprofessioneel. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via hun website, Instagram en zelfs TikTok, maar nooit een reactie ontvangen. Als ik onder hun Instagram-posts reageerde, werden mijn berichten verwijderd. Dit gedrag heeft mijn vertrouwen in het bedrijf volledig beschadigd. Het voelde alsof ik was opgelicht, aangezien er wél tijd is om reacties te verwijderen en Instagram Stories te plaatsen van zogenaamde bestellingen die “op de post” zouden gaan, maar geen tijd om klanten te woord te staan of duidelijkheid te geven.

Pas nadat ik aangaf juridische stappen te ondernemen, kreeg ik een reactie. Deze reactie was echter allesbehalve professioneel. Er werd geen enkele vorm van excuses aangeboden voor het lange wachten of de totale afwezigheid van communicatie. De eigenaar gaf als excuus aan dat hun Instagram een “technische storing” had, terwijl ze tegelijkertijd wel in staat was om al mijn reacties te verwijderen. Dat vond ik zeer vreemd en ongeloofwaardig.

Na 1,5 maand kreeg ik uiteindelijk een track-and-trace-nummer, en direct daarna werd ik geblokkeerd. Dit gedrag is absoluut onprofessioneel en respectloos richting klanten. Tot overmaat van ramp ben ik ook niet tevreden met de kwaliteit van het product, maar nu kan ik het bedrijf niet eens benaderen omdat ik geblokkeerd ben. Het lijkt alsof dit bedrijf wordt gerund door iemand zonder enig idee van klantenservice of professionaliteit.

Daarnaast valt het op dat vrijwel alle positieve reviews afkomstig zijn van influencers die de producten promoten. Het voelt als een grote misleiding. Mijn advies: koop hier niets. Dit is de grootste scam die ik ooit heb meegemaakt.

2024幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス