For det fÞrste er Kim en meget behagelig person. Vi fik en professionel, engageret og tryg oplevelse, da vi skulle have tÞmt og rengjort min svigermors lejlighed, efter hun var flyttet pÃ¥ plejehjem. A... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÊre Kim, Mange tak for en perfekt rydning af min mors rÊkkehus, have og skur m.m. Det var en professionel og betryggende proces fra start til slut og med flot kommunikation og orientering hele veje... ãã£ãšèŠã
Ãrlig og hjÊlpsom. Kunne hurtigt finde tid til at rydde boligen.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
For os er kunden i centrum og det er vigtigt for os at kunne give den bedste oplevelse, når Kims Totalrydning har stået for en opgave. Vi har mere end 20 års erfaring inden for totalrydning af dÞdsboer/restboer mv. Vi er trovÊrdige, effektive og yder den bedste service over for vores kunder. Vi kan rydde fra dag til dag og altid til de bedste priser. Vi er fleksible og kÞrer på hele SjÊlland. Vi svarer telefonen dag og aften alle ugens dage, og kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.
é£çµ¡å
2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- Info@kims-totalrydning.dk
- www.kims-totalrydning.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har benyttet firmaet til tÞmning af dÞdsbo
Det var en rigtig god oplevelse med god dialog undervejs.
Meget fleksibel samtidig med at tidsplanen holdes og til prisen.
Opgaven var incl. at fjerne tÊpper, lamper og tÞmme kÊlderrum.
Fantastisk service
Professionel arbejde ved tÞmning af dÞdsbo og så ovenikÞbet til en god pris. Vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Super god service.
Super god service.
De er meget hjÊlpsomme og fleksible og har holdt alle aftaler.
Kan varmt anbefale dem
Effektiv og grundig
Kim var sÞd og venlig. Lavede en effektiv og grundig rydning af mine forÊldres hus, hvor der var mange lÊs at kÞre vÊk. Han overholdt alle vores aftaler og holdt mig underrettet undervejs i forlÞbet. Jeg kan varmt anbefale hans firma.
Vi brugte Kims firma til rydning af etâŠ
Vi brugte Kims firma til rydning af et 3 vÊrelses dÞdsbo. Det var helt igennem et super professionel forlÞb, hvor alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Utrolig service minded firma, som udviste stor hjÊlpsomhed med bl.a. at kÞre et mÞbel hjem til mig. Kim strÊber efter fuld tilfredshed med lÞst opgave inden betalingen skulle forefalde. Kan varmt anbefale dette firma til alle.
TÞmning af dÞdsbo
Kim var hurtig at lave aftale med og udfÞrte arbejdet med tÞmningen meget tilfredsstillende.
Var i lÞbende dialog undervejs og overholdt alt vi havde aftalt.super glad for vi valgte kim til opgaven
Ordentlighed der ikke hÊnger på trÊerne
Kim er meget sÞd og let at kommunikere med. Pligtopfyldende og ansvarsfuld. Og da deadline grundet arbejdspres ikke kunne overholdes, fandt vi alligevel en god lÞsning. Den slags ordentlighed hÊnger ikke på trÊerne.
Fin service fra Kims totalrydning
Kim har ryddet et dÞdsbo efter min mor til fuld tilfredshed. Der har vÊret fin kommunikation og aftaler er blevet overholdt. Vi anbefaler gerne Kim til andre der har brug for hjÊlp til tÞmning af bolig.
Super god og professionel hjÊlp ogâŠ
Super god og professionel hjÊlp og service, rykker ud med det samme. Laver et flot stykke arbejde til en god pris. Over holder alle aftaler. Jeg kan varmt anbefale Kims Totalrydning.
Mvh Merete
TÞmning af dÞdsbo.
Super professionelt firma , Overholt alle aftaler, kan varm anbefales, samt en god pris,
-Super professionel og seriÞs
-Super professionel, seriÞs og venlig betjening.
-Alle aftaler blev overholdt.
-Vi blev underrettet under vejs i forlÞbet, ang. hvor
langt de var nået med oprydningen.
-Super god pris.
-Kan kun give de BEDSTE anbefalinger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ