ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kaupat sujui mutkattomasti ja oli hyvÀ valikoima sÀhköautoja, mistÀ valita uusi auto. Antoi hyvÀn hinnan vaihtoautosta, paljon paremman kuin kilpailijat. Asiakaspalvelu oli hyvÀÀ ja nopeaa, ei moittim... ãã£ãšèŠã
Kannattaa kiertÀÀ yritys kaukaa. MyyvÀt kalliin auton viallisena, eivÀtkÀ enÀÀ vastaa yhteydenottoihin vikojen osalta. MyöskÀÀn kuluttajaneuvonnan asiantuntijalle ei vastata, joka kertoo jo tarpeellis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KIESI on vaihtoautoihin erikoistunut yritys, joka keskittyy erityisesti vÀhÀnajettuihin sÀhkö- ja hybridiautoihin. YmmÀrrÀmme, ettÀ auto on iso hankinta, ja siksi tavoitteemme on tehdÀ auton ostamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttÀvÀÀ asiakkaillemme. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia ajoneuvoja, jotka vastaavat modernin autoilijan tarpeita.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Suosittelen asioimaan muualla..
Ostin kÀytetyn auton kyseisestÀ liikkeestÀ 07/2025. Kaupan yhteydessÀ minulle annettiin virheellistÀ tietoa auton kunnosta ja ominaisuuksista, mikÀ selvisi heti kaupanteon jÀlkeen.
Olin yhteydessÀ myyjÀÀn vÀlittömÀsti ja pyysin kaupan purkua alle 14 vuorokauden sisÀllÀ. TÀstÀ huolimatta liike kieltÀytyi purkamasta kauppaa, eikÀ tarjonnut asiallista ratkaisua tilanteeseen.
Kokemus antoi vaikutelman, ettei annettuja tietoja tarkisteta riittÀvÀllÀ huolellisuudella, eikÀ asiakkaan oikeuksia oteta vakavasti ongelmatilanteessa.
En voi suositella tÀtÀ liikettÀ, jos arvostat rehellistÀ myyntiÀ ja vastuullista toimintaa kaupan jÀlkeen.
MyyjÀ vielÀ totesi, ettÀ "auton sisÀÀnostajalle pitÀÀ mainita kuinka huonon valinnan on tehnyt!"
Asioin kyseisen liikkeen kanssaâŠ
Asioin kyseisen liikkeen kanssa etÀkaupan kautta ja hankin vuoden 2019 auton. Liike mainostaa itseÀÀn sÀhkö- ja hybridiautojen kokeneena asiantuntijana, mikÀ vaikutti ostopÀÀtökseeni.
Kaupan jÀlkeen autosta ilmeni useita virheitÀ ja puutteita, joista olen reklamoinut asianmukaisesti. Liike kuitenkin valikoi omavaltaisesti vain osan asioista, jotka he suostuivat korjaamaan, ja jÀtti muut selvÀsti myyjÀn virhevastuuseen kuuluvat asiat kokonaan huomioimatta.
TÀmÀn jÀlkeen kommunikointi on kÀytÀnnössÀ loppunut kokonaan. Viesteihin, puheluihin ja sÀhköposteihin ei vastata. Olen lisÀnnyt toimitusjohtajan mukaan kahteen viimeisimpÀÀn viestiin, mutta toisin kuin hÀn tÀÀllÀ netissÀ viestinnÀstÀÀn antaa ymmÀrtÀÀ, myöskÀÀn hÀnen taholtaan asiaan ei ole reagoitu millÀÀn tavalla.
SijaisautojÀrjestelyt ovat olleet myös erittÀin heikolla tasolla. Olen saanut kÀyttööni jo kolme eri sijaisautoa:
EnsimmÀinen auto oli niin huonossa kunnossa, ettÀ pyörÀnlaakeri piti voimakasta ÀÀntÀ ja auto piti palauttaa vÀlittömÀsti rikkoutumisriskin vuoksi.
Toinen auto jouduttiin palauttamaan parin pÀivÀn jÀlkeen liikkeen pyynnöstÀ, koska se oli myyty eteenpÀin kesken kÀytön.
Kolmas auto on ollut kÀytössÀ tÀmÀn jÀlkeen.. tÀmÀn piti olla vain parin pÀivÀn jÀrjestely tÀssÀ kohtaa ja saisin omani taas takaisin kÀyttööni. Autoa olen seurannut Àpin kautta, auto nyt seissyt maalaamon pihassa kaksi pÀivÀÀ ja mikÀÀn asia ei ole nÀiltÀ osin edennyt.
Kaikkia nÀitÀ sijaisautoja yhdisti yksi asia: polttoainesÀiliö oli luovutettaessa kÀytÀnnössÀ tyhjÀ. EnsimmÀisessÀ tapauksessa tankki oli niin kuiva, ettÀ sain myyjÀltÀ pari litraa kanisterista dieseliÀ, jotta pÀÀsin edes liikkeeltÀ pois.
Kokonaisuutena kokemus on ollut erittÀin pettymys. Erityisesti jÀlkikÀsittelyn ja asiakaspalvelun puute ongelmatilanteessa herÀttÀÀ vakavia kysymyksiÀ liikkeen toimintatavoista.
Toivon edelleen, ettÀ asia saadaan hoidettua asianmukaisesti, ja pÀivitÀn arvostelua mikÀli nÀin tapahtuu. TÀllÀ hetkellÀ en kuitenkaan voi suositella liikettÀ.
New way of cheating
If you buy the car remotely and find the issue after paying the money but before the car delivery- they will never pay your money back. Now it called âinternal rulesâ! They can provide incorrect info, can promised that everything will be ok, but once they get money, they will stop replying to any of your requests. In my case almost new car had a service issue, which was confirmed by official car dealer, but these guys tried to ensure me, that everything is fine. You need to think twice before making a deal with them.
Haiseva auto KiesiltÀ
Tammikuun alussa ostettu auto, joka lupauksista huolimatta ei vastannut kaupanteko hetkellÀ sovittua. Autossa vahva haju, jonka myyjÀliike on lupautunut poistamaan ennen kauppakirjojen allekirjoittamista. Auto otsonoitiin ja pestiin useampaan otteeseen liikkeen toimesta ja lopputuloksena meille jÀi edelleen haiseva auto, josta sai pulittaa reilu 20t. Reklamaatioista huolimatta liike ei suostu minkÀÀnlaiseen hyvitykseen eikÀ kaupan purkuun. Liikkeen toimitusjohtaja ei vastaa sÀhköpostiviesteihin eikÀ kirjallisiin reklamaatioihin vastata. LiikkeestÀ ei ole tarjottu sijaisautoa pesujen, korjausten ja otsonointien ajaksi ja asiakasta juoksutetaan kaupassa useita kertoja toteamassa samaa asiaa eli ettÀ tilanne edelleen sama: auto haisee. Liike pesee tilanteesta tÀysin kÀtensÀ, kaikkensa ovat kuulemma yrittÀneet eikÀ voi asialle mitÀÀn.
Liike suostui toki vaihtamaan auton liikkeen sisÀllÀ toiseen autoon, MUTTA sillÀ sikamaisella ehdolla ettÀ repivÀt vaihdossa autosta vielÀ 1000-2000e kÀsirahaa vÀlistÀ "normaalien vaihtoautokauppojen" mukaisesti ja kaikki kÀsittelykulut tÀytyisi maksaa uudelleen. Eli asiakasta riistetÀÀn myös tÀssÀ tilanteessa vaikka a) vika on ollut tÀysin liikkeen pÀÀssÀ (eli myyty selkeÀsti viallinen auto, josta kuuluisi saada vÀhintÀÀnkin hyvitystÀ: tavallinen tallaajakin ymmÀrtÀÀ, ettÀ mikÀli autossa on sinne kuulumattomia epÀmiellyttÀviÀ hajuja se vaikuttaa luonnollisesti auton arvoon) ja b) auto oli koko tÀmÀn ajan seissyt liikkeen tiloissa kÀyttÀmÀttömÀnÀ, joten auton arvon alenemisesta ei ole todellakaan kyse.
Jos voisin palata ajassa taaksepÀin, en olisi tÀmÀn liikkeen kanssa missÀÀn tekemisissÀ ja suosittelen muillekin samaa.
Asiallista toimintaað
HyvÀ kÀyttöauto
Pauli T. antoi hyvÀn kokemuksen ja myi hyvÀn auton.
Kaupat sujui hyvin
Kaupat sujui mutkattomasti ja oli hyvÀ valikoima sÀhköautoja, mistÀ valita uusi auto. Antoi hyvÀn hinnan vaihtoautosta, paljon paremman kuin kilpailijat. Asiakaspalvelu oli hyvÀÀ ja nopeaa, ei moittimista.
Jo kahdesti kÀynyt kaupoilla
Jo kahdesti kÀynyt kaupoilla, hommat hoidettiin maaliin mallikkaasti ð
Laadukasta autokauppaa
Ostanut jo kaksi autoa KiesiltÀ sekÀ Koskelon, ettÀ Konalan liikkeistÀ. Molemmat olleet hyviÀ kauppoja osaavien myyjien kanssa. Hinnasta pÀÀssyt molemmilla kerroilla yhteisymmÀrrykseen, eikÀ autoissa ole ollut vikoja.
Kaiken mainostuksen arvoinen
Oli kyllÀ kokonaisuudessaan kaiken nettiarvostelun arvoinen firma, ei pÀÀsty edes kauppoihin saakka..voi olla jopa ihan hyvÀ asia. Mutta viikon sÀÀtö ja sitten perjantai iltana auto myytiin yllÀttÀen nenÀn edestÀ kun en ollut maksanut varausmaksua..joo sikÀli ymmÀrrettÀvÀÀ mutta kun noissa firmoissa missÀ aikaisemmin asioinut niin tÀllaista kÀytÀntöÀ ei ole ollut. JÀrkkÀsin itselleni ja poika itselleen vapaat ettÀ pÀÀstÀÀn hakemaan se kajakki kotiin..ja kÀy nÀin..vitutti niin paljon ettÀ ostettiin toisaalta 5000⬠kalliimpi auto samana iltana(asentavat vielÀ vetokoukun, ja tekevÀt ison huollon(jakopÀÀ,tuulilasi yms) tuovat auton VELOITUKSETTA pakkakunnalle koeajoon. Kauppa lyötiin lukkoon heti kun peli oli selvÀÀ eikÀ tarvinnut arpoa tai arvailla..eikÀ kyseenalaistettu jos tiesi autosta enempi kuin myyjÀ.. EN SUOSITTELE KUIN ENSIAUTON OSTAJILLE JOS NIILLEKKÃÃN.

KeksivÀt luovutuksessa vikoja jotkaâŠ
KeksivÀt luovutuksessa vikoja jotka olisivat pudottaneet auton hintaa autovexin huutohinnasta. Kusetusfirma
TÀmÀ on pahin kokemukseni, jonka olen kokenut Suomessa.
Suomeksi â Google-arvostelu
TÀmÀ on pahin kokemukseni, jonka olen kokenut Suomessa.
Ostin autoni KiesiltÀ vuoden 2024 lopussa. Noin kaksi viikkoa oston jÀlkeen kytkin (clutch) lakkasi toimimasta, ja samalla autoon syttyi varoitusvalo. Otin vÀlittömÀsti yhteyttÀ autoliikkeeseen. Minua pyydettiin viemÀÀn auto itse huoltoon. Soitin ja lÀhetin sÀhköposteja useita kertoja, mutta kukaan ei palannut asiaan, ei edes esimies.
Koska en saanut apua, vein auton itse korjaamolle. Tarkastuksessa todettiin, ettÀ kytkinvika oli vakava. Palasin heti tÀmÀn jÀlkeen liikkeeseen ja pyysin: âOttakaa auto takaisin tai korjatkaa se.â TÀstÀ huolimatta neljÀÀn kuukauteen ei tarjottu mitÀÀn selkeÀÀ ratkaisua. TÀmÀ oli minulle erittÀin raskas ajanjakso, sillÀ olen yksinhuoltajaÀiti.
Vasta sen jÀlkeen, kun kirjoitin Google-arvostelun, minuun alettiin olla yhteydessÀ. Noin neljÀn kuukauden kuluttua kytkin korjattiin liikkeen itse osoittamassa korjaamossa.
Valitettavasti ongelmat eivÀt pÀÀttyneet tÀhÀn. Myöhemmin huomasin, ettÀ kaikissa jarruissa oli vikaa (kesÀkuussa). TÀllöin minulle sanottiin, ettÀ vika johtui kÀytöstÀni. Kuitenkin korjaamon mukaan ongelma ei johtunut minun ajotavastani.
Myöhemmin autossa ilmeni myös pakoputkivika. Taloudellisista syistÀ en pystynyt vaihtamaan koko osaa, vaan jouduin teettÀmÀÀn vain noin 100 euron vÀliaikaisen korjauksen. Koko prosessi kesti pitkÀÀn ja kulutti minua henkisesti erittÀin paljon.
Yhteenvetona: tÀmÀ on ollut huonoin kokemukseni Suomessa. Minulle jÀi vaikutelma, ettÀ autoa ei tarkastettu kunnolla ennen myyntiÀ, ja ettÀ ongelmatilanteissa asiakasta ei auteta, ellei asiasta kirjoita julkista arvostelua.

Jo kolmas auto haettiin EspoonâŠ
Jo kolmas auto haettiin Espoon KiesiltÀ, palvelu on ollut aina erinomaista ja erityis kiitokset Eelis Björkmanille ystÀvÀllisestÀ ja asiantuntevasta palvelusta.
Pakettiauton osto
Ostin firmalle budjetti-pakettiauton kesÀllÀ 2025. Olin tyytyvÀinen kauppoihin, hinta oli todella kohtuullinen ja oli luottavainen fiilis vaikka auto olikin jo iÀkÀs. Ostan KiesiltÀ mielellÀni vaihtoauton myös jatkossa.
Kannattaa ostaa muusta autoliikkeestÀ auto.
Ostin auton etÀkaupan kautta syyskuussa, ja kokemus ollut erittÀin huono. OstohetkellÀ ei kerrottu, ettÀ auton kyljessÀ on lommo. LisÀksi sovittiin, ettÀ auton huoltojen ajaksi saan sijaisauton, mutta myyjÀ jÀtti mainitsematta, ettÀ sijaisauto tulee noutaa ja palauttaa Helsinkiin - vaikka auto myytiin Kuopioon. Huoltojen aikana kÀytin itse hankittua vara-autoa.
Kauppakirjassa luvattiin kaksi avainta, mutta sain yhden. Asiaa on yritetty selvittÀÀ useaan otteeseen, mutta myyjÀ ei vastaa enÀÀ viesteihin tai puheluihin. Kommunikointi ollut erittÀin hankalaa ja asiat ovat edelleen kesken.
Auto osottautui pommiksi, ja asiakaspalvelu ollut heikkoa. En voi suositella kyseistÀ autoliikettÀ kenellekÀÀn.

Toimitus kusi.
Auton toimitus venyi viikonlopulle ja pitkin hampain suostuin ettÀ otan sen vastaan sunnuntaina. Sovittiin, ettÀ kuski tuo auton pÀivÀllÀ, mutta se tulikin vasta illalla pilkkopimeÀssÀ ja helvetillisessÀ lumipyryssÀ, niin en edes pÀÀssyt sillÀ ajamaan, kun akkukin oli melko tyhjÀ. Toimituksen hinta oli vielÀpÀ erittÀin korkea, joten odottaisi laatua.! Myös varausmaksun palautusta piti odottaa melkein viikko, js tuskin olidi palautettu, jos en sitÀ itse olisi huomannut, ettÀ ei oltu vÀhennetty laskussa.
Ei voi suositella ainakaan etÀkaupassa.
Best cars
Awesome place to get a car from. Love the customer experience. Going to recommend this place to friends and familyð
5/5 autoliike
Ostin auton ja se on toiminut kuin unelma ja kaupat meni helposti ja nopeasti!
Kiesi
Köpte bil med hem leverans och allt gick riktigt smidigt. Ãr vÀldigt nöjd med nya bilen. Rekommenderar starkt ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ